Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.332
-2.694
113
Hojs povedal, da so policisti popisovali miroljubne protestnike, potem ko se je začelo nasilje pa nič več.
Ali nebi bilo logično ravno obratno, razen če je bil cilj policije, da sprovocira miroljubne protestnike, da se začne nasilje.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.332
-2.694
113
Organizatorji petkovih protestov pravijo, da jih ni zraven.
A potem dejansko petkovi protesti so organizirani in obstajajo organizatorji? Niso vedno trdili, da zbiranja ni treba prijaviti, ker je spontano?

Glede današnjih protestnikov - če smo napolnili bolnišnice, bi lahko še zapore.
Danes je četrtek.
Zakaj bi morali imeti petkovi protestniki kaj zraven?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.929
-8.633
113
Hmmm... Da niso tile dans razgrajali

kNprOA4.png

• Všeč mi je
Reactions: bizi

jello

Guru
22. sep 2008
10.144
3.866
113
Tako natreniran in močan, da za obračun s pedri, kulturniki, študenti, feministkami, pajkičarji, lenuhi, socialnimi delavkami in podobnimi rastlinami iz javne uprave, skratka zalego, ki jo odpihne prva sapica, na pomoč kliče kolege iz bolgarije? :sprasujemse:

Za kaj več kot tri sedeže na fucbal tekmi odlomit mu fali en organ.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Kakorkoli že, jaz verjamem antifi, da to niso bili oni. To so bili kar lepo ljubljanski čefurji, dilerji in podobna elita. Trenirke, sŁovenština, napadanje iz hrbta... vse jasno.

Žal mi je samo, da jih policija ni smela orenk nabiti. Za take je pendrek, solzilec in gumijaste krogle. Pa čimveč v kible in vmes še kakšen "obvoz"čez toško čelo (z vmesnim postankom).

• Všeč mi je
Reactions: Matey in sixpower

zoom

Fizikalc
14. maj 2014
684
238
43
Dokler norijo tisti ki se jim to splača je štala..... ko pa začnejo noret tisti ki nimajo kaj zgubit, pa ne bi bil rad ne politik ne policaj

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
:fredi: pa ne, da ste zaskrbljeni? se sanja se vam ne koliko ljudi vec nima kaj izgubiti. ampak jebiga, vi zivite v svojem svetu novih passatov in oktavij, neki IT strokovnjaki z modernimi bradicami, ki vsak dan za malico jeste fine hamburgerje in izbrano pijaco. izgubljeni srednji sloj. sedaj, ko so vam odvzete stozice, koncerti, fitnessi, trgovski centri in smarna gora in se nimate kam dati.
malo prepozno za jamranje, a ne?

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Policijska specialna enota je hodila okoli njega - oni z rdečim - črnim panterjem na rokavu.

Priponke

• emblemSE.jpg
    emblemSE.jpg
    37,2 KB · Ogledi: 97
  • Všeč mi je
Reactions: B81
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.