Ko sem prišel do tega, da smrt janšizmu pomeni grožnjo s smrtjo Janši, sem nehal brati.
26 ... šestindvajset...Jaz sem prepričan, da 92% teh protestnikov z bicikli nima ustvarjenw lastne družine.
Bodi mlad, beri Mladino..Prijavil se je z datumom rojstva .... 01.01. 2003 al´kako že gre tista begunska.
...in nikoli ne odrastiBodi mlad, beri Mladino..
“Ljuba kroglica pregelk
nikdar nočem postati velk!”
so rekli vsi trije hkrati. Sedaj se je zgodilo. Pika je prižgala luč pod stropom. “Krasno,” je rekla. “Sedaj ne bomo postali veliki in ne bomo dobili kurjih očes in vseh drugih neumnosti. Vsekakor, kroglice so tako dolgo ležale v omari, da nisem prepričana, če jim moč že ni pošla. Vendar upajmo najboljše.”
Ker odrasel si pa ful bolj koristen ane
To je vprašljivo...Ker odrasel si pa ful bolj koristen ane
Ko človek bere FB komentarje starejših in forum poste starejših bi prej rekel da starejsi bolj slabo dojemajo karkoli.
ko bodo "neodvisni protestniki" pregnali razne mesce kordiše violete štromajerčke črnčece nemce pušnike in tako naprej potem jih pa še sam počasi podpiram. do takrat so pa le modeli ki samo ob petkih zvečer delajo. kot delajo mislim izsiljujejo državni denar.Pa se je že pokazal prvi efekt kolesarjenja ... ODSTOPIL JE ŽIDAN.
Kdo je naslednji? Gremo do konca, vse je treba vun znosit ...