Enako so rekli, ko so dali ven V6 Dinota, pa še kup modelov ... Pa je bilo enako. Ni bil fail in znamka je ostala močna in še močnejša.fail ni glede prodaje, ker apple folka z mrd je dovolj. preveč.
je pa fail za image znamke..
pač postaja luis vitton x swatch , ko se bo kolaborilalo z vsem, samo da bo molža in hype... V to smer gre vse, lahko se zraven pelješ, al pa se nasmehneš.
Pokojni je tvojim navodilom sledil do potankosti in ... task failed successfully?Načeloma je dobro če si, ker lahko upravljaš volan, gas in zavoro in aktivno pomagaš vitlu. Velja tudi če vitlaš drugega. Pa če se zajla utrga ali "grm popusti" ne dobiš nategnjene zajle direk v telo (in si v dveh delih). Noter nisi razen če je nevarno oz. rešuješ avto.
Kaj ima to s tvojim komentarjem da ne gre za število kupcev, ampak ugled branda (na kar sem odgovoril)?sej pravim, dovolj je bogatih ljudi za molžo...
Enako so rekli, ko je Ferrari prvi avto z v6 dal ven. Pa prvega GT. Pa privi SUV. Pa FF. Pa konec koncev so za Testarosso na zečetku govorili, da uničlujebrand. Pa 400, ki je imel GMov 3-stopenjski avtomatik. Pa ...glej kaj so z jagom naredili, hočeš rečt da se s ferrarijem v prihodnosti to ne more zgoditi??? z lahkoto...
Pa dobro, obvezno ali neobvezno. Lane assist imaš v 10+ let starih avtih, Čudi me, da to v avtobuse nebi vgrajevali. Ali pa morda ne dela tako kot bi moraloin kot oglašujejo?Za buse je obvezno šele zadnji dve leti (večina busov je starejših), plus za buse je obvezen le LDW, ne LKA. ACC pa itak ni obvezen.
Ker tega prevozniki ne bi plačali, če ni obvezno.Pa dobro, obvezno ali neobvezno. Lane assist imaš v 10+ let starih avtih, Čudi me, da to v avtobuse nebi vgrajevali. Ali pa morda ne dela tako kot bi moraloin kot oglašujejo?