bedaki na cesti

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.115
8.937
113
Samo eno vprašanje za Apollo8 :
Glede na to, da ima policija drone ali jih lahko uporabi za take stvari? Ker če se recimo vsakodnevno to dogaja ob podobnih urah, narediš “racijo” in z dronom koordiniraš policijo na tleh.

Huh, aja mladoletnik. Top, bianco menica za delat sranje. Čakam, da bo en koga ustrelil.
Kot pripomocek za koordinacijo dela bi ga komot uporabili.

Sej naredis akcijo, ja. Mi se pogovarjamo zakaj se ena patrulja ni pustila sprovocirat in sla naprej. Ce mas ti dovolj mostva lahko marsikaj pocnes.

luka51

Guru
16. avg 2007
15.142
6.423
113
Nadaljevanje v Kopru
Tak je ne. To je mladina, ki živi v času, ko ni posledic za njihova dejanja. Mi smo otroku prijazna družba z otroku prijazno šolo. Kazn pa ni otroku prijazna. In se kaj hitro naučijo, da lahko počnejo kar koli hočejo brez posledic.
zakaj? Ker so strokovnjaki tam nekje leta 96-97 pogruntali, da je ročni vnos podatkov nekaj najhujšega kar je lahko, otroci so pa istočasno zgubili dolžnosti in bili dodobra seznanjeni s pravicami. Hvala minister Gaber, da si začel s tem. Večno ti bomo hvaležni.

Lani na eni konferenci o nasilju strokovnjakinja predava kako je že to nasilje, ko oče pogleda otroka (vemo keri pogled Mislim, tisti ko si v starih časih vedo da moreš vtihnit predn pride do ročnega vnosa) Vsakršno nasilje nad otrokom je seveda nedopustno.

in kak naj ne gre vse v moški spolni organ, ko so pa taki v organih, ki odločajo o naši družbi. Pol se pa še sprašujejo kaj lahko naredimo,
fakof, naredite to kaj se je delalo do pred 30 leti, ko so zadeve špilale še.

Aja pa bog ne daj tega naglas govorit pred učitjicami, otrok je vedno žrtev in ni on kriv, vedno se da 101 izgovor najdit za njegovo dejanje. Al razmere doma, al jutub, igerce, bilokaj.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero