Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.934
2.636
113
Nizko se spušča hojs s takimi objavami. Bolje mu gre paradiranje s svojim spremstvom. Jebeš državo ki jo vodijo tweeter politiki.

BojanP

24. jul 2007
3.934
2.636
113
Vidim da se dogaja in nekaj pripravlja ker dežurni hujskači delajo na polno zadnje dni.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Nizko se spušča hojs s takimi objavami. Bolje mu gre paradiranje s svojim spremstvom. Jebeš državo ki jo vodijo tweeter politiki.
Lej - čisto lepo in resnično je povedal.
Če bi bil jaz minister bi dal spraznit parkirno hišo spodaj (saj menda je) in vse golaznike nagnal noter.
Potem pa vsakega posebej popisal in izstavil položnice za
1. kršenje policijske ure
2. kršenje javnega reda in miru (uvedeno pred korono)
3. upiranje uradnemu postopku (uvedeno pred korono)
4. nošenje mask
5. uporaba pirotehnike izven zakonsko določenih terminov (uvedeno pred korono)

Glede na četrtkove proteste še za vse tiste brez SLO osebne dovoljenja za vstop v državo.
Za vse, ki so "s(l-v)odobni umetniki" in "društva razgrajačev" ukinitev VSEH socialnih transferjev.
Pa še in še bi lahko našteval.
Z izkupičkom bi kupili en ne preveč ozelenjen otok nekje u PM za deportacijo teh golaznikov (ja- podobno Golemu otoku)

Pa da se ne bo kdo zgražal in mi očital nedemokratičnost (in celo totalitaristične prijeme) !!!
V demokraciji lahko napraviš kar hočeš - vendar tudi za vse odgovarjaš !

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Meni je smešno...."poveljnik" policistov je šel na ulico pozdravit /podpret policiste in zdaj je vsa leva, smetana zgrožena...kaki mentoli :D
Levi mentoli praviš? Zgrožen je tud kak tadesen, sam se mu s takimi kot si sam ne da ukvarjat.
Varovana oseba nima kaj iskat v fire coni, pika. S tem se norčuje iz lastnega varovanja. Podobno sem napisal za Židana, ki se je s sireno vozil v Lj, celo njemu na FB. Aja ups, a pol sem desni mentol?
To prepucavanje v stilu alterja na twiterju pa itak ni vredno komentiranja. To ni nivo ki se ga poslužuje državnik. Sam Vođa pač vodi z zgledom.

• Všeč mi je
Reactions: Romzi in BojanP

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Otroški vrtec, resno.
Prejšnje dni Janša, zdaj pa še ta.
Politiko in urejat državo preko twitterja. Pa to še na Alterju nismo tok ruknjeni.
A med Ježke in Zajčke se je šel tud že kurčit a djek smjdi al dlek smldi? :nigladek:
Ob tehle pajacih je Tonin res pravi biser, tist izgubljen kamion pa samo še spodrsljaj.

• Všeč mi je
Reactions: McGiver in Robert

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
To pa res ja. Kdor je proti Ameriki bi jim moral twitter suspendirat njihov profil.

BojanP

24. jul 2007
3.934
2.636
113
Lej - čisto lepo in resnično je povedal.
Če bi bil jaz minister bi dal spraznit parkirno hišo spodaj (saj menda je) in vse golaznike nagnal noter.
Potem pa vsakega posebej popisal in izstavil položnice za
1. kršenje policijske ure
2. kršenje javnega reda in miru (uvedeno pred korono)
3. upiranje uradnemu postopku (uvedeno pred korono)
4. nošenje mask
5. uporaba pirotehnike izven zakonsko določenih terminov (uvedeno pred korono)

Glede na četrtkove proteste še za vse tiste brez SLO osebne dovoljenja za vstop v državo.
Za vse, ki so "s(l-v)odobni umetniki" in "društva razgrajačev" ukinitev VSEH socialnih transferjev.
Pa še in še bi lahko našteval.
Z izkupičkom bi kupili en ne preveč ozelenjen otok nekje u PM za deportacijo teh golaznikov (ja- podobno Golemu otoku)

Pa da se ne bo kdo zgražal in mi očital nedemokratičnost (in celo totalitaristične prijeme) !!!
V demokraciji lahko napraviš kar hočeš - vendar tudi za vse odgovarjaš !
In kaj ima Fajonova pri tem?

igiNo1

Guru
24. feb 2018
1.452
661
113
Pred nogometno tekmo v LJ na 123 pospravijo huligane, tu pa niso mogli? Jim je bil odstopljeni Hojs v napoto?

• Všeč mi je
Reactions: McGiver
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.