Citat:
Uporabnik jjernej pravi:
zal ne morem, je bilo toliko banov podeljenih v zadnjih dveh dneh in to SLOVENCEM, ki jim je mar za domovino!! s strani mateja, da se ve! vazno, da je infiltriranec easy na svobodi. preklet [cenzura] in izdajalc.
ne vem kdaj bo jasno,da si slovenije ne zasluzimo!!
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
in čemu so delili bane? Kaj ste pisali? Za Mateya že itak nekaj časa vemo da je izdajalec... čeprav se vsake toliko časa hoče ven potegnit in se dela patriota
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Včeraj sem šel čez bregano. Vse, ki sem jih videl, so bili kar lepo zrihtani, čista oblačila itd. Če pogledamo eazyeve slike iz Turčije in Iraka od pravih beguncev, vidimo, da so vsi tile na meji lepo migranti.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Včeraj sem šel čez bregano. Vse, ki sem jih videl, so bili kar lepo zrihtani, čista oblačila itd. Če pogledamo eazyeve slike iz Turčije in Iraka od pravih beguncev, vidimo, da so vsi tile na meji lepo migranti.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
ksz
Ime mi je Irfan in sem slovenski protestnik:
Škoda, ker policaji ne smejo nagarbat teh "aktivistov".
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Ja na žalost, da morajo preživljati cel dan ob sendvičih in da jim ne organizirajo kakšnega toplega obroka, važno da se politiki in veljaki na ministrstvu hvalijo da imajo vse pod nadzorom.
Fantje kapo dol, edino na vas se lahko ljudje danes zanesejo, ko branite naše meje pred totalnim kaosom