bedaki na cesti

Corvette

Majstr
6. nov 2008
474
348
63
Za mentalne invalide se v avtu nosijo vezice. Tadebele, za posebne priložnosti pa tudi jeklene in orodje za stiskanje. Da z njimi pritrdiš voziček skozi kljuko vrat.

sad

Guru
24. avg 2007
21.884
10.509
113
Sicer všečna ideja, ampak brez veze, ker se samo spustiš na njihov nivo. Avto ni nič kriv za to. Pa možno, da bedaki tudi ne bi povezali tega skupaj.
Škoda je, da trgovine ne poskrbijo bolj za spoštovanje teh parkirišč. Nekje sem videl napis: Zavzel si moje mesto, bi vzel tudi mojo invalidnost?
Sicer pa kaznovanje, to še največjega Balkanca izuči.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.259
257
83
Nikoli nisem parkiral na invalidskem... Ta nikoli je postal za vedno nikoli, ko so enega gospoda zaparkirali in se je komaj presedel iz invalidskega v avto (pomoč je odklonil).
To res lahko nardijo samo smradi, z razlogom so tam invalidska parkirišča... 800 kg špeh granati bo še prav prišlo da se malo sprehodi do vhoda v Merkator. :p
Tako kot si rekel ja, 3k € kazen pa ne bo več tega.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.096
7.570
113
pri taščici
Ko sem pred skoraj 20 leti zivel v Lj sem predvsem po BTC poslikal preko 600 invalidov in jih takrat linkal preko shrani.si ali nekaj podobnega.
Takrat sem se znebil vozicka in sem se okol vozil s privezano berglo na kolesu in so mi sli taki pacienti se mal bolj na organ. Sam pa nisem mogel dobiti nalepke.
Ce mi bo kdaj film pocil bom mogoce res kamencke tlacil pod kapice ventilckov..