bedaki na cesti

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.126
8.937
113
Samo eno vprašanje za Apollo8 :
Glede na to, da ima policija drone ali jih lahko uporabi za take stvari? Ker če se recimo vsakodnevno to dogaja ob podobnih urah, narediš “racijo” in z dronom koordiniraš policijo na tleh.

Huh, aja mladoletnik. Top, bianco menica za delat sranje. Čakam, da bo en koga ustrelil.
Kot pripomocek za koordinacijo dela bi ga komot uporabili.

Sej naredis akcijo, ja. Mi se pogovarjamo zakaj se ena patrulja ni pustila sprovocirat in sla naprej. Ce mas ti dovolj mostva lahko marsikaj pocnes.

luka51

Guru
16. avg 2007
15.145
6.439
113
Nadaljevanje v Kopru
Tak je ne. To je mladina, ki živi v času, ko ni posledic za njihova dejanja. Mi smo otroku prijazna družba z otroku prijazno šolo. Kazn pa ni otroku prijazna. In se kaj hitro naučijo, da lahko počnejo kar koli hočejo brez posledic.
zakaj? Ker so strokovnjaki tam nekje leta 96-97 pogruntali, da je ročni vnos podatkov nekaj najhujšega kar je lahko, otroci so pa istočasno zgubili dolžnosti in bili dodobra seznanjeni s pravicami. Hvala minister Gaber, da si začel s tem. Večno ti bomo hvaležni.

Lani na eni konferenci o nasilju strokovnjakinja predava kako je že to nasilje, ko oče pogleda otroka (vemo keri pogled Mislim, tisti ko si v starih časih vedo da moreš vtihnit predn pride do ročnega vnosa) Vsakršno nasilje nad otrokom je seveda nedopustno.

in kak naj ne gre vse v moški spolni organ, ko so pa taki v organih, ki odločajo o naši družbi. Pol se pa še sprašujejo kaj lahko naredimo,
fakof, naredite to kaj se je delalo do pred 30 leti, ko so zadeve špilale še.

Aja pa bog ne daj tega naglas govorit pred učitjicami, otrok je vedno žrtev in ni on kriv, vedno se da 101 izgovor najdit za njegovo dejanje. Al razmere doma, al jutub, igerce, bilokaj.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.843
2.415
113
1756709393635.png

.... Ce bi se za vsakim skuterjem obrnila ne bi nikoli prisla na kraj kamor sta bila poslana.

• Objave ne odobravam
Reactions: ViLiam

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.843
2.415
113
Je tako obnašanje, ki je omenjeno tu na kocu, mladostna razigranost ali vandalizem, kriminal, objestnost, ... YOU NAME IT!
Mislim, da je obnašanje, ko je treba da policija pristopi in da se drastično kaznuje!
Da ne gre vse v srbske narkomanske kriminalce

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: jendomen in ViLiam

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
457
-932
28
Ni potreben takšen pokroviteljski ton. Sodnik izreče globo, starši so odgovorni za plačilo. Vsaj moral bi jo.
Pa ne moreš ti tako govorit z šerifom foruma. Res je težko bit ne pokroviteljski z takim bedakom. Dobro da smo v temi bedaki ... da se lahko tako izrazim.
Očitno nisi ne starš in ti niso znana osnovna pravila v real lajfu. Kaj vse bi moralo bit. Malo pojdi iz kleti ne pa da samo sediš pred tipkovnico. To je bilo mogoče izvedljivo pred 30 leti.
Ravno zaradi takih Apollotov je situacija takšna kot je. Pa da ne bo pomote tisti v marici niso nič krive ampak tisti nad njimi.

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5 in delavec44

luka51

Guru
16. avg 2007
15.145
6.439
113
Kaj je zaj tu apollo kriv. Je on zakon spisal? Kolko jaz vem ne. In mimo zakon policaj ne sme in ne more.
kaj to vsi nekaj o nekih fiktivnih kaznih bluzite. Dejstvo je, da je mladoletnik, sploh mlajši mladoletnik praktično nedotakljiv. Ker je zaščiten ko planika. More reeees pizdarijo nardit, da so posledice, ki jih občuti.

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.147
2.189
113
  • Objave ne odobravam
Reactions: ViLiam

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.658
1.357
113
Tako! Pa oba v suspenz in izredna odpoved. Sicer pol se teh dveh ne bo ampak ego nekega neznanca bo instantno zadovoljen.
Sorry, ampak to res ni OK, da se ne reagira. Zaradi takega obnašanja je policija izgubila večino rešpekta državljanov. Če policija zazna prekrše, bi morala odreagirat. Tudi če na koncu samo za opozorilom. Ne sme pa izpasti, da lahko policistu pred nosom delaš kar hočeš, pa ti nič ne naredijo.
OK, vem, da je policija understaffed, ampak vseeno. Takega bi morali ujeti.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.658
1.357
113
mene pa zanima kaj bi bilo, če bi vklopla lučke in šla za njim. Ded bi se pa razlepo v steber. Pol bi pa itak bla kriva, ker sta ga šla lovit, seveda nedolžnega na skuterju. V bistvu ni mislil nič slabega. Bila je samo neka mladostna nagajivost. On ni vedel kaj se lahko zgodi. Policaja bi pa mogla vedet posledice svojega dejanja.
Tak da kak koli obrneš policaj naredi narobe. Al ga lovi al ne.
Če beži in se zalepi, nič hudega, le da komu drugemu kaj ne naredi. To bi moralo biti že po definiciji: za vse, kar se zgodi med pregopnom, odgovarja bežeči.

• Všeč mi je
Reactions: tomazpog in Gonzo

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.848
12.127
113
kod Džej-Zija
Pozabljaš, kdo nam piše zakonodajo. Ko razni Petrovci bolj razumejo kriminalca kot družbo, veš, da smo najebali. Mladostniki ne morejo odgovarjati, ker so še sončki. Cigani ne morejo odgovarjati, ker so bogi bogi in diskriminirani. Gaserjev se ne sme preganjat, ker se sonček lahko zagoni v drevo, pa bo konec perspektivnega življenja mladega kriminalca.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.126
8.937
113
Sorry, ampak to res ni OK, da se ne reagira. Zaradi takega obnašanja je policija izgubila večino rešpekta državljanov. Če policija zazna prekrše, bi morala odreagirat. Tudi če na koncu samo za opozorilom. Ne sme pa izpasti, da lahko policistu pred nosom delaš kar hočeš, pa ti nič ne naredijo.
OK, vem, da je policija understaffed, ampak vseeno. Takega bi morali ujeti.
Mislim da sem izcrpal vse smiselne komentarje na to temo. Ni prav. / ni lepo / narobe …. Je tako kot je. Zdej lahko mira cerarja glumis in izjavis “narediti morajo vse potrebno …. v skladu s stroko in zakonodajo … ob upostevanju racionalnega pristopa ….” In nabijas v nedogled kako bi moralo biti. To zna vsak. Moral bi biti tudi mir na svetu pa ga ni… pa niso vsi ljudje dobri.

nimam te moznosti ampak ce bi lahko bi te dal v sluzbeno skodo octavio z luckami in enga mulca (ki je prezabit da bi cenil svoje zivljenje) in se pejta lovit. Upajva da vmes ne pade in da motor ne prileti v glavo tvojemu otroku. Sej kriv bo on, ti samo zivi s tem in z vprasanjem a je bilo vredno in kaj si dosegel s tem.
Ce spostovanje policije temelji na tem da odreagira na vsako provokacijo mulca na skuterju pol dajmo take mulce zaposlit in se bodo lovili brezglavo po cestah.
Pa da ne bo nekih dvomov - osebno sem se na AC v kontra smer lovil. Danes se ne bi vec pa ze takrat so me hotli na disciplinsko dat za to. Tip je vseeno pobegnil, ujet je bil na meji, preiskovalni sodnik ga je pa izpustil. Ce bi vmes celno pocil v tvojo familijo bi me verjetno skloftal prvic ko bi me srecal. Pa se razumel bi te.

in ne cudim se ko je treba 20 letnika ki je oblekel uniformo mal nazaj drzat, sam da je treba pa odraslim zrelim ljudem to razlagat me pa mal cudi no.