Škoda Octavia Anniversary verzija. Pod 29.000 eur. 2.0 tdi 150 konjev + dsg menjalnik. Dovolj opreme. Namesto tdi lahko tudi tsi.
To se strinjam, tombola.Zanimivo, jaz pa sem se zadnjič s taksistom peljamjal z Octavio na števcu pa 460.000. Pa ga vprašam, kaj vse ste pa menjali. Pa mi odgovori, turbino in šobe. Nekaj čez 2 jurja stroškov in vozi dalje. Edino liter olja mu sedaj dolije na 5000 kilometrov. Mah, tombola ..
Upam, da so jo v 4 letih kaj izboljšali.
![]()
Kupio novu Škodu, stalno se kvari: "Rekli su mi da ne znaju što bi više mijenjali"
NOVA Škoda Octavia, kupljena u veljači 2021., 33-godišnjem Domagoju Šoštariću iz Zagreba bila je ostvarenje snova.www.index.hr
Verjetno so jo.Upam, da so jo v 4 letih kaj izboljšali.
![]()
Kupio novu Škodu, stalno se kvari: "Rekli su mi da ne znaju što bi više mijenjali"
NOVA Škoda Octavia, kupljena u veljači 2021., 33-godišnjem Domagoju Šoštariću iz Zagreba bila je ostvarenje snova.www.index.hr
Verjetno so jo.
Večina težav je bila ob menjavi modela.
Če niso tega poštimali do sedaj, lahko kar propadejo
Bullshit. Avtohiše imajo točno 0 vpliva na odločitve proizvajalca.1.2 puretech, ali nekaj takega. Leta in leta se ve, da motor garantirano crkne. Rešitev? Nič, ker to predstavlja dober biznis za avtohiše.
Mogoče pa jim ni v interesu to naredit? Nedavno sem slišal eno zgodbo o stelantis failranem motorju.
1.2 puretech, ali nekaj takega. Leta in leta se ve, da motor garantirano crkne. Rešitev? Nič, ker to predstavlja dober biznis za avtohiše.
To je samo en izmed nešteto primerov, kako si je eu avtoindustrija vsaj polovico groba sama skopala.
Kar pa se teme tiče, zakaj bi sploh hotel kupit blagi hibrid? Ker k manjši porabi ne doprinesejo skoraj nič, narejeni so na hitro in možnost da kaj več crkne je precej večja
ja res je tombolaZanimivo, jaz pa sem se zadnjič s taksistom peljamjal z Octavio na števcu pa 460.000. Pa ga vprašam, kaj vse ste pa menjali. Pa mi odgovori, turbino in šobe. Nekaj čez 2 jurja stroškov in vozi dalje. Edino liter olja mu sedaj dolije na 5000 kilometrov. Mah, tombola ..
MrDaco Kaj je pri teh bolje TDI ali TSI?Škoda Octavia Anniversary verzija. Pod 29.000 eur. 2.0 tdi 150 konjev + dsg menjalnik. Dovolj opreme. Namesto tdi lahko tudi tsi.
Potem si dobro izbralMah ne vem... TDI je brez baterije. TSI, pa je bencinar z baterijo. Jaz se tudi nisem mogel odločit, potem pa sem prišel dokaj ugodno do TDI-ja in sem vzel. Zaenkrat mi ni žal. Samo sem jaz en tak čuden tič... Imam 7km do službe, hkrati pa se vseeno precej fijakam po relacijah MB-PAG ali MB-LJ. Tako da sam presodi. Če imaš več mestne vožnje, potem TSI, če več relacije pa TDI. DSG imata oba, tako da jokanje, ko bo šla mehatronika bo pri obeh.
Baje, da gre lepo in malo papa.je kdo probably voziti peugeot 3008 hibrid