Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.213
113
blizu močvirne prestolnice
Glas so dali Ribički,"protestniku" Ličini in zarotniškim zdravnikom. prav tako Zlatku. Antimasker,antiPCT Štrukelj je postal RTV zvezda Na Tedniku so dali glas ljudem, ki so na moč podobni Trohinim čudakom. Včasih pač protivladni aktivizem za vsako ceno eksplodira v obraz. Se pravi dobili so nazaj.pa v zelo mili obliki.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.206
723
113
Kakorkoli že je bilo, ni vredno omembe. Vse skupaj se mi zdi bolj kot ne zaigrano. Troha je dobil svojih 5 minut, RTV sama pa priložnost da se izpostavi kot nek branik demokracije, steber države bla bla bla. Uslužbenci pa so in bodo imeli hude travme. Naboljše zdravilo proti tem bi bilo pa najmanj 30% zvišanje naročnine. In plač seveda. Ipak so nam oni ubranili demokracijo. It’s all about money.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.458
7.082
113
Zaigrano bolj težko, že enkrat prej so se nekaj metali po tleh v avli, pred parlamentom so zmerjali (in pljunili) poslance.

Nikoli ne podcenjevati moči neumnih ljudi v velikih skupinah.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Spomin;
radikalni balkanc zlatan cordiĆ je 25 junija 2020 izstopil iz kombija RTV SLO in udru s svojimi izpadi na državno proslavo mimo varnostnikov .ter kričal na predsednika Slovenije.
Je bila takrat RTV SLO kj zgrožena???? Seveda ni bila
E-ctzxKXsAQsr4Y.jpg

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Vprasanje glede Trohe, kaj to glede arhivov si je izmislil?

Priponke

• Screenshot_20210904_181118_v2.si.voyo.proplus.poponline24urcom_edit_471941168188402.jpg
    Screenshot_20210904_181118_v2.si.voyo.proplus.poponline24urcom_edit_471941168188402.jpg
    192,5 KB · Ogledi: 103

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Spomin;
radikalni balkanc zlatan cordiĆ je 25 junija 2020 izstopil iz kombija RTV SLO in udru s svojimi izpadi na državno proslavo mimo varnostnikov .ter kričal na predsednika Slovenije.
Je bila takrat RTV SLO kj zgrožena???? Seveda ni bila
Poglej priponko 48206
Všeč mi je, da si spet objavil najbolj priljubljeno sliko esdeesovcev. Ta slika je namreč najbolj priljubljena med esdeesovskimi skrajneži. Slika Zlatana C. z izrezano masko. Čez nekaj mesecev bo ta slika postala njihova maskota. Lepo napredujete. :) Predvsem umsko. Tudi zelo zrelo deluje vse skupaj (beri primitivno).

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Všeč mi je, da si spet objavil najbolj priljubljeno sliko esdeesovcev. Ta slika je namreč najbolj priljubljena med esdeesovskimi skrajneži. Slika Zlatana C. z izrezano masko. Čez nekaj mesecev bo ta slika postala njihova maskota. Lepo napredujete. :) Predvsem umsko. Tudi zelo zrelo deluje vse skupaj (beri primitivno).

Govorec se je prilagodil umskemu stanju zlatanovih sledilcev...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Glas so dali Ribički,"protestniku" Ličini in zarotniškim zdravnikom. prav tako Zlatku. Antimasker,antiPCT Štrukelj je postal RTV zvezda Na Tedniku so dali glas ljudem, ki so na moč podobni Trohinim čudakom. Včasih pač protivladni aktivizem za vsako ceno eksplodira v obraz. Se pravi dobili so nazaj.pa v zelo mili obliki.
Vse s ciljem uravnoteženosti, ki ga zahteva vladna politika. Ti Janševi pudeljčki celo preštevajo sekunde, ki jih RTV namenja enim in drugim. :evil:

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Govorec se je prilagodil umskemu stanju zlatanovih sledilcev...
Prosim, če se opredeliš do slike Zlatana C. z izrezano masko. A tebi ni všeč? Sem že pred časom preštel vse dotične slike slike na tviterju, facebooku in tudi na tem forumu. Neverjetno. Enormno število objav. Objavljajo jo le pripadniki skrajnih desničarskih skupin. Po statističnih podatkih bi morala biti slika všeč tudi tebi. Torej?

-----------------
PS: Pa pusti mene pri miru. OK? Hvala.

zlatan.jpg

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Prosim, če se opredeliš do slike Zlatana C. z izrezano masko. A tebi ni všeč? Sem že pred časom preštel vse dotične slike slike na tviterju, facebooku in tudi na tem forumu. Neverjetno. Enormno število objav. Objavljajo jo le pripadniki skrajnih desničarskih skupin. Po statističnih podatkih bi morala biti slika všeč tudi tebi. Torej?

-----------------

Poglej priponko 48224
Evo, enako kot vi vsako minuto jj mečete naprej, in mu raste popularnost.
Če ne bi blo desničarjev, bi zlatan bil nepoznan in če ne bi bilo levičarjev, jj ne bi bil na oblasti :evil:

• Všeč mi je
Reactions: koliko
I

Izbrisan uporabnik #9334

Evo, enako kot vi vsako minuto jj mečete naprej, in mu raste popularnost.
Če ne bi blo desničarjev, bi zlatan bil nepoznan in če ne bi bilo levičarjev, jj ne bi bil na oblasti :evil:

Če ne bi bilo jj, bi bil ljubi mir na forumu. Sploh ne bi vedeli za desničarje in levičarje in da sploh obstajajo. :rolleyes:

• Všeč mi je
Reactions: B81

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.544
-3.695
113

-----------------

Poglej priponko 48224
Kaj pa je narobe s to izrezano masko? Mislim da je Zlatko samo sledil navodilom NIJZ.

NIJZ je sestavil seznam, ki ga morajo upoštevati.............Glasbeniki morajo imeti kirurško masko, v njej pa zarezo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.