A prav vidim. Če jim tokrat ne uspe je konec vsega lepega?Tole sem zasledil na internetu.... a zdaj je pa 5.11.2020 (četrtek? wtf?) tisti dan, ko bo pa res to to? A ne bo ta petek 16.10. res to to?
Poglej priponko 36865
A sem prav videl, mu je čifo na koncu pokazal fakiča?
Da bi Anonimous vidli, za kaj se uporablja njihov "brand", logo, bi pomoje te null-erje destrojali.Tole sem zasledil na internetu.... a zdaj je pa 5.11.2020 (četrtek? wtf?) tisti dan, ko bo pa res to to? A ne bo ta petek 16.10. res to to?
Poglej priponko 36865
"Tisti, ki smo levičarji, se lahko zdaj borimo proti Janševi vladi na dva načina: prvi je, da hodimo na proteste, drugi, da se držimo varnostnih ukrepov. Če se jih ne držimo, širimo virus, če širimo virus, širimo število obolelih, če širimo število obolelih, obremenjujemo zdravstveni sistem in obremenili ga bomo do te stopnje, da se bo zrušil. In Janša bo po tridesetih letih dosegel to, kar si prizadeva ves čas - uničenje javnega zdravstva. " Zato - če si levičar- masko na nos."Antimaskarji z maskami
Pri tem videu ne vidim nobenih težav. Lepo so se oblekli, mal norca delali in to je to.
gospa tudi živi v svojem svetu... Zdrastvo je v kurcu že 20 let in ne zadnje pol leta.. ZDaj se samo kaže da v taki obliki ni rešitve. Case closed.. In to ni jasno tudi opoziciji, oziorm aoni imajo drugo agendo, a igrajo na karto zanič zdrastva.... Jočeš poleg ko jih gledaš, kako iz obupa, trosijo puhlice ...."Tisti, ki smo levičarji, se lahko zdaj borimo proti Janševi vladi na dva načina: prvi je, da hodimo na proteste, drugi, da se držimo varnostnih ukrepov. Če se jih ne držimo, širimo virus, če širimo virus, širimo število obolelih, če širimo število obolelih, obremenjujemo zdravstveni sistem in obremenili ga bomo do te stopnje, da se bo zrušil. In Janša bo po tridesetih letih dosegel to, kar si prizadeva ves čas - uničenje javnega zdravstva. " Zato - če si levičar- masko na nos."
Vesna Godina 1.10.
Ti niso še povedali?
Ostane še samo da se začnejo mlatit kot v angleškem parlamentu. Niso normalni, res ne. Kar me žalosti pa da to ni bilo objavljeno v nobenem mediju, da folk vsaj malo uvidi s kakimi primitivci imamo posla.
Že tako smo na tem parketu označeni kot neresna pussy državica z repom med nogami, ti bi pa še tistega klovna gor postavil. Ne se hecat.Jaz pa bi rad, da je sarc PM, ko se menja vlada in da predseduje EU tistega pol leta.