bedaki na cesti

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.911
-997
113
150.000.000 km away
po 30+ let voženj sem pred kratkim slučajno zvedel da imajo (skoraj) vsi avti na vzvratnem ogledalu zatemnilno stikalo oziroma "stikalo" ker je zadeva povsem mehanska, a preizkušeno deluje, stikalo se nahaja na sredini spodnjega dela
To ni nič takega, a veš, koliko "mularije" šele čez čas spozna, da imajo tudi pokrov z odprtino, kamor se v avto natanka gorivo...

p.s. ker ga jim dotlej tankajo starši ...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Corvette

Majstr
6. nov 2008
453
325
63
Prijatelj iz Savske Arabije (foter je nek smoothie al šejk, nekaj takega) je zadnjič ves začuden omenil: baje se da pepelnik v avtu spraznit, namesto da letiš v salon s fotrovo kreditno po novega Rolls Roycea.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.911
-997
113
150.000.000 km away
Tud ti nisi nekako bis(t)er v zadnjem (!) zapisu (drugač si mi čist simpatičen :) )

Hotel je samo potencirat moje bistroumje (ki to ni, BTW).
Njegov zapis je podoben tistemu v primeru otrok bogatašev: ko se jim avto umaže, jim starši kupijo novega ... kind of sarcasm, a ne?

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.911
-997
113
150.000.000 km away
Poznam modela, ki je enkrat na mesec kupoval nove tepihe za avto (oriđinal), ker so se trenutni umazali. Najbrž mu nihče ni povedal, da se dajo očistiti.
A vidiš, če bi se preobul v copate, preden je šel v avto, bi privarčeval ...

p.s. a ne bi raje nehali s temi nebulozami? Bi najprej skurcal tistega, ki je z njimi začel, ...... se pravi samega sebe ... se oproščam.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.409
11.424
113
kod Džej-Zija
Verjetno ga je tudi z dekico pozabil pokrivat.

P.s. Šlo je za avto višjega cenovnega razreda i.e. Alfa 166. :valjamse:

P.p.s. Mnogo let nazaj, ko se je ta kanta še prodajala.

• Haha
Reactions: sajkek

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.499
16.801
113
Poznam modela, ki je enkrat na mesec kupoval nove tepihe za avto (oriđinal), ker so se trenutni umazali. Najbrž mu nihče ni povedal, da se dajo očistiti.
Asociacija ob omembi avtomobilskih tepihov - poznam modela, ki je pred mnogimi leti, ko smo malo dirkali gor pa dol po raznih liokacijah, pred dirko iz svojega vozila dal ven tepihe. Zakaj? Zato, da je bil avto lažji in je imel zaradi izboljšanja razmerja med močjo in težo vozila potem boljše pospeške. Zanemarljivo boljše seveda, jebesh tisto tisočinko sekunde razlike, ampak to ga ni ganilo.