Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.615
2.418
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Kje lahko prevzamem kalašnika? Za lastno varnost bo treba poskrbeti. Prva vojašnica okrog Radgone je v Murski Soboti. Tam to morajo imeti na zalogi.

3 kose bi vzel, če bo kaj ugodno, pa 2000nabojev

Count me in.

Tak na lepe oči ga ne bomo dobili, bo treba it pogledat, če straža spi
hysterical-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Kdo mu je kriv? Se je moral rint?

Glede na videne posnetke, so teli hujš kot pa huligani na fuzbal tekmi.
Da bi to počeli mi z družbo, bi že zdavnaj vsi skupaj bili v marici pa skakali po ležečih policajih.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
sporočilo za vse tiste bebce , ki trdite, da Slovenija migrante ne zanima, tole so povedali na nacionalki:

Citat:
Nemčija, ki je za številne obljubljena dežela med tem načrtuje spremembo zakonodaje o azilu. Med ukrepi so tudi:
- zmanjšanje socialne pomoči prosilcem za azil
in
- UVEDBA POSPEŠENEGA VRAČANJA PREBEŽNIKOV V ČLANICE EU KAMOR SO MIGRANTI NAJPREJ VSTOPILI.

Poudarek na zadnji alineji ni kar tako. Lahko pomislite katere države so tiste, ki držijo Šengen in bodo prve dobile te cigane nazaj. Madžarska, Italija in.... wait for it.... WAIT FOR IT..... jaaaa tako je, Slovenija!!!

Toliko vsem tistim, ki pravite, da Slovenija migrante ne zanima. Hočeš nočeš, DOBILI jih bomo nazaj. In ta stavek sem napisal že pred 14 dnevi.

buce

Pripravnik
23. jan 2014
562
20
18
BRAVO POLICIJA!
ZDRŽTE, DRUGAČ BOMO VSI MEL SRANJE!

Upam da bo cmerar jim dal kakšno nagrado...recimo kakšne 2000€ nagrade? ...škoda ker bo itak pol 60% pobrala država z davki, ampak zarad tega sem pa napisal 2000....

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
458
83
45
dolenska
Če jih res dobimo, pol je bolje da tole zadržijo na meji ker tako jih bo manj
smile-1.gif

Samo, če se pritisk stopnjuje, potem nastopi vojska? A samo slovenska, kaj pa NATO?

buce

Pripravnik
23. jan 2014
562
20
18
Če bi bil cmerar kej pameten bi prosu avstrijo za dodatne policiste! Kao, lej, če ne boste pomagal jih boste sami dobli...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Zakaj me ne preseneča - pi..e hrvaške spet rušijo eno od državnih zvez, kar so v zgodovini že večkrat naredili.

Enostavno so begunce nabasali v vlak in jih skupaj z oboroženimi policisti zapeljali na Madžarsko! Enako delajo na naši meji. boli njih za Evropo in za druge države, z njimi ne bo nikoli mira.

krko

Guru
5. sep 2010
2.766
1.455
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
sporočilo za vse tiste bebce , ki trdite, da Slovenija migrante ne zanima, tole so povedali na nacionalki:

Citat:
Nemčija, ki je za številne obljubljena dežela med tem načrtuje spremembo zakonodaje o azilu. Med ukrepi so tudi:
in
- UVEDBA POSPEŠENEGA VRAČANJA PREBEŽNIKOV V ČLANICE EU KAMOR SO MIGRANTI NAJPREJ VSTOPILI.

Poudarek na zadnji alineji ni kar tako. Lahko pomislite katere države so tiste, ki držijo Šengen in bodo prve dobile te cigane nazaj. Madžarska, Italija in.... wait for it.... WAIT FOR IT..... jaaaa tako je, Slovenija!!!

Toliko vsem tistim, ki pravite, da Slovenija migrante ne zanima. Hočeš nočeš, DOBILI jih bomo nazaj. In ta stavek sem napisal že pred 14 dnevi.

A niso najprej vstopili na Grško ozemlje?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.718
6.490
113
Citat:
Uporabnik buce pravi:
Če bi bil cmerar kej pameten bi prosu avstrijo za dodatne policiste! Kao, lej, če ne boste pomagal jih boste sami dobli...
Avstrija je že napovedala, da nam pošilja 30 ljudi, ki naj bi imeli izkušnje z begunci.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

Citat:
in

Tehnično gledano jih je prva država EU v katero vstopijo dolžna registrirat, če jih ne se zgodi kot te dni s tistimi "lutalicami" po Pomurski AC, Madžari jih ne vzamejo nazaj, ker kao ne moremo dokazat, da so prišli od njih in isto umazano igro igrajo sedaj vsi južno od Kolpe.
Se bojim, da se bomo edino mi sedaj držali Bruseljskih pravil.
priden.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Potem nam teh 30 nič ne koristi saj mi nimamo težav z begunci.
Pošljejo naj raje 30 takih, ki imajo izkušnje z migranti.

Od začetka so se mi še smilili, ko sem pa videl, da so zavračali vodo, metali hrano, uničevali inventar, takrat so pa za mene postali navadni huligani.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

Citat:
in

Treba je dokazat kje so najprej vstopili. Glede na to da jih Grki tudi ne popisujejo in so prvič popisani šele na Hrvaškem ali pa pri nas...you do the math.

buce

Pripravnik
23. jan 2014
562
20
18
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik buce pravi:
Avstrija je že napovedala, da nam pošilja 30 ljudi, ki naj bi imeli izkušnje z begunci.

jaz sem bolj mislil kakšne oklepnike, in pa težkokategornike... pač, antiriot police

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.