No si le spregledal.
Zal zivis v veliki zmoti.
No ja, ni naključje da je bil modeŁ udeleženec v reality showu. BigBrother ali neko podobno sranje.
Intelektualni in kulturni presežek.
dva takale zapitka se kdaj pa kdaj oglasiva, pa rata cela panika v rumeni greznici brez dna .
Runo, dobro nama gre . Smrkavci v kevdru so že čisto mozoljasti.
"Uživam takrat, ko rastem z novimi informacijami. Marsikdo bi se tega sramoval, recimo nevednosti, jaz pa včasih rad izpadem bedak, ker se zavedam, da nisem. Ni sramota biti zelen, sramota je biti pokvarjen. Trenutno pa živimo v družbi, kjer je pokvarjenost sprejemljiva, zelenost in iskanje novih poglavij v življenju pa posmehovanja vredna."
Imate morda kaj v slovenščini? Hvala. Sicer pa nori tv političnemu trobilu tudi jaz ne bi dovolil, da me snema. Ne prebavljam...prov to bi mu predvaju....
Daj zagovarjat nekega primitivca na tako malumen način. Če ne želi, da ga določeni kamermani snemajo, naj ne počne svoje primitivne predstave v javnosti. Enako velja zate in za vse nas.Imate morda kaj v slovenščini? Hvala. Sicer pa nori tv političnemu trobilu tudi jaz ne bi dovolil, da me snema. Ne prebavljam...