Bi ga odstranili?

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
S primernimi in dobro umerjenimi udarci (beri borilne veščine) lahko tudi 35 letno gorilo za nekaj časa onesposobiš, a ne....
Sicer pa vajna komentarja sta tudi čisto bv.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
in 35 letna gorila stoji pri miru in čaka, da jih kasira...in 35 letna gorial se zagotovo ne zna tepsti, še posebej taka, ki se ukvarja s kriminalom...

priznaj si, bravica, tvoje pretepašske sposobnosti niso bogve kaj, švoh si kot kak rahitičen 14 letnik, leta tudi niso več na tvoji strani, pogumna pa toliko kot poljska miš...

tvoj komentar je BV...tukaj pisariš svoje sadistične fantazije, za katere vsi dobro vemo, da so navaden nakladaški bulšit...kriminalce raje prepusti policiji, za razliko od tebe, so opremljeni in usposobljeni za te zadeve

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.551
5.110
113
Po mojem kar drži, da tako tragedijo res preživi samo tisti, ki lahko odpusti. Ne vem, če bi sam to zmogel, glede na pisanje ostalih v temi pa ne dvomim, da se veliko ljudi spusti v neko maščevanje v glavi, ki ga nikoli niso sposobni v resnici izvesti. Taki ljudje gotovo zažrejo sami sebe in okolico.
Na tem svetu ni pravice v taki situaciji. PIKA. Deklici, staršem in prijateljem dekleta se je zgodila strašna stvar, vendar neke rešitve ni. Tudi če bi jim policija storilca prepustila za en teden, da delajo z njim, kar hočejo. Bi bili po tem spet srečni? Za njih nikoli več ne bo tako, kot je bilo pred tem.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Morda sem nerazumljivo napisal, se zgodi.
Torej, omenjene kazni so ne le kazen za storilca, temvec tudi opozorilo bodo im storilcem ter njihovim svojcem, kaj se bo zgodilo v taksnih slucajih.
Rezime: kazen ter preprecevanje bodocih dejanj.
Nekatera dejanja ni mogoce soditi dojemati racionalno, ker je storilec motena oseba in kot tak ne razmislja na enak na in kot ti, pravo ali penologi. Film Ko jagenjcki obmolknejo zelo lepo predstavi tovrstno problematiko/zadrego.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Stieber, za razliko od tebe jih vsaj upam povedati.
To da simpatije med nama ni je čisto razvidno, vendar, prosim, prosim ne govori o mojih sposobnostih oz nesposobnostih, ker me ne poznaš in ne veš česa sem sposobna in česa ne, pa tudi ne veš kaj naredi adrenalin v ženski/materi, ko ji napadejo otroke....
Zakaj si se spotaknil le ob moj komentar, hm.... je bilo kar par takšnih, ki so malo bolj krvoločni kot je moj....
jezen.gif

A te moti, da sem ženska in si upam povedati stvari, hm.... da te ne bom označila kot šovinističnega pujsa
sprasujem se.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No, jaz nimam nekih takih fantazij, niti želja po jemanju zakona v svoje roke...

mi greste pa raznorazni maščevalci, ki se takole nekaj repenčite po netu, ko bi pa pravega kriminalca videli v živo, bi pa padli v tak šok, da bi si šel omenjeni lahko mirno vmes se skuhati kavo, preden bi si opomogli...

dejstvo je, da bi v realni situaciji naša barvica najbrž tisto žlico, ki jo omenja, v končni fazi pojedla...
evil.gif

Niti ne vem, kaj je kdo pisal, pač mi je tvoje širokoustenje padlo v oči, stavim pa snecerjeva jajca, da o nekih realnih konfrontacijah nimaš pojma, pravega kriminalca si pa videla samo po televiziji...

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Na MOJO veliko žalost se motiš, žal sem že bila konfrontirana s kriminalcem...
Pred časom je bila tu ena tema, ko je ata pretepel posiljevalca svojega otroka..... kaj misliš, da mama tega ni sposobna??? Kot sem že rekla, adrenalin dela svoje....
Sicer pa stieber, koliko otrok že imaš??

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
50 kilski zadeti narkomanček ki krade po hišah, ni ravno nek strašen kriminalec, tako da ne nakladaj preveč...če bi bilo res kaj od tebe, bi jaz že slišal zate, pa nikoli nisem, voščenka...

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
če bi bilo res kaj od tebe, bi jaz že slišal zate, pa nikoli nisem, voščenka...
Pa koji si sad ti faktor, da bi slišal zame? A maš slučajno kakšne povezave z UDBO, MNZ-jem??
stupid-1.gif

Nisem vedela, da sem iskana oseba, huh,....
uf-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ne, ampak poznam (vsaj po imenu) več ali manj vse, ki v slo kaj deajnsko znajo na tem področju...tko da se malo umiri...

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Ja, pomembno je več ali manj.... jaz sem čisto skulirana, začel si pa sam...
Tako, da je najbolje, da oba zaključiva debato, prav?

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Ne nismo, ne odnehaš a ne?
To pomeni, da se meni ne da več s teboj ukvarjat, ker kot pregovor pravi PAMETNEJŠI ODNEHA.