Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.600
9.818
113
40
MB
glede na to da gre za rtv, bi blo dobro prebrat original, so verjetno malo po svoje napihnili.

wikileaks je imel reporte da je medijska krajina pri nas precej v levo, kar je dejansko stanje.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.451
3.766
113
glede na to da gre za rtv, bi blo dobro prebrat original, so verjetno malo po svoje napihnili.

Seveda je RTV to interpretiral po svoje... omenjeno namreč niso besede State Departmenta ampak citati oziroma njihovi navedki. Kar je sicer napisano pravilno "da to navaja poročilo" ampak izpade kot da so to besede State Departmenta. Z zvitim manevrom je v članku tretjeosebno navajanje raznih (vprašljivih) deležnikov prestavljeno v prvo osebo ameriške zunanje politike.

del tega stavka so pri RTV uporabili v naslovu:
[The International Press Institute estimated that] “few countries in Europe have experienced such a swift downturn in press and media freedom after a new government came to power,”
ostalo pa je tole:
Journalist organizations reported growing hateful rhetoric and threats against journalists online, spurred by animosity from officials.
Media freedom watchdogs also expressed concerns.
Journalists expressed concern
RTV complained
Journalists and media representatives
stated
Watchdog groups’ concerns

International Press Institute je zasebna ustanova oziroma društvo, samo da ima pač bolj zveneče ime kot Inštitut za čakre in vodo s spominom.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Matey

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.451
3.766
113
Ampak tole:
Američani poročajo tudi o pritožbah zaradi policijskega nasilja nad protestniki in policijskem zanikanju nasilja
V bistvu Američani poročajo da so to naši poročali njim.
Omenjajo sicer so so jim bili poimensko predstavljeni problemi Zgage, Carlove in Zlatkota - vse tri menda šikanirajo in napadajo, Carlovo pa so želeli celo zastrupiti.
Omenjajo da jim je bil naznanjen tudi primer neznanega snemalca neke televizije, ki mu je bila zbita kamera - ampak ta dogodek so menda vse organizacje takoj obsodile.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.590
10.809
113
pazi to, včeraj klical nemški naročnik in zaskrbljeno vprašal, kako živimo v slo, ker baje je vse gotofo, da smo zaprti, ne smemo govorit, diktatura, lockdown, policija itd....da je zasledil v njihovih medijih... Komaj smo človeka prepričali, da delamo normalno, pa da naj malo manj gleda TV...
prav oni WTF efekt je bil.

Takole očitno servirajo v tujino.... razumem janšeja, da ga pogreje ..meni bi tudi dekl ofnilo.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
pazi to, včeraj klical nemški naročnik in zaskrbljeno vprašal, kako živimo v slo, ker baje je vse gotofo, da smo zaprti, ne smemo govorit, diktatura, lockdown, policija itd....da je zasledil v njihovih medijih... Komaj smo človeka prepričali, da delamo normalno, pa da naj malo manj gleda TV...

Takole očitno servirajo v tujino.... razumem janšeja, da ga pogreje ..meni bi tudi dekl ofnilo.
Prosi ga še da ti poslje email z povezavami do teh vsebin.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.811
640
113

No, meni je trenutno stanje zelo daleč od normalnega, že samo policijska ura, kot najbolj bizaren ukrep, traja že skoraj pol leta..

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.429
2.590
113
Seveda je stanje kritično.
V taki krizi kot smo, levičarji spodkopavajo vlado, ovirajo normalno in krizno delovanje, ne sodelujejo pri rešitvah, bojkotirajo-sistemsko-sestanke, srečanja, glasovanja v parlamentu.
V tujino plasirajo laži in neumnosti.

JJ dvigni se!

p.s. že skoraj pol leta lepo spim.

2. jul 2020
5.109
6.666
113
In tretji dan je od mrtvih vstal.

Pa ne Janšev privesek, ampak Zlatko.

Capture1.PNG

Nekaj dogaja?

Maske dol, svetovna prevara? Zlatko pred parlamntom z križem.

Pa še petik ni!

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Seveda je stanje kritično.
V taki krizi kot smo, levičarji spodkopavajo vlado, ovirajo normalno in krizno delovanje, ne sodelujejo pri rešitvah, bojkotirajo-sistemsko-sestanke, srečanja, glasovanja v parlamentu.
V taki krizi kot smo, desničarji spodkopavajo parlament, ovirajo normalno in krizno delovanje, ne poslušajopredlogov, bojkotirajo glasovanja v parlamentu in hočejo v tej krizi zamenjati predsednika parlamenta.
PS. preden vzrojite. Predsednika parlamenta ni potrebno menjati, če je njegova stranka pristala v opoziciji, tak primer je recimo že kar Italija.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.590
10.809
113
Kr bizarno zdaj po radiu novicka, da francija, tudi zdaj šolanje od doma, in PAZI TO skrajšali bodo policijsko uro iz 18:00 na 19:00, ki jo imajo že od januarja....

faking šit..dobro da med vrsticami mal povejo....to, sem nekak mislil da je taka represija samo pri nas. Macron Janša2? :evil:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Kr bizarno zdaj po radiu novicka, da francija, tudi zdaj šolanje od doma, in PAZI TO skrajšali bodo policijsko uro iz 18:00 na 19:00, ki jo imajo že od januarja....

faking šit..dobro da med vrsticami mal povejo....to, sem nekak mislil da je taka represija samo pri nas. Macron Janša2? :evil:
Skoraj cela Evropa dela isto sranje. Nacizem je nazaj.

2. jul 2020
5.109
6.666
113
Fake news, vsi vemo, da samo pri nas ima Janša tako obliko represije. Najdlje zaprte šole, najdle trajajoče policijske ure. Free Zlatko!

Malo resnosti. Na sprehodu naletim na sosedo italjanko. Dol niti ne testirajo za covid, njeno mamo so zavrnili na urgenci, 2 tedna kasneje je končala na kisiku. Njihovim prijateljem zmanjkuje prihrankov, država je precej skopa z denarno pomočjo. Kar debelo je gledala kako je pri nas. Pa nisem omenjal plač policistov.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.