Morda se bodo lokacije ujemale s temi prepovedmi. Vsaj približno.Wtf, iz tega članka se bere kot da ne smem v trgovino čez cesto jutri, ker živim v Ljubljani.
Morda se bodo lokacije ujemale s temi prepovedmi. Vsaj približno.Wtf, iz tega članka se bere kot da ne smem v trgovino čez cesto jutri, ker živim v Ljubljani.
Beri počasneje ter z malo manj čustev pa bo. Omejitve gibanja ne bodo povsod po celotni Ljubljani, Bledu ter Predosljah ampak samo na določenih območjih.Wtf, iz tega članka se bere kot da ne smem v trgovino čez cesto jutri, ker živim v Ljubljani.
Malo po 19. uri so iz vlade poslali sporočilo za javnost, da je vlada sprejela sklep o omejitvah oziroma prepovedi gibanja na določenih območjih zaradi velike verjetnosti hujših kršitev javnega reda in ga objavi v Uradnem listu Republike Slovenije. Vlada je policiji naložila, da zaradi velike verjetnosti hujših kršitev javnega reda v Ljubljani, na Bledu in Predosljah pri Kranju z odredbo omeji ali prepove gibanje na območjih, krajih ali na javnih mestih, kjer je to nujno za preprečitev hujših kršitev javnega reda, v obdobju od 5. oktobra do vključno 6. oktobra 2021.
Aha in če je v tistem času začel o tem govorit potem je definitivno to razlog in ne dogodek, ki ga je na to dejansko napeljal. OKHojs se 9. člena ni spomnil po obvoznici. O njem je začel govoriti šele po splav/ne-splav protestih.
Po mojem je rabil nekaj časa, da so mu uspeli razložit možnosti znotraj zakonodaje.Aha in če je v tistem času začel o tem govorit potem je definitivno to razlog in ne dogodek, ki ga je na to dejansko napeljal. OK
Ah v to pa sploh ne dvomim. Ni pogojev, da se je on sam od sebe to instant spomnil. Ampak vzrok za ta brainstorming pa res ni mogel biti nov protest glede splava.Po mojem je rabil nekaj časa, da so mu uspeli razložit možnosti znotraj zakonodaje.
Tisto je samo za tovornjake. Sem napisal, da bo Hojs zaprl ulice in ceste, "verjetno" se bodo lokacije ujemale s temi prepovedmi. Vsaj približno. Seveda končno odločitev mi še ni znana.Po mojem je rabil nekaj časa, da so mu uspeli razložit možnosti znotraj zakonodaje.
Kar se tiče omejitev gibanja - članek je malce bombastično napisan, glede na objavljeno uredbo (link od Mare2 gor) je promet omejen samo tovornjakom in vozilom z nevarnimi snovmi (in to na polovici obvoznice, v popoldanskem rush hour...) (Al pa če je še kakšna uredba/odlok dodatno, pa jaz ne sledim več??)
Če ne bi bilo vpada, ne bi bilo debate o 9.členu.
Paralmentu, ker tam notri manjšina maltretira nas, večino.In se ze ve, katerim delom se je potrebno izogniti, da ne dozivis maltretiranja manjsine nad vecini?
To se jaz sprašujem že ves čas. A zdaj se je treba državnemu vrhu ukvarjat že s čisto vsakim anarhističnim pezdetom, ki mimo pride?PS: Zakaj Pahor sploh vabi na pogovore tega Stefanoviča?
Tam so izvoljeni izbranci ljudstva.Paralmentu, ker tam notri manjšina maltretira nas, večino.
Hmm...kako pa je sarec prisel na oblast?Janšo je izbrala manjšina. To da se je potem namrežil z ostalimi debili v parlamentu še ne pomeni da so izvoljeni izbranci.