Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.090
5.660
113
Napisal si vse pravilno, le ključno si pozabil navesti, da jih je zlobiral in organiziral tretji rajh. Seveda predvsem prek verske organizacije, katere je skrbelo nagrabljeno premoženje.
Cerkev je imela premoženje kakršno je pač imela....če ji ga je kdo poklonil za vbogajme....za odpustek ali pa ker pač ni imel naslednikov...nimava mi2 nič pri tem...

Tud tovarnarji in lastniki kapitala so imeli premoženje kakršno so si ustvarli...

In potem pridejo WOKE brezdelneži in zanetijo državljansko vojno zaradi ljubosumja....ker oni pa nimajo! Pri tem jim pomaga še neka XY zunanja država na daljnem vzhodu ki to prikrito sfinancira in pokrije organizacijsko...

Sick!

Kamele0N

23. jul 2008
42.090
5.660
113
Sej Šarca ni v vodstvu....tava nekje v koruznem polju :)

Kamele0N

23. jul 2008
42.090
5.660
113
Bil je župan mesta ki ima heroja domobranca...ziher mu je bil za vzgled
Je pa tud posvojen Albanc...

• Všeč mi je
Reactions: cappy

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Njihova edina ključna ideja je bil boj proti partizanom v sodelovanju s tretjim rajhom.

Ja in prašiči letijo...

"Peterlin je bil vodja skrivne skupine domobranskih častnikov in nekdanjih oficirjev kraljeve vojske, ki so bili izrazito prozahodno usmerjeni in so sodelovanje z nemškimi okupacijskimi oblastmi dojemali izključno kot nujno zlo v boju proti komunizmu. Peterlinova skupina je vzdrževala stike z zavezniki, organizirala reševanje sestreljenih zavezniških pilotov na slovenskem ozemlju in pripravljala vse potrebno za prestop na stran zaveznikov ob njihovem pričakovanem izkrcanju na severnem Jadranu."

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in Kamele0N

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ja in prašiči letijo...

"Peterlin je bil vodja skrivne skupine domobranskih častnikov in nekdanjih oficirjev kraljeve vojske, ki so bili izrazito prozahodno usmerjeni in so sodelovanje z nemškimi okupacijskimi oblastmi dojemali izključno kot nujno zlo v boju proti komunizmu. Peterlinova skupina je vzdrževala stike z zavezniki, organizirala reševanje sestreljenih zavezniških pilotov na slovenskem ozemlju in pripravljala vse potrebno za prestop na stran zaveznikov ob njihovem pričakovanem izkrcanju na severnem Jadranu."
Res je, organizirali so reševanje zavezniških pilotov, ki so jih nato izročili gestapu. :evil:

• Ljubezen
Reactions: jonny77

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
ubistvu ne vemo ker vsak post obrneš na janšo. in poglej, direktno vprašanje in post takoj obrnjen na janšo.

• Všeč mi je
Reactions: tomi

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.779
15.842
113
javno znano je da šarec rad imitira hitlerja.
Eni ga imitirajo drugi pa kopirajo.
Kako vidiš ti Tanjo Fajon in Mesca? Ga glumita al kopirata?
Kaj jst vidim je kr dobr znano tu, bolj je tu vprašanje na mestu zakaj se ti in tebi podobni sprenevedate.
Zagovarjate tipa, ki je izučen komunist in domobranec, pa še dolfija in način delovanja njegovih kopira. Konfuzno!
.............
.................
........................
Odgovor sem podal, če ga pa ti ne razumeš oziroma se bedaka delaš je pa to tvoj problem.

Zelo dobro podan odgovor, bravo res. Treniraš za politika? :aplauz:

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.