ksz
dajte mi razložit prosim, ker statistično gledano vas more bit par takih tu.
pridete na parking, vidite v enem vogalu parkiran avto, pa pri 100 prostih mestih, grete parkirat zraven tistega avta.
v čem je to fora?![]()
Mogoče da se lažje orientira glede na avto, kot na črte. Kapavem.
Ne moreš vedeti, nekaj je.. Pri našem Lidlu so bili parkingi za gibalno ovirane (invalide, pa mi ta izraz ni najbolj všeč) kar pri vhodu v trgovino. Logično, vedno zasedeni z bebci, ki se jim ne da hoditi... Po prenovi pred parimi leti, ko so naredili dve polnilni mesti za E-avte, so prostore za invalide označili čisto na koncu, v kotu parkirišča. Kaj se je zgodilo? -ja, spet so zasedeni s temi butli. Parkirna mesta malo od vhoda v trgovino pa prazna...ksz
dajte mi razložit prosim, ker statistično gledano vas more bit par takih tu.
pridete na parking, vidite v enem vogalu parkiran avto, pa pri 100 prostih mestih, grete parkirat zraven tistega avta.
v čem je to fora?
O, ja. SG. Čisto v kotu, Kjer so bila prej, je zdaj pekarna (razširitev na tisti del).To pa ne verjamem. Parkirna mesta za invalide bi morala biti čim bližje.
Ja. Težko pride od avta do vhoda, po trgovini pa več ni težav.To pa ne verjamem. Parkirna mesta za invalide bi morala biti čim bližje.
Bauhaus v ljubljani jih je iz obrobja prestavil pred trgovino. Ne spremljam pa vec tako pogosto kako so zasedeni sedaj pred trgovino.To pa ne verjamem. Parkirna mesta za invalide bi morala biti čim bližje.
Bedasto do konca.O, ja. SG. Čisto v kotu, Kjer so bila prej, je zdaj pekarna (razširitev na tisti del).
Morda bi lahko bil vsaj tiho, če že ne zmoreš pokazati vsaj normalnega nivoja sočutja do invalidov in njihovih omejitev. Pa s tem ne mislim na mentalne invalide, ki tudi zasedajo ta parkirišča.Ja. Težko pride od avta do vhoda, po trgovini pa več ni težav.