Ne nakladaj. Tako malo kot je dandanes policije na cesti ni bilo nikoli. So pa redarji ja teh je pa veliko.
Točno. Na Hrvaškem recimo, srečaš policijo dosti bolj pogosto. Astronomske kazni z nizko možnostjo, da fašeš kazen, so manj učinkovite kot nizke kazni z veliko možnostjo da fašeš kazen.Ne nakladaj. Tako malo kot je dandanes policije na cesti ni bilo nikoli. So pa redarji ja teh je pa veliko.
Ne nakladaj. Tako malo kot je dandanes policije na cesti ni bilo nikoli. So pa redarji ja teh je pa veliko.
Da jih je malo danes na cest? hahaNe nakladaj. Tako malo kot je dandanes policije na cesti ni bilo nikoli. So pa redarji ja teh je pa veliko.
...V taki obliki jaz prosim(!) za alternativo kot izhodišče reševanje problema!Jaz vsakega borca proti ...
Povprečno tudi!Jaz vsakega borca proti vladi prosim da mi predstavi alternativo. Kaj bodo naredili za gospodarstvo npr. Seveda pametnega odgovora ni. Aja minimalno plačo treba dvignt...
Damn!Pa mir na svetu si pozabil!
Veljavno vozniško dovoljenje lahko pomeni, da mu je poteklo prejšnji dan. In zaradi tega, če ni voznik pod vplivom substanc, se vozila ne zapleni. Lahko ti pa nabijejo kazen.Na protestu so vozniku brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo
Policisti so na petkovem protestu v Ljubljani ugotovili 13 kršitev prepovedi zbiranja na javnih mestih in kršiteljem izrekli opozorila. V enem primeru so vozniku, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli vozilo.siol.net
Smo dobesedno policijska država, še brez vozniškega dovoljenja se ne smeš voziti!
Veljavnost vozniskih dovoljen ki so potekla med korono se je avtomatsko podaljsalo do februarja! Izpit je izfubil ze prej...Veljavno vozniško dovoljenje lahko pomeni, da mu je poteklo prejšnji dan. In zaradi tega, če ni voznik pod vplivom substanc, se vozila ne zapleni. Lahko ti pa nabijejo kazen.
Niti ene priložnosti da bi bil tiho ne izkoristiš.Veljavno vozniško dovoljenje lahko pomeni, da mu je poteklo prejšnji dan.