Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Ko bo prvo posilstvo ali umor... bo počilo. Čene, pa jebeš ta narod poonegavljen.
20 let že mirno gledate kako vas posiljujejo lastnI ljudje pa noben nič naredil.
Tvoji.... ne lastni.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
[/img]
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
A plavi je dejansko bil na tem shodu?Je prinesel piškote in čaj al kako?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
To v bistvu ne držiCitat:
Uporabnik johannes pravi:
In vsakdo lahko, v demokraciji, to sporoča BREZ POSLEDIC zanj...
Ne samo da drži, to absolutno drži!
Posamenik ima pravico:
1. Se opredeliti glede nečesa, ali česarkoli.
2. Zagovarjati svojo opredelitev.
Argumenti, da to ni tako?
To ne drzi v praksi, pa tudi kakor teorija je debilizem. Ti nimas pravice nekaznovano provocirati kogarkoli kadarkoli zelis.
Vsaka normalna oseba ve kaj se spodobi in kaj ne in se tega drzi. Kdorkoli provocira samo da nekaj dokaze mora tudi sprejeti odgovornost za posledice.
Citat:
ZAČEL SE JE LOV NA ČAROVNICE
(FB vodstvo se je uklonilo zahtevi slovenske vlade po preganjanju drugače mislečih) - deli
'Je bela cesta', 'butalec', je na moji strani edino dovoljeno dajanje duška. Zakaj mora kdo uporabljati furmanski jezik, ko se da vse lepo povedati tudi med vrsticami, če je treba. Elegantno, prijazno, argumentirano, brez sovraštva, učinkovito. Vsi izpadi ogrožajo mojo in druge strani. Moji 'vladno-migrantski' prijatelji kar čakajo na izpade sogovornikov na moji in vaši strani, da me in vas ukinejo. To so pokvarjeni ljudje, verniki nove dobe, ki bodo tudi z nasiljem anarhizma branili svojo dogmo. Šli bodo čez trupla, svoboda govora jim je mačji kašelj. Vse to je dokaz, da so lažni človekoljubi. Kot je dokaz človekoljubja vlade, da vsiljuje nasilje migrantskih taborišč in vse nasilje izsiljenega migrantstva! Upam, da jim ne želite pomagati! Ker so si že tako prilastili večino državnega in medijskega aparata!
GREGOR PREAC - deli
Citat:
Prisotni so bili kajpak Jankovič, Hanžek, Kučan, EP Fajonova
Zadnjič, ko je bil shod na gorenjskem so kritizirali Grimsa češ da se politika ne sme vmešavati , danes pa to
čuj, pojd ti tja v musličobanije grozit ljudem, tam je sadistično nasilje nad drugače mislečimi splošno sprejemljivo in zapovedano, Pri nas pa je vsaka grožnja sovražni govor, fpraši levake, če s prebutast da bi dojel.Citat:
Kdorkoli provocira samo da nekaj dokaze mora tudi sprejeti odgovornost za posledice.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
dejstvo je da moramo zapreti mejo, islam nas bo preplavil
Veliko pri nas živečih NORMALNIH muslimanov jih ne želi blizu sebe. Mu rečeš, pa sej so ja tvoji, pa je prav užaljen in ti razloži, da to so povsem druga pasma s katero se nočejo družit.Citat:
Uporabnik urosvrunc pravi:
Mislim, da protest za migrante itak ne velja, ker po sliki sodeč med njimi itak ni nobenega slovenca, če bi pa radi imeli rjuharje v svoji državi naj greja pa tja skandirat.....
To sploh niso komunisti.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Najprej so nas komunisti zasrali sedaj pa z podporo teh idiotov še muslimani !
Nič ne mislijo dobro.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Oboji dobro mislijo, samo eni hitro pozabijo, kaj dnevno gledajo po tv itd.
A bejš no ?? Kdo jih pa podpira migrante?? Počasi boš spoznal,da si spet napačne volil !!Citat:
Uporabnik capl pravi:
To sploh niso komunisti.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Najprej so nas komunisti zasrali sedaj pa z podporo teh idiotov še muslimani !
Noben pravi komunist ni tako butast, da bi samega sebe zbrcal iz evropskih parlamentov in to po desetletjih truda, ko se je končno začelo povečevat število naših stolov po Evropi in bi v naslednjem desetletju lahko zajezili brezumno kleptomanijo neoliberalkapitalistov.