Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Sicer pa...kako je včeraj revolucija uspela ? Število čez 100 tisoč in čelavi janezek odstavljen ?

malo prenizko si ocenil št protestnikov, janez je pa itak že passe

drgač pa zdej ko je (usaj mislim da je) jenulči zmagal bo najprej zrihtal 2 tedna dopusta južno od Kolpe v sindikalnih domovih, na jesen pa še polovico prasca

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.097
5.644
113
Ej...jst dam čez pajkice še kratke hlače....da zgleda! Ti?

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Tole je bilo na Twiter strani vlade:

Če prav razumem, eni so umrli za svobodo, za domovino. Eno pa so "tudi" umrli za domovino. Tudi je odpadlo ali izbrisano. :)

Sem na Twiterju "unfolow" vse desničarske in levičarske skrajneže, pustil sem edino vlado RS. :)

umrli.jpg

2. jul 2020
5.122
6.678
113
Uradno se še ni seštelo vseh pobitih po vojni. Samih grobišč je evidentiranih 700+ in še tu pa tam pridejo kosti na plano. Če je v vsakem grobišču 17 trupel je to za tisto divizijo 12.000 SSovcev pred katerimi je bežal Frata. Pa jih je več - v Barbara rovu je bilo najdenih med 500-1000 trupel. Pri toliko kolaborantih se človek začudi, kako je lahko NOB sploh zaživel. Za vsakim grmom bi moral kdo poročati gestapotu kje se gibljejo banditi.

Iz kje potem toliko kosti?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in BuDi

B81

22. jul 2007
37.064
10.572
113
Nekaj jih je slo mimo domov, nekaj ujetih so nam jih vrnili zavezniki, nekaj je kolaborantov in nekaj kmetov, podjetnikov, vinogradnikov, younameit. Takrat so zgleda tudi otroci bili ultra barabe... pac tak sistem je bil takrat.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne gre za zgolj Slovenijo. Gre za celoten balkan, kako je bila pa takrat družba razslojena, pa tudi zgodovina pove. Če gledaš samo ustaše in četnike, .. belo gardo itd, jih imaš nekaj milijonov mimogrede.

Politika je kjurba. Pa - Ok, če se greš prostovoljno mazat s politiko. Tragedija je, ker je tu večina umetnih žrtev, praktično nič krivih, samo vpoklicali so jih. Če te vpokličejo in ne greš, te pa ubijejo.

Torej te bo najprej fental "gospodar" ki te je vpoklical in to skozi noč, potem te bo kakšen šus saj si nenazadnje vojak in to zaprisežen, če doživiš pa še smolo da tvoja enota izgubi vojno, pa še zmagovalci.

Politika je oberkjurba! :(

Pa še to : imeli smo celo kopico narodnih herojev. Kdo je to, "narodni heroj"? Miroljuben ate kmet iz hribovskega grunta? Ne. Narodni heroj postane tisti ki je največji pretepač! Človek brez slehernih moralnih zavor. In zmagovalci zahtevajo da ravno take ljudi nazadnje častimo :confused: . To so ljudje ki so v mirnodobnem času običajno po arestih ...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Bil sem vojak in marsikaj je bilo. Še danes mi pa pridejo mravljinci po hrbtu, ko smo potem, že v civilu imeli vojaške vaje in smo se en teden pasli po nekih štajerskih hribih itd. V našem vodu je bil tudi nek fant ki se je praktično z vsakim spričkal. Smotan pač. Pa mi reče prijatelj, desetar : "Veš kaj, če bi pa prišlo do vojne, bi pa jaz najprej njega spekel, zato da bom imel malce bolj varen hrbet".

o_O

Tako je to. Vojaško življenje. Nikar si ga preveč želeti. Če nimaš ogromne sreče, te pa kasneje travme zasledujejo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.385
-2.952
113
Politika je kjurba. Pa - Ok, če se greš prostovoljno mazat s politiko. Tragedija je, ker je tu večina umetnih žrtev, praktično nič krivih, samo vpoklicali so jih. Če te vpokličejo in ne greš, te pa ubijejo.

Torej te bo najprej fental "gospodar" ki te je vpoklical in to skozi noč, potem te bo kakšen šus saj si nenazadnje vojak in to zaprisežen, če doživiš pa še smolo da tvoja enota izgubi vojno, pa še zmagovalci.
Nebi rekel, da so kar vsi nič krivi, kajti med vpoklicem in koncem vojne so tudi sprožili kakšen šus, ki je kakega iz nasprotne strani poslal na drugi svet. - Kakega enako vpoklicanega, le da z druge strani.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja. Kaj je tu čudnega? Saj si vendar vojak. Kaj pa je delo vojaka? Božanje mladih punc po kosmatulji ?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Ja pa kako ne veš tega, saj je že večkrat zelo jasno napisal napisal - on v bistvu ni ne eden, ne drug. Je pripadnik večine (po njegvih besedah cca.90% naroda) normalnih in ga politika ne zanima, v bistvu ga več kot očitno ne zanima kar konstantno lepo prikazuje skozi svoje prispevke na temu forumu. Ko bi vsaj bilo več takšnih, nevtralnih in normalnih :cool:

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.