Človek si zaželi, da si kupi novega Beverlya 350 sport touring, ki je izšel že mesec-dva dni nazaj, a glej ga zlomka, naš uvoznik, tukaj spi! Italija, Avstrija in celo Hrvaška imajo ta skuter, kje pa je Slovenija??? Tko k pr vsaki stvari, vedno zamuja!
Matr a smo res tok bedni, da nemormo sledit, celo državam, ki niso v EU?
Danes sem bil v italiji, da si ga ogledam v živo in je pravi cukerček. Spravil me je v dilemo, ker sem bil prepričan, da bom jutri kupil Yamaho xmax 250. Namreč cena je vsaj za jurja manjša od Beverlya. Je pa zanimivo, ko primerjam cene novega Beverlya v omenjenih državah in varira za jurja gor dol. Najdražji so v Avstriji. A se komu sanja zakaj? Opazil, sem da pri nas so še najcenejši.
Nimam pojma, kaj naj naredim, Yamaha ali Piaggio?
Matr a smo res tok bedni, da nemormo sledit, celo državam, ki niso v EU?
Danes sem bil v italiji, da si ga ogledam v živo in je pravi cukerček. Spravil me je v dilemo, ker sem bil prepričan, da bom jutri kupil Yamaho xmax 250. Namreč cena je vsaj za jurja manjša od Beverlya. Je pa zanimivo, ko primerjam cene novega Beverlya v omenjenih državah in varira za jurja gor dol. Najdražji so v Avstriji. A se komu sanja zakaj? Opazil, sem da pri nas so še najcenejši.
Nimam pojma, kaj naj naredim, Yamaha ali Piaggio?