Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tnx za onfo glede dnevnika. Kar se pa bele rase tiče pa ni nič debilno ampak je to pač dolgoročen pogled. In to realen. Da bi pa jaz moral se drugim prilagajati zgolj zato, ker je belec v preteklosti delal peesdarije po svetru - malo morgen
smirk-1.gif

racial-pride.jpg

Clovek se stalno prilagaja. Prilagajajo se tudi zivali, rastilien... Tako se clovek razvil. Sicer pa tukaj ne govorimo o prilagajanju ampak o odgovornosti. Moras se zavedati kaj je bilo storjeno v imenu "Zahoda". Tole je sedaj racun...

Sirija je bila povsem ok drzava preden jo je Zahod razhebal. Sedaj je malce odgovoren za poslednice tega pocetja.

Proud to be white ni niti priblizno enako "proud to be black or Asian" zaradi zgodovinskega konteksta. Verjetno ves da je temu nekoc sledile vislice, umori, posilstva tempoltih, domorodcev, itd, itd..

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.131
16.366
113
Vem. In to zgolj zaradi primitivnega ampak takrat sprejemljivega razmišljanja o beli "nadrasi" oz. večvrednosti. To je dejansko bilo enako razmišljanje, kot ga imajo nekateri muslimani DANES in sicer da so večvredni od VSEH OSTALIH zgolj zato, ker verjamejo v božička z imenom Allah. Uni (bela rasa včasih) so se pa imeli za vrečvredne zgolj zato, ker so bili beli in kao bolj razviti. Oboje je bullshit ampak eno je bullshit iz preteklosti, drugo pa bullshit iz sedanjosti. In to iz sedanjosti je out-of-date ampak tega žal več miljonov folka ni sposobnega sprocesirat.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:
P.S.: Menim, da je skrajnji čas, da Vlada RS zaprosi FRONTEX, da nam pomaga varovati Schengensko območje (Schengen Area) oz. zunanjo mejo EU.
Prej nam bodo Marsovci samoiniciativno poslali pomoč kot pa da bi naša vlada zaprosila kaj takega. Jebejo se naj.

Sicer je bila pomoc ze ponujena (samoinicitivno) ampak nima veze... Vazno da se fura naci patetika...
crazy1.gif

Lahko kak link prosim za potrditev te samoiniciativne pomoči, ki so jo potemtakem naši zavrnili? Da vidim ali so res še večji kr3teni, kot sem si do zdaj mislil.

Kar se pa patetike tiče pa ni važno, da se fura naci patetika ampak je važno, da se fura še naprej leva multikulti patetika, ki bo v končni fazi pripeljala do popolnega uničenja bele rase ter njene kulture. In to vse zgolj in samo zaradi tega deb1lnega white guilta, zaradi katerega moraš biti avtomatsko tiho in se prilagajati drugim samo da si belec.

Poglej dnevnik od vceraj (TVSLO).

FIlozofirati o unicenju bele rase je v the razmerah rasisiticno in debilno. Govorimo samo v Evropi o 500mio ljudi. Beguncev je pa koliko? Tudi ce cela k. Sirija pride v EU je to drobiz. V Sloveniji je ta stevilka (trenutno) 24.... V 2mio drzavi. Bo treba poklicati NATO?
bonk.gif

Bela rasa je razhebala pol planeta, bo treba racun placate. Hebiga. Niso Kitajci razhebali Irak, Afganistan, Libijo, Sirijo, Egipt.

let me do the math for you

100 mio nemcev bo cez 100 let samo še 96 mio ali manj, ubistvu manj, ker se kot nacija. velja za celo eu
12 mio beguncev bo čez 100 let cca 120 mio..

evropejec ima 1,2-1,3 otroka in negativni prirast.
islam ima 6+

poglej kosovo. 200k na 2 mio.

in ja, vsi se prilagajamo. sam islam se bolj slabo. drži se predpotopnega sektaškega razmišljanja o obrezovanju, svinjini, alkoholu. na švedskem svinjina večino leta pogreje in to bi tisti, ki so gor lahko dojeli. sam..kako bi rekel..neprilagojena rastlina, žival izumre. človek ima pa un odbor.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
In to iz sedanjosti je out-of-date ampak tega žal več miljonov folka ni sposobnega sprocesirat.

Od "oka" vsaj 300 milijonov če verjamemo ocenam obveščevalnih služb, verjetno pa konkretno več.

krko

Guru
5. sep 2010
2.776
1.465
113
ksz

Sem si vzel čas in pretipkal podatke policije ter jih vrgel v skupno tabelo.

Številke mi nikakor ne gredo skupaj ker so podatki policije neažurirani. Recimo 21.9.15 je PP Lendava obravnavala 263 migrantov, ampak ni podatka iz katere države so prišli k nam, itd...

Upajmo, da policija objavi eno skupno tabelo števila migracij, ki bo dokončno ažurirana in da se bo dalo iz nje potegnit določene "zaključke"
tongue-1.gif

Evo mal za dolgčas ubijat, v tem deževnem vremenu
grin1.gif

TABELA MIGRACIJ 17.9.15 - 22.9.15

p.s. če bi se kdo rad igral s podatki in potrebuje tabelo v excel obliki, naj mi pošlje zs

Nazadnje urejeno:

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
a ni danes na enih poročilih popoldan en policist povedal, da ko so jih klicali po imenih na avtobus se sploh niso odzvali, ker so pozabili kakšno ime so povedali ob registraciji. Več kot očitno da so si ga izmislili.
In kako boš takega človeka lovil po Evropi ko bo kaka pizdarija?

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
nisem gledal prenosa, slišal le nekaj radijskih odlomkov, a dvomim, da si je kdo danes v slovenskem parlamentu upal takole jasno prikazati pravo sliko:

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
RTV SLO1 19:58, en ljubitelj pedofilov s čudno belo kapo že pere možgane z islamsko vero in naklada o tej bolani veri.

To mi plačujemo? Resno, a ni nobene luknje v zakonu da bi protestno nehal plačevat rtv prispevek?
2299389-Capture.PNG

Priponke

• 2299389-Capture.PNG
    2299389-Capture.PNG
    172,8 KB · Ogledi: 153

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
ksz
Prvo je potrebno parazitom v Bruselj poslat račun za nekaj 100 milionov evrov, ker slovenska policija varuje evropsko mejo. Če račun zavrnejo
je potrebno vse policiste razen tistih, ki delajo na mejnih prehodih odmaknit. Pri rusih se najame antonov in se vzpostavi redna linija
Cerklje - Bruselj in se jim dostavlja ilegalne emigrante...
Kako pa slovenski policisti varujejo evropskomejo? A tako, da vse brez potnih listov in viz, ki so potrebne za vstop v EU, vse spustijo naprej? Ali so razen enega srba že koga na meji zavrnili?

Nebi bilo prav nič drugače, čisto enako beguncev bi fasali, če bi policisti doma delali sendviče.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Tale prispevek o muslimanski metalki je tud zanimiv!
rolleyes-1.gif

http://www.rtvslo.si/zabava/za...y-metala/374681

Res nas perejo! Val202 sploh ne morem več poslušat! Kak teden nazaj so čisto resno najavili pomembno obvestilo. Potem pa v sarkastičnem tonu nadaljuje, da so v lj opazili nekoga temnejše barve, ki poštenim Slovencem krade službe. Obenem opozori, naj matere skrijejo otroke.
Jaz sem čist pikast ratal!
10.gif

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
KLIK

Glede na to, da prebežniki, ki so prišli v Slovenijo, tu ne želijo ostati, ampak si želijo naprej v Nemčijo in Skandinavijo, je Slovenija ves čas v stiku predvsem z Avstrijo in Nemčijo. A razen že omenjenih pogovorov o pomoči, Erjavec zanika, da bi se pogovarjali tudi o tem, "kako se bodo odpirala vrata" njihovih meja, torej o prehodih skozi Slovenijo do Avstrije.

Vec o tem poisci med izjavami po obisku Erjavca.
Nima nobene veze, če so samo v tranzitu do Nemčije. Posledice bomo nosili tudi mi. V EU ni mej.
Pozabljate, da živimo v skupni državi Evropi. Ko bodo prišli v Nemčijo, bodo tam slejkoprej že dobili dovoljenje za bivanje. In potem bo za njih veljal prost pretok ljudi po celi EU. Nemčija je močna država, in bo v EU zagotovo dosegla kakšne kvote, tako da bodo morale del beguncev sprejeti tudi druge države (tudi mi), ali pa bo dosegla da ji EU plačuje stroške za begunce, EU pa plačujemo tudi mi.

Poleg tega bodo ti begunci zasedli - ugibam recimo 100 000 delovnih mest, ki bi jih lahko dobili državljani EU. (tudi naši otroci).
Slaba tolažba je, da bodo delali poceni, da ne rečem suženjsko, pa umazana dela....od tega podcenjenega dela ne bomo mi bogateli ampak samo kapitalisti. Zbijali bodo nam ceno dela. Skratka, kolikor delovnih mest bodo zasedli "begunci", ravno toliko bo več brezposelnih naših. Tisti, ki ne bodo zaposleni bodo pa itak živeli na račun države ali EU.
Ja danes vsi želijo v Nemčijo, ko bo Nemčija pipico priprla, pa manj €€€ dala vsakemu beguncu, potem bomo za njih zanimivi tudi mi in bivanje pri nas Le da bodo pravico bivanja v EU že imeli, takrat jih ne bomo mogli ustaviti na meji pa rečt da nimajo papirjev, tako kot so to rekli madžari.

Kakorkoli, begunce, bolje rečeno ekonomske migrante, ni dobila Nemčija, dobili smo jih mi v EU, in tudi plačevali in gledali jih bomo državljani EU.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
nisem gledal prenosa, slišal le nekaj radijskih odlomkov, a dvomim, da si je kdo danes v slovenskem parlamentu upal takole jasno prikazati pravo sliko:

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qv9baQc9xoU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Preveč alter bere?

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
a ni danes na enih poročilih popoldan en policist povedal, da ko so jih klicali po imenih na avtobus se sploh niso odzvali, ker so pozabili kakšno ime so povedali ob registraciji. Več kot očitno da so si ga izmislili.
In kako boš takega človeka lovil po Evropi ko bo kaka pizdarija?

»Da je večina beguncev rojena 1. 1.!« Izvedel je, denimo, da ko so jih naši popisovali in so jih že čez nekaj ur, ko je prispel avtobus, klicali po »njihovih« imenih, Jure v tistem kar ni mogel verjeti slišanemu, »povedali so mi namreč, da se tisti begunci potem sploh niso več spomnili imen, ki so jih še maloprej povedali našim policistom«!

vir:
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/drzava-hrani-migrante-motoristi-pa-policiste

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.364
7.464
113
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
ksz
Prvo je potrebno parazitom v Bruselj poslat račun za nekaj 100 milionov evrov, ker slovenska policija varuje evropsko mejo. Če račun zavrnejo
je potrebno vse policiste razen tistih, ki delajo na mejnih prehodih odmaknit. Pri rusih se najame antonov in se vzpostavi redna linija
Cerklje - Bruselj in se jim dostavlja ilegalne emigrante...
Kako pa slovenski policisti varujejo evropskomejo? A tako, da vse brez potnih listov in viz, ki so potrebne za vstop v EU, vse spustijo naprej? Ali so razen enega srba že koga na meji zavrnili?

Nebi bilo prav nič drugače, čisto enako beguncev bi fasali, če bi policisti doma delali sendviče.
Vse osebe, ki vstopijo v Slovenijo so obdelane in registrirane (razen takih ki se jih pri prestopu ne odkrije logicno). Ko pa vstopijo imajo moznost da zaprosijo za azil, ce ne zaprosijo gredo v namestitvene centre. Ker ni verjetno da bi se jih lahko takoj odstranilo dobijo odlocbe o namestitvi in pa dovolje da se gibljejo na ozemlju RS. So jih pa poskusali na podlagi veljavnih dogovorov par 100 ze vrniti hrvatom vendar jih le-ti niso zeleli sprejeti.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
A ne bi bilo ceneje NE POPISOVATI, na Obrezje dat AVTOBUSE, v Dobovo VLAK, kasirat karto do Avstrije in gremo?
Ucinkovito, dobro za gospodarstvo, humano, spostljivo

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:
P.S.: Menim, da je skrajnji čas, da Vlada RS zaprosi FRONTEX, da nam pomaga varovati Schengensko območje (Schengen Area) oz. zunanjo mejo EU.
Prej nam bodo Marsovci samoiniciativno poslali pomoč kot pa da bi naša vlada zaprosila kaj takega. Jebejo se naj.

Sicer je bila pomoc ze ponujena (samoinicitivno) ampak nima veze... Vazno da se fura naci patetika...
crazy1.gif

Lahko kak link prosim za potrditev te samoiniciativne pomoči, ki so jo potemtakem naši zavrnili? Da vidim ali so res še večji kr3teni, kot sem si do zdaj mislil.

Kar se pa patetike tiče pa ni važno, da se fura naci patetika ampak je važno, da se fura še naprej leva multikulti patetika, ki bo v končni fazi pripeljala do popolnega uničenja bele rase ter njene kulture. In to vse zgolj in samo zaradi tega deb1lnega white guilta, zaradi katerega moraš biti avtomatsko tiho in se prilagajati drugim samo da si belec.

Poglej dnevnik od vceraj (TVSLO).

FIlozofirati o unicenju bele rase je v the razmerah rasisiticno in debilno. Govorimo samo v Evropi o 500mio ljudi. Beguncev je pa koliko? Tudi ce cela k. Sirija pride v EU je to drobiz. V Sloveniji je ta stevilka (trenutno) 24.... V 2mio drzavi. Bo treba poklicati NATO?
bonk.gif

Bela rasa je razhebala pol planeta, bo treba racun placate. Hebiga. Niso Kitajci razhebali Irak, Afganistan, Libijo, Sirijo, Egipt.

let me do the math for you

100 mio nemcev bo cez 100 let samo še 96 mio ali manj, ubistvu manj, ker se kot nacija. velja za celo eu
12 mio beguncev bo čez 100 let cca 120 mio..

evropejec ima 1,2-1,3 otroka in negativni prirast.
islam ima 6+

poglej kosovo. 200k na 2 mio.

in ja, vsi se prilagajamo. sam islam se bolj slabo. drži se predpotopnega sektaškega razmišljanja o obrezovanju, svinjini, alkoholu. na švedskem svinjina večino leta pogreje in to bi tisti, ki so gor lahko dojeli. sam..kako bi rekel..neprilagojena rastlina, žival izumre. človek ima pa un odbor.

dej se kaksno naci neumnosti ponovi....

Nemcev bo moralo biti "vec". Pravih arijecev ali uvozenih, se bodo ze zmenili. Torej uvoz potrebujejo. Dvomim da bodo nasli arijce.
To filozofiranje o nataliteti je pa kretenizem. Btw, Albanci so vecina vsaj zadnjih 100 let. Sicer precej vec ampak ok. Kaj bo v Evropi ali cez 100 pa ...

Glede prilagajanja bi rekel da sem se modernemu svetu precej bolje prilagodil kakor ti. Kljub temu da sem musliman, ti pa ne.
priden.gif
Zacni pri sebi, potem pa pametuj drugim. Kdo kaj pije ali je (ali pa tudi) ni tvoja stvar.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.