Človeka kar pogreje:
Posilstva se dogajajo tudi doma - nad ženo. Feministke pravijo, da samo v nemuslimanskih družinah ne. Ste kakšno slišal to govort-trdit-omenjat?
14.000 izginilo! Pa še vedno dobivajo podpore. Kumarati, se še spomnite filma, ko so policaji povabili kriminalne očete na fuzbal tekmo v resnici pa jih aretirali zaradi kriminalnih dejanj?
Slovenski muslimani. Škoda, že pred leti cca 10 let - sem gledal avstrijski intervji z rdeæelasmin prestavnikom slovenskih muslimanov. Takrat so to bile take obtožbe o negativnem odnosu države do muslimanov da bi moral ZN intervenirat.
HR ni bilo na srečanju o reševanju begunske krize, policijski predstavnik trdi, da vračanje beguncev k njim ni mogoče. Kaj nas res nikoli ne izuči, da pač s hrvati ne bo šlo drugače, kot po njihovo?
In tist video o ISIS mulcu, ki pobija judi, ki imajo zvezane roke. Bog ve zakaj imajo zvezane roke? Se jih bojijo. In pa kapuce gor, da se lica ne vidijo. Jih je res tako sram, kaj delajo, ali da ne bi bili prepoznani kot begunci, sosedje iz Evropskih mestih, tisti otroc prijaznih sosedov muslimani iz Jesenic, Maribora, Ljubljane in .....
Veliko se takole nabere v 1 tednu na forumu.
Ne vem, starh me je .
Nič ne morem, čisto nič. Policaj me j.e.b.e, zravem izbeglic, ki delajo pizdarije, zraven muslimanov-ki so pravkar dobili socialno pomoč, in se odšli zabavat s pretepanjem Mojega otroka, s posilstvom Tvoje hčerke.
Cerar, si reva!