To? To so ljudje? Intelektualci proti jansi itd...? Navadni orangutani, zelo verjetno zadeti. Sramota...
To? To so ljudje? Intelektualci proti jansi itd...? Navadni orangutani, zelo verjetno zadeti. Sramota...
Jaz sem prepričan, da 92% teh protestnikov z bicikli nima ustvarjenw lastne družine.No daj, probaj prav napisati.
92% levičarskih skrajnežev na protestih v Berlinu.
Se pravi ne na splošno levih protestnikov in ne protestnikov kjerkoli.
Kaj do človeštvu uporabni primerki? Kaj je sploh cilj človeštva?V petek v radijskem zrcalu dneva ob 22 so zavrteli postnetek intervjujev z temi biciklisti, nobeden ni tocno vedel kaj dela tam ..protestirajo proti vladi ,proti politiki ,proti svetovnemu sistemu ,proti europi ,proti dezju ,vetru.....popolnoma clovestvu neuporabni primerki .
ja zgleda da je tistim tam cilj, da se "razvijemo" nazaj v opice...Kaj do človeštvu uporabni primerki? Kaj je sploh cilj človeštva?
Alternativa so pa ovce?ja zgleda da je tistim tam cilj, da se "razvijemo" nazaj v opice...
Kaj do človeštvu uporabni primerki? Kaj je sploh cilj človeštva?
Se pravi jaz pol pa daleč nobenga?cilj je pomoje da se zaveš da si odgovoren za svoje življenje, samo pol večini slovencev zmanjka materiala za večno nerganje
Nisem prepričan, da je tudi tebi, pa še komu.tebi res nič ni jasno
Ne pričakovat Harvard doktorata od FDV kaviar levičarjev.V petek v radijskem zrcalu dneva ob 22 so zavrteli postnetek intervjujev z temi biciklisti, nobeden ni tocno vedel kaj dela tam ..protestirajo proti vladi ,proti politiki ,proti svetovnemu sistemu ,proti europi ,proti dezju ,vetru.....popolnoma clovestvu neuporabni primerki .
Zdaj pa to takim primerom dopovej:ostajam pri svoji trditvi. tvoj link je pravi pokazatelj tega.
si nesrečen ker ti nimaš tolko kot oni? pomoje nisi, oz ti nič ne manjka.
al si nesrečen ker imajo oni tolko več? te pa bajonete gor pa jih poklat pa jim pobrat denar kaj te so oni da bojo meli več ko mi ? al kak je že ta mantra.
to je tisti mindset v sloveniji ki se ga ne bomo nikoli znebili in ti si idealn primer.
nadpovprečne je treba dol potegnit, krščen duš jih gleda, namesto da bi se od njih kaj naučil pa si probal izboljšat svoje stanje. (čeprav dvomim da ti je hudo, pač nabijaš o neki navidezni pravičnosti, ker je to in)
A desničarski mulci pri 21-24 letih pa ne živijo pri mamici?No daj, probaj prav napisati.
92% levičarskih skrajnežev na protestih v Berlinu.
Se pravi ne na splošno levih protestnikov in ne protestnikov kjerkoli.