Matt Armstrong: "Hold my beer!"

Verjetno en tistih, ki so zapustili Russijo, ker je tem vse tako fajn... ali pa morda ni želel več živeti od Putinovo diktaturo,zakaj ni tale rus na fronti, to je vprašanje.
ekonomska je danes vse, kar je spredaj mal pokjeno.Totalka je tudi tole (v Usa):
ekonomska je danes vse, kar je spredaj mal pokjeno.
60 je star, pa iz Pirana. Dve olajševalni okoliščini.zakaj ni tale rus na fronti, to je vprašanje.
Neprilagojena hitrost je za Slo policijo vse od 0.1 so 499 km/h, razen ko gre Provida v maline.Neprilagojena hitrost je praktično vse, zaradi česar po svoji krivdi, nisi uspel pravočasno ustaviti vozilo, da bi preprečil trk/zdrs...
To tudi meni ni jasno. Če se že gredo mali milijon par stometrskih zapor..., pa naj zaprejo določen odsek avtoceste, od enega do drugega izvoza, pa tam delajo 24/7, pa na drugega... Ampak, kdo sem jaz, da bi jim solil pamet...Mah, DARS ... namesto da bi delali en po en odsek z maksimalnim številom izvajalcev naenkrat, imajo hkrati odprtih ziljon gradbišč, na vsakem pa par delavcev z delovnim časom javnega sektorja. Rezultat ne more bit drugačen kot je.
Pa ni čudno, da se folku spipa za volanom. Jaz raje sploh ne grem nikamor, če bi moral po AC. Škoda živcev in hvalabogu za delo od doma.
Samo nekdo ki jim soli pamet. Nisi edini in nisi sam.Ampak, kdo sem jaz, da bi jim solil pamet...
Nope, roki na javnih razpisih so fiksni oz. morajo bit oz. so vezani na trenutek podpisa pogodbe z izvajalcem del.Gotovo bi DARS že sedaj lahko pripravil razpise tako, da ponudniku prinese določene pike pri izboru, če da krajši rok izvedbe. Mimo tega, da je najnižja cena največ pik zaradi zakonodaje ne more.
Delo 24/7 bi verjetno zahtevalo še kako spremembo zakonodaje. Zaradi nočnega dela se ne bo namreč nekaj dogajalo samo na avtocesti, temveč tudi v kaki betonarni, asfaltni bazi, na cestah izven avtoceste. In pri nas je lahko vsakdo proti vsemu, zato dvomim, da bi to v Sloveniji res dolgo teklo. Pri nas se civilna iniciativa podprta z enim močnim političnim akterjem trudi zapreti kamnolom, ker se je naselje v zadnjih desetletjih preveč približalo kamnolomu. Med drugim si je tam hišo zgradil ta politik. Uspelo jim je že omejiti načine izkoriščanja kamnoloma (ni več miniranja), verjetno bo v nekaj letih zaprt. Kdo je tu nor?