bedaki na cesti

2. jul 2020
5.292
6.831
113
Jaz sem sredi dneva skušal odkleniti mojega. Pa še ključavnica ni zavrtela. Me že spoti, da mi niso vlomili v avto. Pa vidim kabel za telefon zelene barve. Jaz sem imel rdečega na istem mestu. Pa vidim svoj avto zadaj parkiran...

Drugič pa vozim pa mi gre nasproti "moj avto" - ista barva, isti model. Registrska eno cifra manjša od moje.

• Haha
Reactions: motofrik in Hanzi

mukwai

Pripravnik
2. jun 2011
110
9
18
S kolegom sva oba imela mondea (prvi model, 1993). Enkrat sem za hec zamenjal ključe, pa je z mojimi brez težav odklenil svoj avto, šele pri zagonu je ugotovil, da nekaj ne štima. Pa s takratnimi fordovimi šestkotnimi ključi dalo zakleniti kateregakoli Forda.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.564
934
113
Gremo na lučke lučke..... :evil:

0175bb85827741578bdb.jpeg

• Haha
Reactions: Matey

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.064
10.837
113
kod Džej-Zija
Potrpežljivost je mati modrosti :zmaga:

Tako sceno sem videl pred mnogo leti v centru Kranja. Tam imajo potopne stebričke za na most čez Kokro. Spredaj nek službeni kangoo, zadaj stari mercedes z bodočima mladoporočencema. Se je hotel uštulit kangooju, stebriček se je pa vseeno dvignil. Razbil odbijač, spojler in utrgal karter. Zelo čedno.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.016
390
83
tam ko se terc po tori rola
Hja, ni bil edini... pri nas so pred leti prenavljali staro mestno jedro, kar lep čas je bilo zaprto za ves promet, eno ulico so tlakovali in na vstopu namontirali ta potopni stebriček... Prvi dan, ko so odprli za promet, je en dostavni kombi po stari navadi na polno zapeljal v to ulico. Zapeljal, ja... slab meter, pa se je ustavil.. nasajen na steber.