Res zakaj?Jaz večkrat hodim po Murglah po poti spominov in tovarištva pa ne vem zakaj, bi bilo to povezano z mojo vero?
Res zakaj?Jaz večkrat hodim po Murglah po poti spominov in tovarištva pa ne vem zakaj, bi bilo to povezano z mojo vero?
Verjetno so ze prijavili...
Tale ne bi smela nikoli delat na CSD
Uslužbenka CSD Ljubljana Gordana Pirš je nazaj: Prav nemogoče, koliko sovražnih zmerljivk je bila sposobna napisati v eni objavi proti znanemu analitiku Jeretiču in voditelju Možini! - Demokracija
Piše: Aleš Ernecl (Nova24tv) “Janšistični ritoliznik, domobranski pizdun, SDS pokvarjenec, lažnivec, SDS govno, SDS debil, kreten idiot, SDS janšistična sodrga, drhal, golazen, smrdljivec.” Vse te besede je v eno objavo zbrala zloglasna Gordana Pirš, zaposlena na CSD Ljubljana. Vso gnojnico je...demokracija.si
Itak.CSD Ljubljana: Strogo se distanciramo in obsojamo vedenje Gordane Pirš!” | Nova24TV
Potem ko se je včeraj vsaj pol Slovenije zgražalo nad neverjetno primitivnim izbruhom Gordane Pirš, ko se je znesla nad Sebastjanom Jeretičem, ker se je na RTV Slovenija pogovarjal z Jožetom Možino, smo danes prejeli odgovor ljubljanskega CSD - ja, v katerem se ti povsem distancirajo in obsojajo...nova24tv.si
Po isti logiki bi morali preveriti tudi npr. odločitve Beovičeve, (in še mnogo drugih), ali se je v strokovni skupini ki predlaga ukrepe res vedno odločala nepristransko in strokovno, oz. ali je kdaj dala prednost sds-ovi ideologiji, upoštevala predlog Janše, namesto stroke.... Pri čemer je treba vedet, da so njene odločitve neposredno globoko vplivale na življenje 2 miljona ljudi.Taki osebki so lahko dejanski problem, ker bi morali odločati nepristransko in strokovno, česar pa tale konkretni osebek dejansko ni sposoben, ker daje prednost svoji bolni ideologiji. Nujno bi bilo preveriti vse njene pretekle odločitve, če ni kje zlorabila svojega položaja v korist svojih bolnih teženj.
To pisanje od Gordane je čisto na istem nivoju kot pa vsakodnevno pisanje raznih Kopriv o komunajzarjih, komunističnih zločincih, ....Ti si ista bolnica..
To pisanje od Gordane je čisto na istem nivoju kot pa vsakodnevno pisanje raznih Kopriv o komunajzarjih, komunističnih zločincih, ....
Ne, res ni nihče skakal. Bemti, same zlate ribiceV čemu je fora protesta o pitni vodi?
Leto nazaj je Šerif Zoki napeljal kanalizacijo čez vodovarstveno območje pa ni noben skakal na noge.
Tile gotovo pašejo med našteteKdo pa je skakal poleg lastnikov zemlje?
Razni Balkan river defense, donava-jadran in ostali okoljevarstveniki so bili tiho kot miške.