Beko hladilnik - klicaj

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ja, zdej ni več važna firma, ker vsi delajo na garanjcijski rok trajanja, potem je pa od sreče odvisno. Sam imam Beko hladilnik, nov, dela, ampak spušča pa takšne glasove, da ni za nikamor. Prej sem imel pa Gorenje Harmoni,13 let, brez defekta in neslišen.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če serviser ni prijazen, ga ne rabiš učit.
Pustiš ga naj se jebe, pa da ne more pri tebi šraufat, naj si ga odpelje v delavnico;)

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
No, da se vrnemo k temi....sem poklical serviserja in mu povedal, da sem zvedel, kaj je narobe in da me zanima, kako elektroniko je naročil, da ne bom spet potem 1 mesec čakal, če je slučajno naročil napačen kos. Mi je rekel, da se defrost izvaja preko te elektronike in ko jo bo dobil, bo še nekaj zmeril zadaj. Tako da sedaj pa čakanje in vam sporočim, kako se bo stvar končala.
Spušča pa tudi moj super duper zvoke. Od žvrgolenja, do prdenja in sikanja. Prejšnji Gorenjev, star 20 let ni spustil enega "krika" in je še deloval, le zmrzovalnik smo rabili večji, pa smo komplet kombiniranega novega ubodli. No, sedaj ta Gorenjev veselo deluje naprej pri tašči.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
No, da javim. Un serviser, s katerim sem se menil, sem ga klical ravno ene 3 tedne nazaj in je reku, da je malo pozabu. Potem je reku, da čaka kos....u glavnem, sem pogruntal, da z njim ne bo nič. em klical drugega, ki je komaj pristal, da mi pride popravit, ker je predaleč (cca 20km-prvi je pa bil 10km. No, tudi tale serviser ni imel kosa na zalogi, vendar ga je dobil v 1 tednu in danes prišel popravit. Bil pa je senzor za avtomatsko odtaljevanje, kot ste mi že napisali v temi. Sedaj končno dela hladilnik, kot mora.
Prvi serviser me pa še sedaj ni poklical, tako, da ne vem, kaj naj si mislim. Vse skupaj sem ga klical 4x. Če ne bi prišel tale, ta drug, ne vem, kaj bi naredil.
Hvala vsem še enkrat za odgovore.
zmaga.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Ta prvi serviser je en stari stric, (še iz časov, ko so bili recimo Gorenjevi stroji bullet proff in o tej novodobni digitalni mehaniki nima pojma) in je glih pred penzijo in pojma ni imel, kaj je narobe, tako, da boljš, da ni prišel, ker bi mi še zjebal hladilnik. Ne bi ga rad izpostavljal, ker mu nočem zjebat pokoja. Poklical ga pa ne bom več, čeprav nam je enkrat popravljal nek pralni stroj.