Da ti pokaže, da ima večja jajca kot ti.> Na križišču me dohiti avto.
> Speljem, on za mano.
> Pospešujem. Se me loti prehitevati pred prihajajočim ovinkom.
> Možgani zablokirajo ali naj zabremzam ali pospešim, da kdo ne pride nasproti (nek mestni avtek)
> Zabremzam, gre mimo, vidim da je električni
> Vozim za njim do uvoza na AC
> On yolo direkt na vozni pas.
> Spustim gas, da se ga ne prehitevam po pospeševalnem pasu.
> Se vključim na AC za njim, prazno, prehitim....
> Jaz sem vozil naprej svoje 130, ono je ostalo daleč zadaj v ogledalu.
Zakaj v zadnjem času, ko srečam bedaka na cesti, se vedno me spravi prehitevati pred ovinkom, pa nima veze ali vozim 100ko ali pa pospešujem iz križišča...
A bejž Pogumen ko lanski sneg Pameten pa še bolj Je pa lepo vedet, da brez težave nekoga povoziš, samo da bo tvoj ego zadovoljen. Če sem jaz debil si ti najmanj idiot prve klase...Ja, moraliziranje se prime tistega z vestjo...ti greš gladko čez nekoga, ki se ti pripelje pred avto... pa tudi, če otrok skoči iz pločnika.. saj si je sam kriv, kajne? Res rabiš najprej odvzem izpita, potem pa še kako "rehabilitacijo" v prav posebni ustanovi.. po možnostibrez dostopa do internetaDej ustrel se no cimprej pa sam upej, da ti ne bo karma nazaj uzgala pa bos glih ti, angelcek beli mamin, ze jutr koga nagazu kje, po moznosti poznanga. Ker ves, tebi angelcek se to ne more zgoditi ne? Kaksn debil... Sori, res si. Moraliziraj raje doma, ker name pa ravno to nima nekega vpliva. Bod dec pa se zapel na opisan nacin, jst se bom, bp. Bomo vidl kdo bo na koncu kriv pa se kej druzga.
Zakaj? meni je prav smešno, kake izpade ma model, ker mu nekdo ne da prav, da kar vozi čez folk. Patetično smešen je Sploh, ker pridem sem gor 1x tedensko, on ap v roku 1 ure odgovori... res je full zaposlen... mu je zgleda voznikov na skircah zmanjkaloA bi se vidva na privat zmenila raje? To ne pelje več nikamor.
Ali naj pospešim?????> Na križišču me dohiti avto.
> Speljem, on za mano.
> Pospešujem. Se me loti prehitevati pred prihajajočim ovinkom.
> Možgani zablokirajo ali naj zabremzam ali pospešim, da kdo ne pride nasproti (nek mestni avtek)
> Zabremzam, gre mimo, vidim da je električni
> Vozim za njim do uvoza na AC
> On yolo direkt na vozni pas.
> Spustim gas, da se ga ne prehitevam po pospeševalnem pasu.
> Se vključim na AC za njim, prazno, prehitim....
> Jaz sem vozil naprej svoje 130, ono je ostalo daleč zadaj v ogledalu.
Zakaj v zadnjem času, ko srečam bedaka na cesti, se vedno me spravi prehitevati pred ovinkom, pa nima veze ali vozim 100ko ali pa pospešujem iz križišča...
A bejž Pogumen ko lanski sneg Pameten pa še bolj Je pa lepo vedet, da brez težave nekoga povoziš, samo da bo tvoj ego zadovoljen. Če sem jaz debil si ti najmanj idiot prve klase...Ja, moraliziranje se prime tistega z vestjo...ti greš gladko čez nekoga, ki se ti pripelje pred avto... pa tudi, če otrok skoči iz pločnika.. saj si je sam kriv, kajne? Res rabiš najprej odvzem izpita, potem pa še kako "rehabilitacijo" v prav posebni ustanovi.. po možnostibrez dostopa do interneta
Seveda ne... ker ti jih pač naciljaš, potem bo pa jok in stok Sem dobro prebral, ti pač nisi nobenega mojega odgovora do konca. Pa nima veze. Kar lepo furaj čez ljudi, se boš bolje počutil, zgleda. LPDec, pejt dohtarju. Res, dobronamerno. Jebiga, ce ne razumes, ne razumes. Dej preber o cem je blo govora, preber se moje komentarje ... ponotranji in mogoce bo slo. Ce ne, pac ne... V glavnem, na skiroju se ne pelat na cesti, kjer se vozijo avtomobili. Ker ... nikol ne ves kdaj bom mim prpelal
Treba je zgrabit vsako priložnost za merjenje ku.rca z obema rokama. Mislim, obema pincetama.Ali naj pospešim?????
Ko vas drugo vozilo prehiteva?
Halo??
Ali naj pospešim?????
Ko vas drugo vozilo prehiteva?
Halo??
Saj lahko bi... Vprašanje ali bi se prehitevajoči želel umakniti za prehitevanim vozilom.Halllooo?
Ok, nekdo bi takrat pripeljal nasproti (na srečo ni).
- Predpostavljaj da bi vsi trije zavirali. Ta ki je prehiteval se nima kam umakniti, ker mu bi jaz blokiral cestišče. Ali bi šel iz ceste ali čelno v onega nasproti.
- V kolikor bi jaz še vedno pospeševal, med tem ko on zavira, pa dobi prostor na cestišču, da se umakne za menoj - v kolikor mu ABS deluje.
Zdaj pa povejte zakaj to ne bi držalo.
Halllooo?
- Predpostavljaj da bi vsi trije zavirali. Ta ki je prehiteval se nima kam umakniti, ker mu bi jaz blokiral cestišče. Ali bi šel iz ceste ali čelno v onega nasproti.
- V kolikor bi jaz še vedno pospeševal, med tem ko on zavira, pa dobi prostor na cestišču, da se umakne za menoj - v kolikor mu ABS deluje.
Odvisno tudi od brzine. Ce so majhne in bos sel s ceste ter poskodoval avto bos zlo verjetno sam moral kriti skodo.Halllooo?
Pri Yugu se je to men dejansko zgodilo.jugeci so imeli to serijsko bolj kot ne, če si bil s ključem mal bolj nasilen. beri pijanko.