Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #9334

Demzove dimne bombice so zelo življenjske. So nepristranske.
Medtem ko so od aktualnih (vi rečete desničarjev, jaz pa, da so najnižji možni povzpetniki, kaj je levica in desnica se jim pa niti sanja ne), v glavnem pljuvajoče in omalovažujoče. V glavnem degradacija na najbolj ogabne načine.

Če je to TEBI v ponos, ti pa naj bo.

• Haha
Reactions: cappy
I

Izbrisan uporabnik #9334

Bova rekla takole :

Kako se reče človeku, ki non-stop opreza okoli sebe, kdaj bo nekdo stopil na pasji drek, da se bo lahko potem odzadaj norčeval iz njega. :sprasujemse:
Ter - kateri ljudje so potem (in koliko jih sploh je), ki so se temu potem pripravljeni hahljati? :sprasujemse:

Po mojih izkušnjah še ne tako zelo dolgega življenja, je populacija takih okoli 20 - morda 25%. ENA četrtina ! o_O

Bolano. Sovpada s količino pripadništva SDS.

• Haha
Reactions: cappy
I

Izbrisan uporabnik #9334

Torej SDS ima količino. Tako trdiš ti. Drugo jo nimajo. Pri vsakem štetju so nekje drugje:)

SDS ima količino. Ostali so se razdrobili tako, da količine ni videti.
Sedaj - kvaliteta tiste "količine", ki jo ima SDS ? :sprasujemse: Ker, po dejanjih in kvaliteti izražanja in nastopanja je ta količina IQ 50 in manj. Ker so zadovoljni z osnovnim vodjo in nimajo želje po lastnem razmišljanju. Če bi jo imeli, ne bi hoteli biti pod takim okriljem.

Poudarjam sebe, ki pa nikoli nisem z nikomer hotel trobiti v isti rog, zame šteje pošten in odprt nastop in dialog . Niti nikoli nisem hotel okoli sebe grupirati lastnih vernikov. Tudi otroci - vse možnosti kot sem jih zmogel, sem dal, da bi se čim bolj izobrazili, potem pa - ven iz bajte! Delajte z izobrazbo kar hočete, jaz sem vam jo omogočil. (Mimogrede, kupi kdo harfo?)

Zato, dragi moj Capi , Branči in ostala tvoja druščina, .. saj bo :D . Ko boš naredil še nekaj kilometrov in videl, da bi lahko bil tudi bolj debel kot si pravkar, oz skozi služenje nekomu :p

I

Izbrisan uporabnik #9334

V tem smislu ko razmišljam, je pa SDS morda res desna stranka. Izsevajo enoumje, niso pripravljeni razmišljati o izboljšavah sistema, ampak samo tako, kot bo poglavar rekel. Howk !

Za razliko od npr. moje firme, kjer se zberemo in podebatiramo, kako bo najbolje problem rešiti. Zelo velikokrat je pomočnik ki je pred komaj enim mesecem prišel noter, pljunil najboljšo idejo itd. Razlagam si, da - ker je svež in še neobremenjen.

TO je pa levo razmišljanje. Pa si, dragi brane_new Branči, misli kar hočeš. Mi tako dokazano bolje funkcioniramo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Levim vam je etak vse dovoljeno....ko kdo od drugače mislečih kaj pripomni pa takoj začnete opletat z liberalnostjo....umetnostjo....nekimi novodobnimi performanski, ki jih etak noben drug ne razume kot pa tisti ki so prisesani na državno joško....neki kvazi kulturniki bi se reklo....

Nekako na, ravni Demz-ovih dimnih bombic v političnih temah....kadar se ne kritizira "ta pravih".....
Bejž, bejž, najbrž nisi opazil da vaš prevzvišeni sistematično uničuje vso kulturo, od glasbenikov, gledališča, filmarjev, do vseh spremljajočih poklicev, ki jih poznajo v filmski in gledališki in zabaviščni industriji. Če ti smem zaupati, to niso samo tisti, ki jih vidiš na odru ali platnu.
Umetnost ni samo tisto, kar ti misliš, da je umetnost. Če bi bilo tako, bi bil višek slovenske umetnost Pr Hostar in tista "kdo bi tebi zizike majal".

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.072
113
Nuku`Alofa
Bova rekla takole :

Kako se reče človeku, ki non-stop opreza okoli sebe, kdaj bo nekdo stopil na pasji drek, da se bo lahko potem odzadaj norčeval iz njega. :sprasujemse:
Ter - kateri ljudje so potem (in koliko jih sploh je), ki so se temu potem pripravljeni hahljati? :sprasujemse:

Po mojih izkušnjah še ne tako zelo dolgega življenja, je populacija takih okoli 20 - morda 25%. ENA četrtina ! o_O

Bolano. Sovpada s količino pripadništva SDS.

... ali pa s količino pripadništva mesečnikov + sd + serpentinškovi...

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.072
113
Nuku`Alofa
V tem smislu ko razmišljam, je pa SDS morda res desna stranka. Izsevajo enoumje, niso pripravljeni razmišljati o izboljšavah sistema, ampak samo tako, kot bo poglavar rekel. Howk !

Za razliko od npr. moje firme, kjer se zberemo in podebatiramo, kako bo najbolje problem rešiti. Zelo velikokrat je pomočnik ki je pred komaj enim mesecem prišel noter, pljunil najboljšo idejo itd. Razlagam si, da - ker je svež in še neobremenjen.

TO je pa levo razmišljanje. Pa si, dragi brane_new Branči, misli kar hočeš. Mi tako dokazano bolje funkcioniramo.

Pa ravno šarec je zahteval blokado malo drugače mislečih...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.072
113
Nuku`Alofa
Bejž, bejž, najbrž nisi opazil da vaš prevzvišeni sistematično uničuje vso kulturo, od glasbenikov, gledališča, filmarjev, do vseh spremljajočih poklicev, ki jih poznajo v filmski in gledališki in zabaviščni industriji. Če ti smem zaupati, to niso samo tisti, ki jih vidiš na odru ali platnu.
Umetnost ni samo tisto, kar ti misliš, da je umetnost. Če bi bilo tako, bi bil višek slovenske umetnost Pr Hostar in tista "kdo bi tebi zizike majal".

Ja umetnost je rezanje slovenske zastave in dojenje psa...

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.378
2.560
113
In sedaj si glavni, ker imaš frimo. Ne modruj in pametuj. Nisi pravi.
Mi podebatiramo, ne samo v nedeljo, še kakšen drugi dan in že več kot 1000 let funkcioniramo. Vsi imajo možnost govorit in sodelovat.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.378
2.560
113
In to je umetnost, ki jo imaš za umetnost in jo podpiraš!

Opomba 2020-08-25 183818 b.jpg

Da ti pokažem, kaj je umetnost, ki jo 100% cenimo vsi Slovenci, ki jo poznamo.
V obdobju vlade IJJ. V zgodovino

gorivo.jpg

p.s. skoradja bi pozabil. to so naše sosede!

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Nekatere države vidijo malo dlje od cenenega populizma in tudi s ceno goriva regulirajo nepotrebne vožnje. Pa tudi državno malho malo bolj napolnijo.

• Haha
Reactions: sixpower

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.378
2.560
113
Mi dajemo svobodo, bone in 200€ upokonjencem, srednejšolcem in še in še.
Pa primerjaj populizem.

p.s. a veš, da si dolžan dati/izplačati regres?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.