Berlusconi pa kar ne neha bedarij klatit.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ta [censored] vedno govori tisto, kar misli. Spomni se na izjave o Obami, da je mlad, lep in lepo zagorel.
bonk.gif

Večji problem so ostali, ki se tolk obregajo ob izjave enga pepčka ki pač blekne nekaj in očitno se ne zaveda kako to izpade... Je pač klovn, jebiga.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.009
113
kod Džej-Zija
Ja, imaš prav, tisti brez strehe nad glavo in z umrlimi svojci so res preobčutljivi. Res bi lahko imeli toliko karakterja, da bi se "malo pohecali" na svoj račun.
bonk.gif
Glede na to, da je pepček premier, bi počasi lahko začel malo razmišljati, kaj govori, ker njegove izjave imajo tudi posledice. Tako kot Bush mlajši, ko je na Japonskem uporabil napačno besedo, inflacijo, in povzročil padec tečajev na borzi.

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ej, folk..mejte to kot za vikend taborenje, naslednji teden boste imeli že nove hiše.

In točno tako je mislil, vsaj jaz sem ga tako razumel. Povsod samo to povejo, ne povejo pa, da je povedal tudi, da bodo že kmalu po hotelih nastanjeni.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sem videl na RAI to njegovo izjavo, tudi tam je mimo vsekal. Je rekel, češ kaj se boste sekirali saj boste ja na morju, na Jadranski obali - kot turisti.
Ni gladek in ne vem čemu ga zagovarjate.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ja, imaš prav, tisti brez strehe nad glavo in z umrlimi svojci so res preobčutljivi. Res bi lahko imeli toliko karakterja, da bi se "malo pohecali" na svoj račun.
bonk.gif
i.

zmaga.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
nisem opazil da si se bunil in obsojal bivšega predsednika ko je upokojenki s 350eur penzije rekel da več kot dva kosa kruha na dan niti ne potrebuje... nič nisem slišal takrat obtoževanja

Srotko_Bos

Pripravnik
13. nov 2008
144
0
16
Laško
www.pivo-lasko.si
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Sem videl na RAI to njegovo izjavo, tudi tam je mimo vsekal. Je rekel, češ kaj se boste sekirali saj boste ja na morju, na Jadranski obali - kot turisti.
Ni gladek in ne vem čemu ga zagovarjate.

Hja, dejstva so taka, da ga je nekdo izvolil na ta položaj. Sam se ni.
grims-1.gif