Bi ga odstranili?

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Jaz pa tudi zate predlagam novo titulo
BREZJAČNIK
evil.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ker te nočem spoznati? To je zato, ker si odcvetela in nezanimiva, imam nekaj boljšega.
redface-1.gif
Kdo je tukaj začel, jaz ali ti? Če se že ravno greva. Jaz tukaj nikogar ne žalim, tudi tebe ne, začel si sam. Zadela sem očitno tam kjer najbolj boli, a ne.
Tudi jaz te ne želim spoznat, nikakor. Očitno nisem ne odcvetela in ne nezanimiva, ker drugače se ne bi obregnil ob moj post.
Super, da imaš nekaj boljšega, boš mogoče malo bolj strpen do vseh ostalih tukaj no forumu.
In očitno sem te prav ocenila ko sem rekla, da si očitno moški šovinistični pujs.
Pa lep dan še naprej.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
aplauz.gif

dober si ga, trotla,....ka bo govoru de si odcvetela
10.gif

ksz
najprej...kot sn že reku, sami seljaki, ki bi samo nekaj na slepo rezali,....a res ni noben nikol grozljivk gledal ?
rolleyes-1.gif

Tole vas pa čist resno vprašam.....kaj pa odgovornost matere, ki pusti smrkljo, da se sredi noči vlači okoli, ker v obisk starih staršev ne verjamem, ni šans da bi jo star ata pustil samo sredi noči na pot.
Če je mama svojga dnarja vredna, to seveda ne opravičuje nagravžnega dejanja, ...je pa tak, da podobne pizdarije ratajo zaradi prilike,....-če žrtve ni v bližini, ni osnovnega pogoja za zločin.....
sprasujem se.gif

Jst sem mnenja, da bi tudi stara morala dobit svoje
10.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Doživljenski zapor v delovnem taborišču in obvezno ga je potrebno pred drugimi 10 let sramotiti in svojci žrtve lahko z njim doživljensko počnejo kar želijo, neomejeno, če želijo tudi ubijejo. Tak človek ni vreden res nič. Za tako dejanje ni popravnega izpita.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Tole vas pa čist resno vprašam.....kaj pa odgovornost matere, ki pusti smrkljo, da se sredi noči vlači okoli, ker v obisk starih staršev ne verjamem, ni šans da bi jo star ata pustil samo sredi noči na pot.
Če je mama svojga dnarja vredna, to seveda ne opravičuje nagravžnega dejanja, ...je pa tak, da podobne pizdarije ratajo zaradi prilike,....-če žrtve ni v bližini, ni osnovnega pogoja za zločin.....
sprasujem se.gif

Jst sem mnenja, da bi tudi stara morala dobit svoje
10.gif

Tole je najverjetneje v nebo vpijoča provokacija, kajne?
shocked-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Lej , vprašaj druge alteraše, ko so bolj svetovni ljudje, zakaj se po večjih evropskih mestih, ponoči ne klatijo po raznoraznih sumljivih četrtih, pravzaprav še podnevi ne,
in v primeru da bi se, kaj bi mu tule gor govorili, če bi seveda preživel.........
Zlata mamice svoje sončice že od malih nog oblačijo kot prostitutke, jim govorijo da so svobodne, pa da seveda jim noben ne sme nič naredit, kar je tudi res, ampak vsake tolk pač kera natrofi na psihopata, ki pa se s tem ne strinja in tretira mulo v kurbirskih cotah sredi noči kot majnvreden plen, ki ga ni škoda in lahko naredi z njo kar hoče.
Vsaj pri nas je na srečo še bolj majhna verjetnost takšnega scenarija, ampak dokler obstaja 0,0001% možnosti, se
OTROK NIMA KAJ KLATIT PONOČI OKOLI....
Do polnoletnosti starši odgovarjajo za varnost otrok, vlačenje ponoči okoli, pa je vse prej kot varno, zato so za moje pojme, takšni starši za obravnavo pred sodnikom, pa če se je kaj zgodilo ali ne.

pa čist tak pošteno po kmečko..., tudi pred Lipo niso poteptali nobene, ki je bila takrat doma, kakor se za normalno vzgojene in poštene spodobi.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.459
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj pa če imaš še kakega, živega, potomca?
Potem pac zadevo naredis potiho. Fentas in zakopljes. Posvetis se osnovnemu cilju ne pa zelji po pozornosti.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sem ravnokar bral.

pa pizdajimatrna, skrbi jo za arestante, ki so si "dom" izbrali sami. Pustimo tistih par, ki so nenamenoma povzročili kako prometno nesrečo.
bonk.gif

Za bolnišnice jo boli [cenzura], pri kaki temperaturi dela folk za minimalca pa še posebej. In ti ji plačujejo klimatizirano pisarno.
bonk.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.640
3.094
113
v lokalni ostariji
stiber pa res pozna celo slovenijo. od vojaških specialcev do mojstrov borilnih veščin... madonca....

drugače pa ima capl delno prav.. .bolš preprečit kot zdravit...