Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
prijazni_slovenci.png

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
To je vnaprej načrtovana zarota
Ko so parazitkapitalisti uvideli, da so ljudje dojeli, da neoliberalkapitalizem vodi v prepad, so med naše vrste infiltrirali lažne komuniste. speče agente, ki bodo zagovarjali invazijo migrantov. posledica pa bo, da bomo v prihodnosti vsi volili desne stranke.
Pa sej se ja na daleč vidi, da vsi delajo nasprotno od napotkov našega pokojnega velikega moralnega učitelja, Josipa Broza. Naš Titek je bil med prvimi, ki je prepovedal zakrivanje in zapostavljanje žensk ter prisili moške člane družin,da so pričeli delat. Sej zaradi pritiska našega duhovnega očeta so se šiptari naučili fasade delat, prej so čepeli vsak na svojem dvorišču ter ukazovali ženskam kiro njivo morajo preorat.
Vse kar danes delajo takoimenovani levaki, je v nasprotju s temeljnimi usmeritvami naših največjih ideoloških voditeljev.

sej lahko daš v enačbo in se matematično prepričaš
Neoliberalci jih povabijo, levaki, ki bi morali biti njihovi naravni nasprotniki, pa to zagovarjajo in kar je absurd, hočejo jih še več.
Potem si neoliberalci nenadoma premislijo in jih začno naganjat, levaki pa še bolj noter spravlat.......mislim.......pa sej se iz aviona vidi, da je zrežirano z namenom uničenja socijalistov, ker na koncu smo vsega krivi komunisti...čeprav so jih POVABILI NEOLIBERALCI

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:

1. Se opredeliti glede nečesa, ali česarkoli.

2. Zagovarjati svojo opredelitev.

Argumenti, da to ni tako?

To ne drzi v praksi, pa tudi kakor teorija je debilizem. Ti nimas pravice nekaznovano provocirati kogarkoli kadarkoli zelis.
Vsaka normalna oseba ve kaj se spodobi in kaj ne in se tega drzi. Kdorkoli provocira samo da nekaj dokaze mora tudi sprejeti odgovornost za posledice.

Si pa velik pravnik...
cheer.gif

Če napišem, da je nekdo (sosedov Franci, Kučan, Alah) majhen, to ni provokacija. Je zgolj moje mnenje, je moja opredelitev glede omenjenih likov.

In kot tako jo lahko objavim na spletu, natiskam na majico, itd.

Pravica do (lastnega) mnenja + pravica do govora.

V ZDA (mislim da 1. amandma) sem bral, da si lahko v zvezi s to pravico celo žaljiv...

V EU pa z konstatacijo, da je nekdo majhen, ne boš imel nikakršnih težav, razen če naletiš na kakšnega Francija, ki ga bo zmotilo, da imaš na majici napis: Franci je majhen.

Po tvoji logiki bi te, če bi imel na majici napisano: moški tiči so majhni, lahko napadlo 95% moških, ker imajo majhne, ali mislijo, da imajo (pre)majhne.
ne-ne-1.gif

Hočem reči, da neka ugotovitev, celo kritika ne bi smela prizadeti drugih, ker je sama po sebi - subjektivna, je le mnenje avtorja, ki se nekoga lahko dotakne, ampak to je čisto njegov problem problem. Problem njegove psihe, njegove samozavesti.

Poleg tega impliciraš, da sem deb.il. A tako žaljenje je pa v redu?

Ampak jaz se recimo zaradi tega tvojega mnenja sploh ne sekiram, ker čisto dobro vem,da si glede na to, kar si do sedaj napisal na Alterju, stokrat večji deb.il...

Mogoče si ti celo že v kakšni drugi kategoriji, kajti medicinska gradacija gre takole: deb.il / imbecil / idi.ot...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Bum probu razložit, da bi čist vsak razumel
V vukojebini živijo Goba, Stardec in še en Homič.
Goba se bori in izbori pravico za Homiča zaradi česar je seveda Goba heroj, kar pomeni da bo na volitvah dobil glas Homiča.
ampak Stardec je zvit. Z obljubo zastonjkarskega lagodnega življenja privabi v vukojebino še Eazya, ker dobro ve, da mu vera zapoveduje, da mora iz najvišje strehe preizkusit, če Homič zna letet.
potem pa si zviti Stardec nenadoma premisli in še pred preizkusom zmožnosti letenja Homiča, nažene Eazya nazaj domov, Goba pa ga hoče obdržat. ker mu je v naravi, da se pač nekaj bori, ni važno kaj, samo da je proti.

Koga bo volil Homič?
Gobo, ki hoče da Eazy živi poleg Homiča, ki se na smrt boji višine ali Stardeca, ki ga je rešil pred preizkusom letenja?

pač, edn te u drek fukne, potem pa reče da ni prav da si v dreku in te je treba vun potegnit

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
Saj tisti, ki bi te mahnil, bi tudi samo izražal svoje mnenje do tvojega mnenja
evil.gif

Kot sem ti že rekel... Seveda imaš pravico, da izražaš svoje mnenje. Vendar ne brez posledic. Bolj kot si tečen, prej boš komu stopil na živc in bo tudi ta izrazil svoje mnenje.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.211
113
blizu močvirne prestolnice
To pa ni res. Tako homiča kot eazya povabi kar tvoj heroj Goba, ker dela načrtno proti svojemu narodu. Za tistega kater je heroj broz je to žalostno, saj je prav ta naredil največ gorja za nas, veš koliko je on unih pripeljal gor!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
crazy1.gif

Capl nekej razlaga v prispodobah, ti pa ustreliš popolnoma xy
bonk.gif

Daj se kdaj malo zadrži, da ne boš v vsakem postu izpadel tako glup

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.411
5.657
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj tisti, ki bi te mahnil, bi tudi samo izražal svoje mnenje do tvojega mnenja
evil.gif

Kot sem ti že rekel... Seveda imaš pravico, da izražaš svoje mnenje. Vendar ne brez posledic. Bolj kot si tečen, prej boš komu stopil na živc in bo tudi ta izrazil svoje mnenje.

Ampak johannes je delal provokacijo po EU standardih...pac v meji dovoljenega...

Ce pa gledas nastop eazya pa po srednjeveskih standardih...šarija pa to...

Ker omejen kot je ne zastopi da mamo tukaj drugo...moderno pravo....in mu ni do prilagajanja...tud pomisli ne na to!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.411
5.657
113
Naj bi....

Po zakonu pa lahko poskrbijo sele ko se krvavo "usekneš"...

Kar je brezveze ce mene vprasaš...ker ravno na to noto igra srednji vek...

Sam sem bil vedno za malo vec divjega zahoda...ob reciprocno strozjem in DOSLEDNEM nadzoru.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
To ni noben rdečkar, je Capl čisto dobro napisal. Ta spada pod izdajalce našega naroda, tako kot nekaj alterašov tukaj gor!

pa sej ne morem verjet kdo piše o izdaji našega naroda!!!
bonk.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

hysterical-1.gif

Tip ki se zakriva je znan iz drugih protestov,ponavadi ima komunistično zvezdo na majici. Skratka ni vreden da diha slovenski zrak,naj gre dol kjer se je rodil in serje po svojih !

Ja res on je izdajalec slovenskega naroda.

https://www.google.si/search?h...ymQojQX4f0uM%3A

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.