Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Analitiki so leta in leta govorili, da bodo evropi in vsem svetu probleme delali kitajci in indijci oz azijci zaradi prehitrega števila populacije.
Jaz sem mojim kolegom vedno razlagal to, ko smo se menili o tem, da so in bodo naš največji problem musliči ... pa so se mi smejali, češ, da ne bodo kar tako gor prišli, itd itd ... ja, dva dni nazaj mi je en na fejsbuk nalepil sliko s temi musliči, pa mi je rekel, prav si mel.
smile-1.gif

Zdaj pa je pravo sranje s temi musliči. Čim dlje stran od mene so, rajši jih bom imel. Ja, tisti akentiraci so pa ... nič nimajo proti, da so tu ... naj anketirajo čez ... 5 ali 10 let, na primer, pa bom videl, kaj bodo rekli. V angliji ni noben vesel nad pakistanci, ki jih imajo, ampak takrat so jih veselo v državo spuščali, zdaj pa se jih več ne rešijo. V angliji velja Bradford za najslabšo mesto pri njih, in ja ... na lastne oči sem videl, da je tam eno samo smetišče. na kozlanje mi je šlo, ko sem se mogel tam mimo peljati.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik bizi pravi:
S tem nič ne dosežeš. Judovska vera je bila v večjem delo Evrope stotine let prepovedana, pa so jo iztrebili?

Pri nas jih skoraj ni

So se pa časi spremenili in folk že težko fopaš z eksotičnimi pravljicami

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.428
113
Ksz
Nekaterim policistom naj bi vodstvo prepovedalo jemati hrano od ljudi ki jo prinasajo. Ne vem ker be.dak se drzi takega navodila.

I

Izbrisan uporabnik #488

Madžarka je dala to direktivo?

Pice so jim nesli itd. Naše junake na meji je treba podpreti.

Zakaj pa ti nisi tam?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj je ne rabiš izrebiti. Omejiš afnanje v javnosti.

To se strinjam. To poskušajo v Franciji, pa ne vem, koliko so pri tem uspešni. Po moje je treba najprej preprečiti getoizacijo. Če so razpršeni, se tudi veliko laže asimilirajo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.121
16.340
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
S tem nič ne dosežeš. Judovska vera je bila v večjem delo Evrope stotine let prepovedana, pa so jo iztrebili?

Poanta bi bila v omejevanju posledic verskih prepričanj in ne dejansko izrtrebljenje
smile-1.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj je ne rabiš izrebiti. Omejiš afnanje v javnosti.
Vljudno vabljen na mejne prehode s Hr, kjer jim boš lahko začel pridigati o afnanju.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.121
16.340
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ksz
Nekaterim policistom naj bi vodstvo prepovedalo jemati hrano od ljudi ki jo prinasajo. Ne vem ker be.dak se drzi takega navodila.

Kok v p33sdi država smo, da me take fore skorajda ne presenečajo več? Na čem je pa to vodstvo? Na belmu a ne? Pa pol niso lačni pa še brihtni za pop1zdit, pacienti
stupid-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ksz

Žnidarjeva je na tiskovni konferenci pred 5 minutami označila vaše trditve za laži (oz. za neresnico), vse od tega da ste lačni na terenu pa do tega da ste nezadovoljni.

Kako se boste odzvali policisti? Bo stopil kakšen odlikovan policist direkt pred kamere? Mogoče več njih? Zdaj vas je že nekaj takih policistov s podobnimi zgodbami ampak nikogar pred kamerami.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ksz

Žnidarjeva je na tiskovni konferenci pred 5 minutami označila vaše trditve za laži (oz. za neresnico), vse od tega da ste lačni na terenu pa do tega da ste nezadovoljni.

Kako se boste odzvali policisti? Bo stopil kakšen odlikovan policist direkt pred kamere? Mogoče več njih? Zdaj vas je že nekaj takih policistov s podobnimi zgodbami ampak nikogar pred kamerami.
A se je Žnidarjeva že kaj na terenu pokazala?
A si upa?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Model, a ti belo rdece tut zdej nisi pozabil?

Opazil sem, da levi zagovorniki alterja, ki se borijo proti beguncem, se borijo proti beguncem.
Desni pa proti beguncem in proti levim in proti zgodovini.

Zakljucim lahko, da desnicarji niste ravno gladki in imate prevec energije.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Model, a ti belo rdece tut zdej nisi pozabil?

Opazil sem, da levi zagovorniki alterja, ki se borijo proti beguncem, se borijo proti beguncem.
Desni pa proti beguncem in proti levim in proti zgodovini.

Zakljucim lahko, da desnicarji niste ravno gladki in imate prevec energije.

Pogovarjamo se o verstvih, kultih itd. Kaj te meša?

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
Mislim, da je čas, da se kdo od brintnežev zapelje na najbližji mejni prehod in preveri kakšno je stanje.
Ne nabijajte v prazno, fantje so v službi, jo opravljajo brezhibno in niso lačni, žejni, mokri, ali kakorkoli že prikrajšani.
Če pa je komu težko oddelati svojo zadolžitev pa ...

Prav zanima me, kako bi nekateri pacienti, ki jih je tukaj sam gobec, oddelali na terenu ?

LP

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.092
113
v lokalni ostariji
dokler bodo procestije pred sodiščem in na sv. joštu potem so lahko tudi v dražkošah.

itak pa bo večina tako kot softi se ukolnila okupatorjem... enako kot pred več kot 70. leti... pač da zaščitijo svoj dom (kao).

žnidarjeva pa pač mora povedat da je vse v najlepšem redu...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.