Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Kateremu od protestnikov očitaš, da ni že prej protestiral? Ne poznam vseh. Kdaj prej?
Če pa se že gremo politično, se pa pejmo (jaz sicer nisem za) Sicer pa imate desničarski skrajneži svojega glavnega organizatorja protestov. Z njim se zmeni. Je bilo 1x na POP TV (Sicer ga ne poznam). Je bil rdeč ko puran (vijoličast). :)

Kaj zdaj obračaš besede?
Je pa tale objava samo potrdila mojo trditev. To, da si me označil za skrajnega desničarja je pa še češnja na smetani.
Vsak, ki se ne strinja s teboj je skrajni desničar/fašist/nacist/ksenofob/vstavi poljubno besedo, ki se konča na ist ali fob
Očitno ti res ni pomoči...

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Kaj zdaj obračaš besede?
Je pa tale objava samo potrdila mojo trditev. To, da si me označil za skrajnega desničarja je pa še češnja na smetani.
Vsak, ki se ne strinja s teboj je skrajni desničar/fašist/nacist/ksenofob/vstavi poljubno besedo, ki se konča na ist ali fob
Očitno ti res ni pomoči...
Boš rekel, da ga nisi videl na POP TV?

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
A se zdravi s konopljo?
Ne vem.

Kar se tiče drugih stvari, o katerih se sedaj pogovarjamo, je na FB cca. 6 skupin z vsebino iz protestov, sem pa tudi v dveh, v kateri so samo desničarski skrajneži, takorekoč "ta beli". Od tam sem dobil informacije, da že vnaprej vem, kaj bo nekdo napisal v zagovor svoje skrajne domnevne situacije. :)

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Daj malo napiši te skupine da vidimo

Mene so povabili. Je pa res, same skrajno leve ali skrajno desne skupine po določenih kriterijih. Ni nobene take skupine za preostalih 91% ljudi, normalnih Slovencev. Očitno ta delitev Slovencev nekomu zelo uspeva.
-------------------------------------
Če imaš specialno željo, te povabim v FB skupino, na ZS mi daj link do tvojega accounta.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.765
6.159
113
blizu močvirne prestolnice
Zokijev ljubljenček
1602689149948.png

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.