Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Zakaj so ga pa popisali in kaznovali, če si še prej trdil, da so demonstracije dovoljene?

Še vedno trdim isto, demonstracije so dovoljene.
In kazni ni dobil izključno zato, ker je demonstriral. Če bi se kaznovalo protestiranje bi potem vsi navzoči dobili kazen pa je niso.

Oakey

Majstr
3. feb 2016
864
503
93
IJJ bi lahko hitro ukinil proteste, saj zahteva udeležencev ostaja enaka: odstop vlade Janeza Janše.

Zakaj pa bi moral odstopiti? A zato ker nekaj mentalnih sirot to vsak petek zahteva? Pa kdo pa so oni, da bodo svoje debilne izjave označevali za zahteve ljudstva?

Naj gredo protestno gladovno stavkat, čez dva meseca bomo imeli 10.000 oseb manj na socialni podpori, povprečni IQ v Sloveniji bo zrasel za vsaj 10 točk.... no edino pri številu prostih delovnih mest ne bo nobene razlike...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Jutri bo v osrednjih medijih novica "Policist grobo napadel tujca, ga žalil, mu grozil in kratil XY človekove pravice."

Ne ne, je Zlatko jasno in glasno pojasnil vsem policistom in kamermanom naokoli, da on ni tujec, migrant ampak je rojen v Ljubljani. Ni pa Slovenec, je človek. :D

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Tisto je druga, seveda bolj pomembna tema. In med drugim je zato na Alterju kup topicov za Covid, za kolesarje pa zgolj ena.

• Všeč mi je
Reactions: Oakey

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.454
3.554
113
A Covid bolnico pa pojstle pa ventilatorje pa študente že mamo al je Zlatko lapač najpomebnejša tema v državi?
Hotel Lev v Lj je zaprt že od marca. 13 nadstropij sameva. Z lahkoto bi ga ponucali za paciente z blago obliko bolezni, notri bi pa lahko ordinirali dohtarji in medicinke, ki so preboleli virus in ne rabijo ultra skafander zaščite.
Ampak, to je preveč enostavno.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Problem je, da se medijski prostor - pa če še tako majhen delež - namenja temam, ki so.... ja ne vem kaj so...
Tudi PV nažalost troši svoj čas in energijo za twitter in podobne neumnosti, namesto da bi nam svoje sporočal skozi dejanja in rezultate.
Tko kot na šihtu - mislim da smo na kupu vsi od normalnih, do bolano tardečih, pa do kontra bolano tabelih, ampak na koncu dneva štejejo rezultati.
Po šihtu pa zarad mene če gre en direkt k maši, drugi pa v Dražgoše. Dol mi visi.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in Oakey
I

Izbrisan uporabnik #9334

Hotel Lev je zaprt ker se prenavlja. Že eno leto in postopoma. Vmes je pa še korona udarla itd.
Če ga pa državljan Zlatko serje - se mu pa račun izstavi. Če pa ni "državljan", se ga pa izžene po zaslugah. Pa zaračuna konkretne stroške obrtavnave z obrestmi, do spodnjih gat.

Če je pa oni tepasti virtualni Novi kamero sunil - zelo sposoben lump. Po prstih jih mora pa vseeno dobit.

• Všeč mi je
Reactions: dentex in 8888

Oakey

Majstr
3. feb 2016
864
503
93
Problem je, da se medijski prostor - pa če še tako majhen delež - namenja temam, ki so.... ja ne vem kaj so...
Tudi PV nažalost troši svoj čas in energijo za twitter in podobne neumnosti, namesto da bi nam svoje sporočal skozi dejanja in rezultate.
Tko kot na šihtu - mislim da smo na kupu vsi od normalnih, do bolano tardečih, pa do kontra bolano tabelih, ampak na koncu dneva štejejo rezultati.
Po šihtu pa zarad mene če gre en direkt k maši, drugi pa v Dražgoše. Dol mi visi.

Tukaj je problem samo s tem, ker tisti ta "bolani" toliko razlagajo o politiki in te hočejo prepričat v nekaj, potem pa ker se ne postavim na nobeno stran, že začnejo postrani gledat in me označevat za janšista... hecno je da so tisti "ta najbl tolerantni" na koncu najmanj tolerantni do drugače mislečih in te takoj popredalčkajo in označijo za nacista. Pa še besede nisem rekel.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Hotel Lev v Lj je zaprt že od marca. 13 nadstropij sameva. Z lahkoto bi ga ponucali za paciente z blago obliko bolezni, notri bi pa lahko ordinirali dohtarji in medicinke, ki so preboleli virus in ne rabijo ultra skafander zaščite.
Ampak, to je preveč enostavno.

Med prvim valom so bili v akciji takšni in podobni pristopi, moj sosed je dobil 5 tedensko bivanje v Ratečah pri Planici. Zna bit, da se bo sedaj ravnalo podobno.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tukaj je problem samo s tem, ker tisti ta "bolani" toliko razlagajo o politiki in te hočejo prepričat v nekaj, potem pa ker se ne postavim na nobeno stran, že začnejo postrani gledat in me označevat za janšista... hecno je da so tisti "ta najbl tolerantni" na koncu najmanj tolerantni do drugače mislečih in te takoj popredalčkajo in označijo za nacista. Pa še besede nisem rekel.

Hecno je, ko praviš zgodbice, tvoja zgodovina je pa že zdavnaj dokazala o prepričanosti in bolnikih.
Ja, Dr. Rugelj bi se te lotil zelo konkretno.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.454
3.554
113
Hotel Lev je zaprt ker se prenavlja. Že eno leto in postopoma. Vmes je pa še korona udarla itd.
Dej ne klati neumnosti. Obnovili so 12. nadstropje in to tik pred korono spomladi. v 11. nadstropju je enepar najemnikov. Hotel je prazen in si strašansko želi gostov, samo jih ni. So hoteli vse goste, kolikor jih je še iz Uniona prestavit v Lev, ker v Levu so obratovalni stroški občutno nižji, vendar prestiž Uniona je daleč nad Levom. Lastnik bi z ušesi ploskal, če bi mu država napolnila hotel in mu jasno za to tudi plačala.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.