bedaki na cesti

erikson

Guru
25. avg 2007
24.228
7.870
113

nevarno pocetje.png

sad

Guru
24. avg 2007
22.579
11.362
113
Kak te pogreje? Te si je pa ja policist zrihtal delo za naprej. Poglej koliko je bilo ogledov videa. Torej bo ziher kar nekaj jebivetrov prišlo v Slovenijo, ker jo odneseš samo z opozorilom. Takrat pa cap, keširaj sinko. Evo, win win za policista, ki bo kvoto naredil in še za državni proračun.
Think baby, think.

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.260
2.466
113
Motorist?
Ja ali pa tisti naši, k špegle dol tolčejo in fakiče kažejo!
Pi..jo, ko parkeraš na njihovih palcih, ko pa oni za motorna vozila je pa OK.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.265
17.789
113
A reckless driver who led officers on a death-defying 27-minute police chase in a stolen Volkswagen has been taken of the streets and thrown in jail.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

javr

Guru
6. dec 2011
2.051
1.193
113
Zreče - Celje, uvoz Slovenske Konjice: še vedno brez pospeševalnega pasu; iz uvoza uletiš direktno na vozni pas. Sicer je dobro označeno, štop znaki pa to, en robotek maha z rdečo zastavico - to me je najbolj "zbudilo" - a če si nov na tem delu avtoceste in pričakuješ da boš iz uvoza stopil na gas do daske in na pospeševalnega... ...še sreča da je to bilo sredi dneva, dobra vidljivost. Ker v smeri Celje - Zreče pa sem vozil v še v trdi temi + dež; v takih pogojih zaviti na uvoz avtoceste ki nima pospeševalnega pasu, pa je smrtna past. Tisti, ki bolje poznate ceste v razvitejših evropskih državah - a je kaj takega tam sploh dovoljeno? Mislim uvoz na avtocesto brez pospeševalnega pasu? Ker to je ruska ruleta, igranje z življenji

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.496
1.510
113
Ne vem no, še sam si napisal, da je STOP znak, ne vem kaj je tu potem za razmišljat.Meni se zdi tam čisto ok označeno in jasno vidno kaj je treba narediti.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.601
1.516
113
Zreče - Celje, uvoz Slovenske Konjice: še vedno brez pospeševalnega pasu; iz uvoza uletiš direktno na vozni pas. Sicer je dobro označeno, štop znaki pa to, en robotek maha z rdečo zastavico - to me je najbolj "zbudilo" - a če si nov na tem delu avtoceste in pričakuješ da boš iz uvoza stopil na gas do daske in na pospeševalnega... ...še sreča da je to bilo sredi dneva, dobra vidljivost. Ker v smeri Celje - Zreče pa sem vozil v še v trdi temi + dež; v takih pogojih zaviti na uvoz avtoceste ki nima pospeševalnega pasu, pa je smrtna past. Tisti, ki bolje poznate ceste v razvitejših evropskih državah - a je kaj takega tam sploh dovoljeno? Mislim uvoz na avtocesto brez pospeševalnega pasu? Ker to je ruska ruleta, igranje z življenji
Ko so dela na cesti je to normalno tudi drugje...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.980
5.582
113
Zadnjič sem pri delu pri Mariboru tudi skoraj spregledal STOP znak.
Sicer pa, to ni nič novega, ne gre voziti na pamet. Prvič sem skoraj ubil lastno družino, ko sem z nekega mini počivališča v Avstriji startal v prepričanju, da me zajebavajo s STOP znakom in da je itak pospeševalni pas. Bilo je že desetletja nazaj na avtocesti proti Gradcu. K sreči je tam bil odstavni pas.
Težava je, da uvozi in izvozi nimajo odstavnih pasov. Marsikje bi to dogradili brez težav. Prav bi prišlo pri delih na cesti in seveda ob okvari vozila prav na pospeševalnem pasu.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.572
171
63
Zadnjič sem pri delu pri Mariboru tudi skoraj spregledal STOP znak.
Sicer pa, to ni nič novega, ne gre voziti na pamet. Prvič sem skoraj ubil lastno družino, ko sem z nekega mini počivališča v Avstriji startal v prepričanju, da me zajebavajo s STOP znakom in da je itak pospeševalni pas. Bilo je že desetletja nazaj na avtocesti proti Gradcu. K sreči je tam bil odstavni pas.
Težava je, da uvozi in izvozi nimajo odstavnih pasov. Marsikje bi to dogradili brez težav. Prav bi prišlo pri delih na cesti in seveda ob okvari vozila prav na pospeševalnem pasu.
Se je tud (kolega leta nazaj, tko da detajlov vec ne vem) zgodilo, da ko je sel v sluzbo je en bocno prletu mu. Mularija pjana je tisto noc znak stop izpulila, on pa navajen ...