Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Mi imamo posamične praznike, ramadan traja skoraj 1 mesec.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ramadan_(calendar_month)

obsedenost z vero pač. V osnovi me to ne moti, ne glede a so to muslimani, krščani ali jehove priče. Moti me če mi vsiljujejo pred nos svoje zvonenje, dretje preko zvočnikov ali pa zvonenje na vratih. In tudi njihovi shodi in posiljevanje z njihovim prepričanjem mi gredo na organ.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.628
2.406
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Pa ti veš kdo je to na sliki?
grin1.gif

hysterical-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Begunci so res že Sloveniji in sicer neposredno pri vrtcu, kamor hodi naš (brez kakšne ograje vmes). Danes smo dobili tole.

Citat:
SPOŠTOVANI STARŠI!

Begunci prihajajo tudi na Vrhniko. Nastanjeni bodo v vojaškem objektu nad enoto Barjanček oziroma Žabico.
V zvezi z organizacijo življenja in dela v vrtcu v času sobivanja z begunci smo povezani z Občinskim štabom CZ in vodjo vrhniškega centra za begunce.
V enoti Barjanček in Žabica bo v času, ko bodo v vojašnici begunci, stalno prisoten varnostnik. Tudi zaposleni bomo bolj pozorni na dogajanje v okolici vrtca, sicer pa se bomo trudili, da bo življenje in delo teklo kar se da nemoteno.

Ravnateljica: Marta Samotorčan

Upam da bo vse ok. Če ne bo, bomo samo poskrbeli da bo. Zlepa ali zgrda.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
thashizzint he he ja pa poli launch box morajo imet s seboj a ne? in poli protektor:)
ko bo en priletel k tebi in se drl alahakbar ter tvojo drago (dragega) nategnil nikar ne pričakuj da pilicija tako j pride. dela doma sendviče za na šiht... pa v šparu kupuje kumarice...

In zakaj ne? Lunch box je v stalnica tudi pri NASI kaj sele za policiste. Zdrav clovek lahko tudi bp dela 12h ur brez hrane, tudi precej tezja dela.

Btw, tudi brez alahkbar bos policista praviloma zaman cakal
wink-1.gif
Tudi vec ur tako da je cisto k. vseeno ali kupuje kumarice ali se coha po ...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Nedolgo nazaj sem napisal, da sem bil zaporedoma na dveh gasilskih veselicah in so tudi tisti najbolj pijani metali lončke v smetnjake. Zjutraj je bilo smeti na tleh za vzorec.

Tako da ne razumem kamelarjev, ki cel dan ali več njih čakajo na mestu in jim je težko dat odpadek v vrečo za smeti.

a nismo to ze obdelali... v slikicah... btw, poglej malo okoli kake srednje sole v LJ po malici
smirk-1.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
kot sem že večkrat rekel:

skrbi me eazy, ker si tak. ČISTO V VSAKI TEMI zagovarjaš Islam. ČISTO V VSAKI greš do konca...
Ti si en tistih, ki bi očitno umrl za svojo vero.

Vse razlagaš, da ni tako kot ostali mislijo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
kot sem že večkrat rekel:

skrbi me eazy, ker si tak. ČISTO V VSAKI TEMI zagovarjaš Islam. ČISTO V VSAKI greš do konca...
Ti si en tistih, ki bi očitno umrl za svojo vero.

Vse razlagaš, da ni tako kot ostali mislijo.

4439-1rmriq4.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.028
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
http://www.siol.net/avtomoto/novice/2015/09/migranti_odziv_daimler_volkswagen.aspx --- Upam, da vam bo sedaj morda bolj jasno....

Zakaj že je Nemčija najbogatejša država? Gotovo je zato, ker poslušajo alter filozofe.
priden.gif
Dalež od tega, da bi bila najbogatejša, nominalno so zadnjih 25 padli na sredino lestvice.
Je ded lepo pojasnil:
http://ava.rtvslo.si/predvajaj/dr-boris-maurer/ava2.174360753/

Poleg tega imajo velike razlike med 1% najbogatejših in ostalo rajo, največje v Eu.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kakorkoli, nemški razvoj je temeljil na tuji delovni sili. Sedaj, ko se je tretja generacija Turkov in Jugovičev že ponemčila, potrebujejo novo kri za najtežja in najmanj plačana delovna mesta. Če so pa med azilanti visoko izobraženi ljudje, pa toliko bolje, ker so prihranili denar za izobraževanje, pri tem bodo pa tudi ti težko delali, dokler se ne bodo naučili jezika in nostrificirali diplome.

krko

Guru
5. sep 2010
2.770
1.462
113

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Zakaj pa delaš bedaka iz sebe? Moških je 4x več kot žensk, Sircev pa zgolj nekaj 10 več kot drugih... Skratka čisto nekaj drugega, kar so bile napovedi - sami sirci, razmerje med m/ž 50/50,...

Ampak nekam malo ljudi je to, napovedi so bile o 10k+, kje se nahajajo sedaj?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.732
6.502
113
Policisti so pri registraciji migrantov v sprejemnem centru na Gruškovju zjutraj odkrili 43-letnega Srba, ki je pomešan v skupino 51 beguncev skušal prečkati mejo. Pri preverjanju so ugotovili, da mu je Nemčija izrekla ukrep prepovedi vstopa v schengensko območje, zato so ga vrnili na Hrvaško, so sporočili s policijske uprave Maribor.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik johan_blond pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Zopet je Sircev samo 10% in sami moški.
hysterical-1.gif

Ni treba pretiravat.

Sircev (obeh spolov) je 56,6 % (259/458) po eazyjevo je to skoraj 100%

Moških je 76,0 % (348/458). po eazyjevo je to 50:50

Mladoletnih je 24,0 % (109/458)

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.028
113

Citat:

Pa što ne ideš onda u S.Arabiju oni su bar bogata država ili Katar ili Kuvajt !

Citat:

slovenija je europska drzava u koju ako si usla onda barem kulturno skini tu krpetinu sa glave i postuj njezinu kulturu zivljenja(i kulturu europe uopce)..
aplauz.gif

Prokleti verniki, ki žalite moje ateistične navade !

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.