Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Glede na korektnost novinarjev, so ta kader snemali več kot 2 uri. Zato ga zebe.

Ti pa (in tudi ostali) pijani študenti pa nismo bili 3xpečeni. Vsaj predvidevam.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ne vem kako to, da se te zamenjal z 2x Heil Hitlerjem.
tongue-1.gif

Sorry.

Prostovoljec ponujal imigrantom orožje

Je bilo pri nas tudi kaj takega?

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.872
2.205
113
Veš kaj.. če prebivalstvo to tolerira, pa naj to imajo. Če je tak problem s ksihtom po tleh vleči te muslimanske čefurje v zameno za takšno sranje, pa naj bo. Liberalne vulve naj uživajo v lastnih sadovih ekstremističnega tolerantizma.

Nismo daleč od tega:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.367
1.319
113
43
Ane najbolj smešen pr vseh American history X in navezavo na begunce je to da je Derek na koncu dojel. Vi pa pač ne boste.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da vprašam. zakaj bi nas vrgli ven in šengena, ko pa popisujemo in vse delamo bp? ali tega več ne delamo?
Mogoče zato, ker spuščamo v šengensko območje ljudi, ki nimajo potrebnih dovoljenj za vstop v to območje?

In kaj popisujejmo? Izmišljena imena? Izmišljene datume rojstva? Še prstnih odtisov ne vzamemo vsem ampak samo kakim 10% je nekje pisalo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne vem kaj popisujemo. policaj pravi, da tisto, kar moramo. in to nas je stalo ogromno.

zdej, če mi želiš povedat, da to ni bilo dovolj..katastrofa
da je bilo dovolj pa smo opustili..katastrofa.

obe katastrofi bi kazensko preganjal in odškodnino pobiral od masterminda.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne vem kaj popisujemo. policaj pravi, da tisto, kar moramo. in to nas je stalo ogromno.

zdej, če mi želiš povedat, da to ni bilo dovolj..katastrofa
da je bilo dovolj pa smo opustili..katastrofa.

obe katastrofi bi kazensko preganjal in odškodnino pobiral od masterminda.
Ja policaj pravi spet nekaj po svoje, kar njim paše, brez kakršnekoli podlage v zakonu.

Ne, ne želim ti povedat, da to ni bilo dovolj ampak preveč.
Popisati bi morali samo tiste, ki so imeli veljaven potni list in vizo za bivanje v Sloveniji (EU) ostale pa na meji zavrnit, "milom ili silom"
Tako pravijo zakoni ter šengenske uredbe...

Ja, vsakogar, ki je ravnal v nasprotju z zakoni, dajal navodila, ki so v nasprotju z zakoni, pomagal pri ilegalnih prehodih meje, nudil prevoze ilegalcev .... tega bi bilo treba kazensko preganjat. Tako kot so jih kazensko preganjali do pred nekaj mesecev nazaj.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
A ni enako ravnala tu AT in DE policija? A niso čez njihove meje tudi prešli? Oni jih niso zavračali ampak so tulili willcomen.

Ko jim paše jih vabijo potem pa je najlažje s tujim kur.cem po koprivah. Tukaj pa je mama Merkl tok v temo brcnila. Me prav zanima kaj je res v ozadju. Najeb.u bo pa itak navadn folk. V šenfnu ali zunaj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz sem bil menja, da se ali zavrne, ali pospešeno pelje čez. brez administracije, če pa že mora bit, na vlako od aten do graza.

pa je bilo mnenje 'napačno', češ mora se popisat po reglcih, vsaka tranzitna država. no, danes baje to ni bilo ok. ali pa smo nehali izvajati te popise. to me zanima. ali ni bilo ok, ali smo nehali izvajati.

v obeh primerih je nekdo naredil škodo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.