Berlusconi pa kar ne neha bedarij klatit.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Najnovejša, zdaj, po potresu: "Imajo vse, kar potrebujejo, zdravniško pomoč, hrano … Seveda, njihova situacija je le trenutna, a vse to bi morali doživeti kot kampiranje čez vikend,“

Pa ne moreš no
hysterical-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.593
3.950
113
Življenje je prekratko da bi ga jemali tako resno kot ga nekateri hočejo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
me pa zanima kok bo dal denarja na kak račun pomoči potrebnim? Verjetno tok kot je pri nas darovala 10. najbolj premožnih po reviji manager! Torej NIČ (0)!
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Najnovejša, zdaj, po potresu: "Imajo vse, kar potrebujejo, zdravniško pomoč, hrano … Seveda, njihova situacija je le trenutna, a vse to bi morali doživeti kot kampiranje čez vikend,“

Pa ne moreš no
hysterical-1.gif

Ma to je globalizacija.

Če hočeš me na selu gasilski dom, požgeš 3 štale in ga dobiš.

No podobno deluje v politiki le na bolj fin način.

Pokojni Drnovšek je imel raka, kar je obrnil sebi v prid in kandidiral med drugim tudi s tem, da
bo pomagal otrokom obolelim za rakom, ker ona najbolj ve kako je imeti raka,... No sicer ni blo tu nič slabega
ampak pač kako se da vse v prid obnit če le hočeš in znaš,...

Ne, da taka je politika ampak to je politika. Na kratko; sukanje globalizacije perečega problema sebi v prid.

Podpiram! (pa čeprav me nebote razumeli)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
me pa zanima kok bo dal denarja na kak račun pomoči potrebnim? Verjetno tok kot je pri nas darovala 10. najbolj premožnih po reviji manager! Torej NIČ (0)!
bonk.gif

Veš zakaj majo tolko? Ker so taki. In tut sam se začenjam grebst, ne dam nič nikomur, ker bi tudi jaz nekoč rad imel polne žepe.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
bonk.gif

Veš zakaj majo tolko? Ker so taki. In tut sam se začenjam grebst, ne dam nič nikomur, ker bi tudi jaz nekoč rad imel polne žepe.

Veš zakaj so na tej lestvici in nič ne dajo od sebe? To so veliki krediti in samo počakaj ko pade naslednja žrtev, ni tako daleč!
grims-1.gif
Jaz sem nekaj malega prispeval od tega jaz ne bom potem revež!
to da se grabijo pa imaš popolnoma prav!

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Tako je z bogatuni, malokateri ti da kaj.

Sem pred 6imi leti delal kot dijak na petrolu, sem okna čistil in tankal omikam,...
Pa uleti takrat nov S (mogoče cls se ne spomnim), vidim da je model hudo oblečen,
ok bom mu jas natankal, pa še šajbe počistim, mogoče mi da kakih 200sit, ker je bol založen.

No kot veste nisem dobil nič.

Model je je bil takratni direktor petrola. (generalni)

Žalostno da svojemu človeku nič ne daš + si umažeš ime v taki meri da smo si nato petrolovci po mailu
pošiljali gor in dol kakšen žid je.

Preden kdo uleti z izjavo sej si bil pa plačan; ne nisem bil, takrat smo dobili samo kaj smo si zunaj nafehtali + nek minimum
ala 1000 sit na dan. (kar so si zmislili ljudje pod njim + on)

ma mi je vseeno za tistih 100-200 sit, sem si zadaj olja in maziv napalil za par let...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Dr1m pravi:
Ne razumem kako ga sploh lahko prenašajo in celo voljo, ko pa zbija tako neslane in neokusne šale
frown-1.gif
Folk rad voli paciente. Bog ve zakaj.
Primerov je ogromno.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj pa če je makaronar mislil.

ej, folk..mejte to kot za vikend taborenje, naslednji teden boste imeli že nove hiše.

al bi mogu rečt

stari, katastrofa, ti rečem. katastrofa. men če bi se bajta podrla in to v času recesije, pa še 100 sosedom in bi poleg tega umrlo še 40 znancev, sosedov in 2 družinska člana bi si kr kuglo v glavo poslal.

kaj bi pa sploh mogu reč?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
"Kupi" celo njegovo zadnjo plato. ROMANCE BREZ KRJANCE. Ne bo ti žal.

Je že v vseh bolje založenih "trgovinah."
cool-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
meni je foter vedno govoril "naučte se šparat pri bogatih".