Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Stranka za ekosocializem in trajnostni razvoj (TRS) pa je danes sporočila, da je ob enih ponoči slovenska obmejna policija na Obrežju oglobila 12 aktivistov, ki so pred tem ves dan pomagali beguncem na hrvaški strani meje. Ko so se peš vračali domov v Slovenijo, kjer so pred tem pustili svoje avtomobile, so jim dve uri preprečevali vstop v Slovenijo. Po natančnem zaslišanju so vsakega oglobili za 400 evrov. »Zgražamo se nad takim odnosom do ljudi, ki nudijo pomoč pomoči potrebnim. Je to tista humanost, o kateri govori vlada in njen predsednik? Je to dobrodošlica ljudem, ki bežijo pred vojno, ki jo je pomagala zakuhati Evropa, katere del smo?« se sprašujejo v TRS.

Meni je sumljivo, kolikor sem spremljal so slovenski prostovoljci pomagali na slovenski strani.

Da niso slučajno to tisti provokatorji?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
http://www.siol.net/avtomoto/novice/2015/09/migranti_odziv_daimler_volkswagen.aspx --- Upam, da vam bo sedaj morda bolj jasno....

LOL, druga in tretja generacija Turkov in podobnega je na sociali in ne dela, misliš, da bodo ti na novo priseljeni?
hysterical-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Stranka za ekosocializem in trajnostni razvoj (TRS) pa je danes sporočila, da je ob enih ponoči slovenska obmejna policija na Obrežju oglobila 12 aktivistov, ki so pred tem ves dan pomagali beguncem na hrvaški strani meje. Ko so se peš vračali domov v Slovenijo, kjer so pred tem pustili svoje avtomobile, so jim dve uri preprečevali vstop v Slovenijo. Po natančnem zaslišanju so vsakega oglobili za 400 evrov. »Zgražamo se nad takim odnosom do ljudi, ki nudijo pomoč pomoči potrebnim. Je to tista humanost, o kateri govori vlada in njen predsednik? Je to dobrodošlica ljudem, ki bežijo pred vojno, ki jo je pomagala zakuhati Evropa, katere del smo?« se sprašujejo v TRS.

Meni je sumljivo, kolikor sem spremljal so slovenski prostovoljci pomagali na slovenski strani.

Da niso slučajno to tisti provokatorji?

Pravilno da so jih oglobili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mal si pomešal. Na Slovenski strani so prostovoljci pomagali z hrano, vodo...itd.... na Hr. so šli pa t.i. aktivisti, ki so pomagali delati nerede. Oziroma, v naše policiste so metali flaše, jih zmerjali z fašisti....itd

pa še tole si poglejte : https://www.facebook.com/OfficialBritainFirst/videos/870403776438218/?fref=nf

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.028
113
Muslimani so po delavnosti za Afričani, ki so eni večjih črnogorcev.
Dodaj še to, da 5x na dan molijo, imajo ramadan in kaj vem vse, ne znajo sprejemati žensk kot šefov, pomeni da ne bodo veliko delali.
Vse kar imajo za pokazati v zadnjih 50 letih je plod uvoza nemuslimanov, podprtega s kopico petrodolarjev.

V UAE in Bahrainu je 90% delovne sile uvožene, po koncu dela gredo nazaj.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:

Sori, napačen link: http://www.delo.si/novice/slov...blizno-150.html

Evo, pravi begunci - sirske družine imajo papirje:
Citat:
Velika večina beguncev sirske, afganistanske in iraške narodnosti, ki jih popisujejo v Lendavi, je brez osebnih dokumentov. Medtem ko osebno dokumentacijo begunske družine nekako še premorejo, se migranti posamezniki domnevno predstavljajo z izmišljenimi podatki ali ponarejenimi dokumenti srbskega porekla, pravijo naši policisti neuradno.

»Tu ni nobene logike, nobene zdrave pameti. A mi, policisti, se na to ne oziramo. Delamo po navodilih nadrejenih, po črki zakona,« nam je svoj pogled na situacijo predstavil eden od njih in dodal, da je veliko beguncev res ubogih, a najde se jih tudi veliko, ki so premožni: »Zakaj bi bogat človek potoval skupaj z reveži? Zakaj bi imel v žepu na roke napisan list z imeni krajev, skozi katere naj gre? Morda za to, ker je na neki misiji?« se sprašuje policist. »Z odgovori na ta vprašanja se verjetno noben noče ukvarjati, pa vendar bi se po mojem mnenju moral,« dodaja.

Ostalo so pa ilegalci, ki jih treba deportirati nazaj v afganistan, irak,...

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Muslimani so po delavnosti za Afričani, ki so eni večjih črnogorcev.
Dodaj še to, da 5x na dan molijo, imajo ramadan in kaj vem vse, ne znajo sprejemati žensk kot šefov, pomeni da ne bodo veliko delali.
Vse kar imajo za pokazati v zadnjih 50 letih je plod uvoza nemuslimanov, podprtega s kopico petrodolarjev.

V UAE in Bahrainu je 90% delovne sile uvožene, po koncu dela gredo nazaj.

Glej hudiča, tudi ti so muslimani, v glavnem Pakistanci. Prekleti lenuhi, jelde?
evil.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Mi imamo posamične praznike, ramadan traja skoraj 1 mesec.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ramadan_(calendar_month)

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/i0K7A_V7XHQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
evil.gif

Za 40 dnevni post pa še nisi slišal?
stupid-1.gif
A se ga držiš?

A si v nevarnosti, da te aretirajo in bičajo, če ga prekršiš?

Daj ne seri. Če boš doma jedel in pil, preklinjal in seksal, te ne bo nihče bičal.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.