Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če torej povzamem dogajanje.

- Ivan Gale je glavni razlog, da so petkovi protesti sploh nastali in se razživeli. Živi polno podporo organizatorjev petkovih protestov.
- Organizatorji petkovih protestov so se distancirali od četrtkovih protestov, češ da nimajo nič s tem.
- Na četrtkovih protestih je sodeloval "živžgač" Ivan Gale.

Se pravi so :
A) se petkovi protestniki distancirali od Galeta.
B) petkovi protestniki sodelovali pri četrtkovih protestih?

A vam povem kako bi zgledalo poročanje 24ur, če bi šlo za kontra stran.

"Petkovi protestniki so se distancirali od Ivana Galeta, ki je sodeloval pri nasilnih napadih na policijo"

Kako poroča sedaj?
"Ali je Janša zlorabil Sovo v lastne namene..." Pa se že zdaj ve, da je Galeta slikala ena od protestnic. :bonk:

Jaz ponavljam že stotič. Največji problem v tej državi so pokvarjeni mediji zaradi katerih je Slovenija razdeljena in skregana med sabo. Gniloba ena od pro plusa in rtv SLO. Če že kam, bi morali iti protestirati pred njihovo bajto.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Niso pohodne palice temveč stojalo od kamere, ki jo je ta Adidas/Nike neznanec prevrnil in odrinil snemalca, da je padel. Policijski sindikat sedaj išče, če ga kdo pozna.

Pa sej so ga vidli. Ne vem, zakaj ga niso strpal v marico usranetka. Napad izza hrbta, pol pa spizdit. Bi pa res lahko nora24 mal raziskala, kdo je dotični usrane. Za razliko od tega je Zlatko direktno od spredaj prijel za kamero, ni strahopetno udaril s hrbta in ušel in je povedal razloge zakaj. Zlatko je za 24noro čoban, tale pa junak al kako.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.327
6.140
113
Jaz ponavljam že stotič. Največji problem v tej državi so pokvarjeni mediji zaradi katerih je Slovenija razdeljena in skregana med sabo. Gniloba ena od pro plusa in rtv SLO. Če že kam, bi morali iti protestirati pred njihovo bajto.
Problem je tudi neprestano odtekanje informacij in dokumentov iz policije in NPU. Na 24ur je vsak dan objavljen članek z internimi informacijami, ki jih niti naslovniki še niso prejeli. To pomeni, da en od zaposlenih načrtno nagaja, dela proti nadrejenim in krši svojo pogodbo o varovanju podatkov.

In če podatki odtekajo k medijem, je možno, da odtekajo tudi k osumljencem.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.771
113
Evo ga borca, ki se tako kot Zlatko bori za vse nas in poizkuša vzpostavit dialog s policaji :cheer:

od 1h 49min 20s dalje:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Ne seri ti - en teden vnaprej napovedani protesti, SOVA pokriva ozadje (so sami rekli), organizirani prihodi,... daj odpri oči in odstrani plašnice!

Ne trdim (kot nekateri), da je organizator vlada (čeprav: uh, kako smrdi, smrdi), ampak dobro so vedeli kaj se pripravlja!

En mesec imamo omejeno gibanje - najprej pokrajine, sedaj občine; v tem času sem bil v Portorožu, Murski Soboti, občine okoli MB, žena se vozi po Sloveniji - nikjer nobene kontrole! Očitno so ukrepi zgolj za zajebavanje tam kjer se jim ljubi - sedaj pa bodo lahko še redarji pisali kazni - kam mi to plujemo?
Ti pri svojem dojemanju situacije upostevas lastno sklepanje, ki pa ni tocno.

to da jaz vem da je prislo 30 navijacev iz MS ne pomeni da jih je policija zaznala ze v MS. Tudi ne pomeni da so se v LJ peljali po glavnih prometnicah.
Ko SOVA pove da ima podatke o necem, to ne pomeni da imajo vse podatke itd.

Tko da bolj realno poglej na situacijo in upostevaj da imamo v sloveniji zelo restriktivno zakonodajo kar se tice “spremljanja” ljudi. Ne mors kr 30 ljudi pokrivat zato ker so navijaci in bodo morda sli na protest.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.332
-2.694
113
Si hotu rečt erekcije? :p
Bi ti sem prilimal video, pa ga ne znam, ko je Janša rekel :
"Potrebni smo vsi, ali vsaj velika večina"
potrebni smo vsi.JPG

• Haha
Reactions: Ginginova

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113

to da jaz vem da je prislo 30 navijacev iz MS ne pomeni da jih je policija zaznala ze v MS. Tudi ne pomeni da so se v LJ peljali po glavnih prometnicah.

Tko da bolj realno poglej na situacijo in upostevaj da imamo v sloveniji zelo restriktivno zakonodajo kar se tice “spremljanja” ljudi. Ne mors kr 30 ljudi pokrivat zato ker so navijaci in bodo morda sli na protest.
Samo to ti bom povedal: očitno ste v Lj nesposobni policaji na kupu (v najširšem pomenu besede).

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.332
-2.694
113

Da je prišlo 30 navijačev iz MS, tudi ne pomeni, da so oni razgrajali.
O imenu tistega, ki je razbil fotografa in brcnil policista, ki je ravno cepil nekoga s solzilcem, se pa po FB tudi že piše.
Pa še tole sem snel iz neta, lahko pokomentiraš, če je kaj na tem.

protesti.JPG

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
To tudi meni ne gre v glavo. Protesti naj bi bili proti vladi, njeni tiraniji in ukrepom. Hojs se odloči ravno takrat malce preverit stanje in slučajno ravno takrat nihče ni iel nobene granitne kocke pri roki. Kako da ni noben dosedanji petek spomnil kaj takega?

Lahko rečete kar hočete, ampak če bi bli ti protestniki res prot vladi, bi vsak posebej od njih komaj čakal da Hojsu zabaše granitno kocko v glavo.
Sem prepričan da se tega zaveda tudi Hojs in v primeru da ne bi bilo zadaj nekih drugih informacij, zagotovo ne bi nosil svojega ksihta ven nastavljat kot tarčo.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi in Pbutec

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.771
113
No Zlatkotu, ki je totalno zabluzil, mimogrede, morš priznat, da se pogovarja v zelo lepi slovenščini.

Seveda, brez problema mu to priznam. Edino kar Zlatku "zamerim" kar se komunikacije s policijo tiče je avtomatsko tikanje kot da sta s policajem kolega oz. znanca in kar nakazuje na nespoštovanje sogovornika.

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
To tudi meni ne gre v glavo. Protesti naj bi bili proti vladi, njeni tiraniji in ukrepom. Hojs se odloči ravno takrat malce preverit stanje in slučajno ravno takrat nihče ni iel nobene granitne kocke pri roki. Kako da ni noben dosedanji petek spomnil kaj takega?

Lahko rečete kar hočete, ampak če bi bli ti protestniki res prot vladi, bi vsak posebej od njih komaj čakal da Hojsu zabaše granitno kocko v glavo.
Sem prepričan da se tega zaveda tudi Hojs in v primeru da ne bi bilo zadaj nekih drugih informacij, zagotovo ne bi nosil svojega ksihta ven nastavljat kot tarčo.
Od vsega skupaj mi ni jasno, kaj je imel Hojs za iskat na ulici. Pa v besedne dvoboje na ravni razvajenega bedaka se spušča z novinarji. Ta je totalno zaplezan.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.