bedaki na cesti

B81

22. jul 2007
39.626
12.284
113
Dva bedaka na kupu. Spredaj kamper na prehitevalcu in brake checker, zadaj pa nervozen ritopik. O varnostni razdalji tule ni prav veliko za debatirat. BTW, če mu je šla alfa tako na živce, bi šel pač po desni mimo. Ni prav, ampak tega manevra sem se že prav navadil.
alfist je bremzal in je IMO kriv...levi pas je prehitevalni in on ni nikogar prehiteval. Sicer pa kaj se pričakuje od človeka, ki....

• Všeč mi je
Reactions: Robert

sad

Guru
24. avg 2007
22.817
11.655
113
Na začetku je bil sicer spredaj pred Alfo en, ki je prehiteval svto spredaj, če sem prav videl. Je bila pa razdalja kar velika.
Potem je pa očitno ego udaril ven.

erikson

Guru
25. avg 2007
24.668
8.206
113
Zaj pa jaz vas fprašam, a je treba oz. se sme v tem primeru peljati do mesta zapore/zožanja in se po sistemu zadrge vključiti na vozni pas, ali bi moral že prej (pred tunelom) zaviti na vozni pas, ker je bil prehitevalni pas označen kot zaprt z rdečim križcem? Po moji logiki velja sistem zadrge, ker je s tem večja pretočnost oz. krajši zastoj.
zaprt vozni pas.png

Kaj pa ti misliš, kaj pomeni rdeč križec? In zakaj so vsi ostali avti na desno?

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.704
2.281
113
Pomurje
Ritopik, ki mu ji jasno zakaj mu bremze testirajo.
Tudi ooooju je na riti.
In še buhtelj spredaj pa imaš...

Corvette

Majstr
6. nov 2008
533
453
63
Poglej priponko 103192
Kaj pa ti misliš, kaj pomeni rdeč križec? In zakaj so vsi ostali avti na desno?
Ja, imate ostali prav, sem naredil prekršek. Se spomnim, da je bilo pred tem po radiu obvestilo "nesreča v predoru, zaprt prehitevalni pas" in sem po ZKP s podobno hitrostjo kot vozni pas peljal do mesta zaprtja (označeno s tablami), ker tako počnem drugače, če je zožanje oz. zadrga. Tukaj bi res moral pred tunelom na desno - nas je bilo pa takšnih kar nekaj, vendar kot rečeno sem peljal podobno hitro in so bili v času posnetka že vključeni oz. za mano na prehitevalnem.

No, sem se takoj "odkupil" s klicem na 1970 in obvestilom o prometni nesreči, da so ustrezno reagirali, ker je bila neugodna situacija z aktivnima nesrečama na obeh pasovih.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in mosseero

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.679
1.534
113
alfist je bremzal in je IMO kriv...levi pas je prehitevalni in on ni nikogar prehiteval. Sicer pa kaj se pričakuje od človeka, ki....
Zaradi totalno retardiranega idiota v vozilu, ki snema se ne vidi kaj se dogaja pred alfo.
Prav tako je posnetek prekratek da bi se videlo kaj je bilo v celoti. Pac nekdo da samo del posnetka da dokazuje "svoj prav" v resnici pa je on največji retardiran idiot.
Takšnim retardirancom kot je ta snemalec bi bilo potrebno odvzeti izpit in prodati avto. Saj gre za namerno ogrozanje zdravja in premozenja.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

asteliks

Majstr
5. mar 2013
1.455
105
63
Zaradi totalno retardiranega idiota v vozilu, ki snema se ne vidi kaj se dogaja pred alfo.
Prav tako je posnetek prekratek da bi se videlo kaj je bilo v celoti. Pac nekdo da samo del posnetka da dokazuje "svoj prav" v resnici pa je on največji retardiran idiot.
Takšnim retardirancom kot je ta snemalec bi bilo potrebno odvzeti izpit in prodati avto. Saj gre za namerno ogrozanje zdravja in premozenja.
Alfist bi se mu lahko kulturno umaknil na vozni pas, ki je bil prazen, ko je v vzratnem ogledalu videl, de nekdo vozi hitreje, kot on , ki kampira na prehitevalnem.
Čisti egoist, ki smatra, da sta oba vozna pasova samo zanj.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.679
1.534
113
Alfist bi se mu lahko kulturno umaknil na vozni pas, ki je bil prazen, ko je v vzratnem ogledalu videl, de nekdo vozi hitreje, kot on , ki kampira na prehitevalnem.
Čisti egoist, ki smatra, da sta oba vozna pasova samo zanj.
Posnetek je prekratek za karkoli drugega.
Snemalec namerno ogroza premozenje in zdravje ostalih.
Dokler tega ne boste razumeli lahko kar vrnete izpite.

Alfo se pusti pred sabo na varnostni razdalji ali pa se pelje mimo nje. Prostora je vec kot ocitno v tem trenutku dovolj.
Snemalec nimam popolnoma nobene pravice ogrozati premozenja in zdravja drugih zaradi premalega kurca.
Naj poklice Policijo ce mu kaj ni vsec.

asteliks

Majstr
5. mar 2013
1.455
105
63
Posnetek je prekratek za karkoli drugega.
Snemalec namerno ogroza premozenje in zdravje ostalih.
Dokler tega ne boste razumeli lahko kar vrnete izpite.

Alfo se pusti pred sabo na varnostni razdalji ali pa se pelje mimo nje. Prostora je vec kot ocitno v tem trenutku dovolj.
Snemalec nimam popolnoma nobene pravice ogrozati premozenja in zdravja drugih zaradi premalega kurca.
Naj poklice Policijo ce mu kaj ni vsec.
Če je tako tvoje stališče, pa naj bo.
Ča bi vsi mi imeli malo več strpnosti in tolerance do drugih, pa ne samo v prometu, bi nam bilo lepše.

Pa ker je novoletni čas, vsem veliko zdravje in zadovoljstva in čim manj stresnih trenutkov.:cheer:

• Všeč mi je
Reactions: sad

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.679
1.534
113
Predstavljal si da v gostilno poliješ pivo (prekštek alfa)
Ali pokličeš natakarja da uredi zadevo (policija)
Ali pa mu greš z nožem/pistolo grozit (snemalec)

To da je prvi "v prekršku" snemalcu ne daje dovoljenja za ogrozanje zdravja in premozenja.

B81

22. jul 2007
39.626
12.284
113
Predstavljal si da v gostilno poliješ pivo (prekštek alfa)
Ali pokličeš natakarja da uredi zadevo (policija)
Ali pa mu greš z nožem/pistolo grozit (snemalec)

To da je prvi "v prekršku" snemalcu ne daje dovoljenja za ogrozanje zdravja in premozenja.
če je kdo hotel povzročit nesrečo, je to alfist z bremzanjem! in bi na sodišču gladko izgubil.