![]()
506 tis. ogledov · Št. odzivov: 3,4 tis. | he was NOT impressed ♂️ *SLOVENIA* | Daily Driven Exotics
he was NOT impressed ♂️ *SLOVENIA*www.facebook.com
Potem sem pa jaz mal zadejTo je staro že kar nekaj let.
Malo me pogreje, da jo takšni jebivetri s takšnim odnosom do korektnega policista odnesejo samo z opozorilom.![]()
506 tis. ogledov · Št. odzivov: 3,4 tis. | he was NOT impressed ♂️ *SLOVENIA* | Daily Driven Exotics
he was NOT impressed ♂️ *SLOVENIA*www.facebook.com
S krožišči bodo rešili zadetke, ki vozijo zadeti ?![]()
Gradonačelnik Beograda: ‘Ukidamo skretanje lijevo!‘
Gradonačelnik najavljuje da će se promjene vrlo brzo početi provoditiwww.jutarnji.hr
Ko so dela na cesti je to normalno tudi drugje...Zreče - Celje, uvoz Slovenske Konjice: še vedno brez pospeševalnega pasu; iz uvoza uletiš direktno na vozni pas. Sicer je dobro označeno, štop znaki pa to, en robotek maha z rdečo zastavico - to me je najbolj "zbudilo" - a če si nov na tem delu avtoceste in pričakuješ da boš iz uvoza stopil na gas do daske in na pospeševalnega... ...še sreča da je to bilo sredi dneva, dobra vidljivost. Ker v smeri Celje - Zreče pa sem vozil v še v trdi temi + dež; v takih pogojih zaviti na uvoz avtoceste ki nima pospeševalnega pasu, pa je smrtna past. Tisti, ki bolje poznate ceste v razvitejših evropskih državah - a je kaj takega tam sploh dovoljeno? Mislim uvoz na avtocesto brez pospeševalnega pasu? Ker to je ruska ruleta, igranje z življenji
Se je tud (kolega leta nazaj, tko da detajlov vec ne vem) zgodilo, da ko je sel v sluzbo je en bocno prletu mu. Mularija pjana je tisto noc znak stop izpulila, on pa navajen ...Zadnjič sem pri delu pri Mariboru tudi skoraj spregledal STOP znak.
Sicer pa, to ni nič novega, ne gre voziti na pamet. Prvič sem skoraj ubil lastno družino, ko sem z nekega mini počivališča v Avstriji startal v prepričanju, da me zajebavajo s STOP znakom in da je itak pospeševalni pas. Bilo je že desetletja nazaj na avtocesti proti Gradcu. K sreči je tam bil odstavni pas.
Težava je, da uvozi in izvozi nimajo odstavnih pasov. Marsikje bi to dogradili brez težav. Prav bi prišlo pri delih na cesti in seveda ob okvari vozila prav na pospeševalnem pasu.