best mobilc trenutno

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Jap...
Heh, ni panike
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Innov ima švoh zaslon, samo QVGA resolucijo.
crazy1.gif
Pa še touchscreen ni, niti qwertz/y, za kar takoj odpade pretežen del funkcionalnosti.

Pri touch HD me zanima kako se zaščiti tak ogromen zaslon. Cela sprednja ploskev je gladka, torej bi bila nalepka več kot opazna in se kmalu znucala na robovih.

Nazadnje urejeno:

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Mislim da je najboljsa zascita kaksen usnjen etui. Enako imam jaz na iPhonu in je res super. Ko ga potrebujem ga vzamem ven, drugace je skoz v etuiju. Se super obnese
smile-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Innov ima švoh zaslon, samo QVGA resolucijo.
crazy1.gif
Pa še touchscreen ni, niti qwertz/y, za kar takoj odpade pretežen del funkcionalnosti.

Pri touch HD me zanima kako se zaščiti tak ogromen zaslon. Cela sprednja ploskev je gladka, torej bi bila nalepka več kot opazna in se kmalu znucala na robovih.

Zadevo moraš gledati skozi razred v katerega telefon spada. Se pravi "navaden" telefon brez TS in QWERTY tipkovnice. O tem govorimo. In v tem razredu še ni boljšega zaslona kakor QVGA.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kaj pa ce ne rabis qwerty pa TS?

Meni TS absolutno 0 ne pomeni.. omembe vreden je samo iPhonov..

Qwerty bi bila kul, samo imam raje manjsi fon z velikim zaslonom, kot qwerty in 2" ekran.. Ce je pa velik zaslon in qwerty je fon pa brick. Kompromisi, kompromisi..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Daj mi povej kako je z vidljivostjo na soncu pri innov8? Bojda je slabsa, kot pri Finkah?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Seveda je odvisno kaj rabiš in zakaj. Jaz rabim zaradi šihta čimboljši Outlook mail sinhronizacijo + hitro tipkanje, kjer takoj odpade vse kar ni qwertz/y + pogojno TS, če bi se dalo normalno tipkati.

Za surfanje po netu pa mi je neprimerljivo lažje s touchscreenom. Poleg tega pa sem se v taki meri navadil na TS, da mi je čudno brez.

Trenutno zame: Xperia, HTC Touch pro.
- iPhone če bi bil cenejši, ker ni vreden tega denarja in HTC touch HD - ko ga enkrat probam če se obnese.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Zaenkrat niti nisem opazil, da bi me motila. Bom pa malo bolj pozoren. Recimo z N82 na tem področju nisem najbolj zadovoljen.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ce imas take potrebe, pol je itak samo HTC, Qtek resitev.. pogojno iPhone..

grube: daj pliz.. ker sem bral, da ima slabso vidljivost, kot N9x serije.. pa da vidimo, ce je kaj na tem... Slider je kaksen? Ala N95 ali je fedr?

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Aja, touch pro se mi valja kle.. ne vem, ni to to, ni WM zame
smile-1.gif

Res imaš Pro-ja doma, sem imel kar dolgo ogledanga, dokler nisem zasledil HD-ja. Bi se ti dalo v dveh stavkih malo povedati kako pa kaj se odnese. Te res samo moti WM sistem? Vendarle pa upam da bo HD boljši, pa koliko denarja je vredn trenutno Pro?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jup, na testu ga imam..

Mah, v osnovi ni kaj dosti drugacen od Diamonda, pac ima malo vec pomnilnika, tako da mogoce dela vse skupaj malo hitrejse, kot na diamondu.. Ima pa podobne probleme, kot diamond.. slaba berljivost na soncu, pobiralec prtsnih odtisov.. + debel in tezak je..

Mene osebno moti WM sistem.. ker WMji ponavadi "out of the box" niso to to, imajo en kup brezveznih bugov [recimo prikazovanje imenika iz sima in imenika naenkrat, ko surfas preko gprsa se povezava ne prekine, ipd] in si moras vzeti cas, sneti en kup programovja, zeditati registry da doteras sistem po svojih zeljah.. + motijo me premajhne ikonce, kar posledicno se vedno potrebujes stylus za kar nekaj opravil..

touchFLO je kul, ni pa vse..

Nazadnje urejeno:

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Hvala ti za ta opis, realno gledano me teža, debelina in prstni odtisi ne motijo. Kateri telefon bi potem bil za nas, za malo bolj zahtevne uporabnike, povsod si moraš doterati sistem, da ti je cool, prav tako pri iphonu, WM, če tako gledam mi preostane samo še nokiin S60, katerega sem se pa že u izi naveličal.
Mel sem v mislih, da bi si kupul Pro-ja,HD-ja,X1, mogoče iphona, vendar me pri temu fonu mot folk kateri ga po vseh forumih (sem prijavljen na 3,4-ih) tako hvaljo, kot da so naredili najboljši nakup stoletja, potem pa pridem v mobi trgovino, da bi se pozanimal če imajo rabljene iphone 3G, pa mi reče, da ima enega samo da ni tako dober, ker ga zajebava sama povezava prek neta (počasen,prekinja in da ni to to) in da je prva serija veliko boljša. Če bom na forum prašov,če drži, da ima probleme z povezavo in če mi lahko zaupajo še kakšen problem (poleg tega, da ima slabo kamero, da ne snema videov, da ne podpira mms, BT) bojo vsi rekl, da je telefon vrhunski in kermu potem vrjet. Najbolje bo da vržem 500€ in se sam prepričam kako pa kaj deluje cel telefon.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ti ne vem lej, odvisno od posameznika. Veliko folku so WM naprave ful vsec.. se da prakticno vse spremenit.. Kar je super.. a vendar meni osebno se to ne da poceti, ze z winsi na 3h pcjih imam delo, ne da se mi zezat se z winsi na telefonu
grin1.gif

Salo na stran.. meni vec pomeni preprostost.. ce bi menjal n95 bi jo menjal za iphone.. kjer lahko vse delas s prstom in ne rabis stylusa, tako kot pri WM, kjer je se vedno veliko stvari izredno majhnih in potrebujes pisalo.. Tudi "pod fasado" torej pod touchFLO me WM ne preprica, ker je ze 10 let vse enako.. nobenega napredka.. Stvar okusa, saj pravim..

Po eni strani me klasicne tipke niti ne motijo, ker se vecinoma javim s telefonom v zepu, BT slusalko na usesu, ali pisem slepo smse, vmes pa delam se kaj drugega, pri TS fonih moras pa ves cas gledati na zaslon kaj delas.. Razen, ce imas qwerty..

Jaz sem tudi ze sit S60, samo ne najdem neke pametne zamenjave za moje potrebe.. ifon nima jave, WM me ne preprica, uiq mi je pa mim.. Cakam na WM 7 ali pa S60 touch..

Poglej ne vem.. poizkusi si kje sposoditi zadeve, pa potestiraj, ce ti sedejo..

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Glede iPhona je najbolje, da se z nekom dobis na kaksni kavi in ga sam probas...
smile-1.gif
... Verjetno ga kdo od znancev ima...

Nekdo, ki ga ne mara, bo o njem znal povedati samo najslabse...
smile-1.gif
...

Jaz sem bil tudi pred nakupom malo skepticen... pa sem ga dobil v roke od kolega... in sem naslednji dan ze imel svojega... to je bilo pred enim letom s prvo generacijo iPhona ...