Beograd - dobri čevapi

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
V sredo gremo službeno v Beograd in bi radi dobro jedli - lahko kdo kaj priporoča? Da si kr pripravim route v Garminu
evil.gif

Hvala.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.174
7.921
113
V Beogradu boš težko slabo jedel! Odvisno v katerem koncu BG boš, saj nima smisla zaradi enih čevapov voziti se ne vem kam! Zelo popularna je Auto komanda ob cesti v BG! Poceni in zelo okusno! Naslova ne vem, poznajo pa tako ali tako vsi v BG! Najbolje je, da vprašaš na bencinski črpalki, receptorja v hotelu, ali kogarkoli in boš dobil info iz prve roke!

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem jih mlatil ob Savi pri splavih. je kar nekaj restoran, imena se ne spominjam.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.174
7.921
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Šešir moj na Skadarski. 10€ s pijačo vred na osebo, pa smo skoraj umrli od količine hrane.

Več let tudi izbran kot najboljša restavracija v Beogradu: http://www.beoclick.com/Restoran_Sesir_moj

Bil večkrat in resnično same pohvale! Je pa Skadarlija v BG ena od destinacij za turiste in temu primerne so tudi cene! Kot sem že rekel, vprašaj lokalce in dobil boš prave informacije iz prve roke. Osebno v tujini vedno jem tam, kjer jejo lokalci! Poceni in odlično!

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Gremo v Ušæe. Ampak se ni problem zapeljat 10km za dobro hrano. Šešir moj že shranjen v priljubljene
smile-1.gif
tnx

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Na Skadarski skoraj ne moreš falit z izbiro lokala. Je pa malo dražje. To je stari del mesta, kot recimo Stara Ljubljana, je pa v tej ulici dobesedno oštarija pri oštariji.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.490
457
83
Stara Carinarnica v Zemunu, parkrat skočil tja, brez zadrege tudi za poslovne večerje, klasično dobra izbira.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.174
7.921
113
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Gremo v Ušæe. Ampak se ni problem zapeljat 10km za dobro hrano. Šešir moj že shranjen v priljubljene
smile-1.gif
tnx

Da ne boš zamenjal z gostilno Tri šešira, ki je tudi zelo poznana! Ušče pomeni sotočje ( Save in Donave ) in tam imaš ob Savi splave in po 23:00 lajf! Obvezno obišči splav z imenom PRESTIGE! Meni osebno naj, naj...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Skadarlijo so že omenili, zelo dobra in ugodna je tudi Maska: http://www.vilamaska.com/.

Glede na to, da boš v Uščah, ti priporočam lahko tudi, da se zapelješ do hotela Jugoslavija in peš sprehodiš (hotel imaš na levi) do splava Metro na vodi.

Potem imaš eno super restavracijo blizu dvorane Pionir, ampak se pri najboljši volji ne spomnim imena, pa še eno v bližini živalskega vrta, pa se prav tako ne spomnim imena..
grin1.gif

V vsakem primeru ti priporočam, da se izogibaš "kafane Upitnik (Vprašaj)", ker se šlepajo na tradicijo in drago zaračunavajo povprečno hrano in ambient.

Je pa pod črto tako - jest sem bil fenomenalno zadovoljen tudi s pleskavicami v fast foodih za 2 eura, tako da res težko najdeš plac, kjer boš slabo jedel.
grin1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
smile-1.gif
tnx

Da ne boš zamenjal z gostilno Tri šešira, ki je tudi zelo poznana!

Tudi če bo zamenjal, se pomoje ne bo kaj dosti sekiral.
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.174
7.921
113
Ma Tri šešira, ko sem bil tam pred leti je bila umazana in zanikrna. S kolegi smo spili pir in šli čez cesto v Šešir moj!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Na Skadarski skoraj ne moreš falit z izbiro lokala. Je pa malo dražje. To je stari del mesta, kot recimo Stara Ljubljana, je pa v tej ulici dobesedno oštarija pri oštariji.

Smo šli enkrat v restavracijo nasproti, ker je bil Šešir moj zaseden (precej velika, rahlo navzdol po ulici), pa je blo bleda senca tega, kar smo dobili tam. Pa še čakali smo ko zmešani.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.174
7.921
113
V Šešir moj so nam vedno postregli kot pogrinjek pečene feferone s česnom in topel domač kruh. Dobro za popiz.. Smo se tega nažrli, da potem glavne jedi nismo mogli pojesti ...

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hjooo, ne mi delat apetitov sredi noči
cry12bpy.gif

Je pa zanimivo videt kak večajo teraso ko je gužva, samo premikajo cvetlična korita, nosijo mize ven... Enkrat smo se vsedli na rob, do konca jedi smo bili na sredini terase
grin1.gif

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
''Orac'' na Makenzijevi. Več kot pol ceneje od vsega kar ste tu napisali. Štirje smo za 4x10 čevapov s kajmakom + lepinje + šobske solate + prebranac + neke pikantne klobasice + pečen krompir na žaru + 7 piv, dali nekaj čez 40€

LP