A ni AR tok hitr avto, kukr hitr je kamion, ki ga vozi na servis ?V bistvu se ne, sploh ce se hoces malo hitreje in preko meje vozit. Poleg tega izjemno majhen avto v notranjosti glede na to kok velik izgleda od zunaj.
Glede drugega se absolutno strinjam. Glede prvega se pa sprašujem, kakšno zmahano črevo si vozil, da si takšnega mnenja?V bistvu se ne, sploh ce se hoces malo hitreje in preko meje vozit. Poleg tega izjemno majhen avto v notranjosti glede na to kok velik izgleda od zunaj.
Enostavno proti ostalemu slaba lega na cesti in priznam da ko sem spoznal kako je hudic majhen sem se ga izogibal ce se je le dalo. Ampak nisem bil osamljen v tem mnenju… zelo mi je ostalo v spominu da ce si kolesa navil v skrajno pozicijo in speljal je kar nekaj preskakovaloGlede drugega se absolutno strinjam. Glede prvega se pa sprašujem, kakšno zmahano črevo si vozil, da si takšnega mnenja?![]()
Bottas: Hold my beer.Z vsakim avtom se da normalno vozit.
Počasi, klasično, športno ali malo hitreje...
Važen je šofer, ne pa avto...
da da, po ravni cesti da...Z vsakim avtom se da normalno vozit.
Počasi, klasično, športno ali malo hitreje...
Važen je šofer, ne pa avto...
Te hribovske/goske serpetine so tako-tako, z dobrim avtom (500konjev+) boš še vedno hitrejši od domačina v cliotu 1.2, ampak slednji bo pa zavoj/serpetino prevozil hitreje od tebe. Kdo je boljši voznik?No, mojstri/frajerji/najboljši vozniki na Alterju:
- povprečna hitrost Kranjska gora - Vršič
- povprečna hitrost Log pod Mangartom - Cave di Predil
- pa da ne naštevam naprej...