bedaki na cesti

2. jul 2020
5.238
6.770
113
> Na križišču me dohiti avto.
> Speljem, on za mano.
> Pospešujem. Se me loti prehitevati pred prihajajočim ovinkom.
> Možgani zablokirajo ali naj zabremzam ali pospešim, da kdo ne pride nasproti (nek mestni avtek)
> Zabremzam, gre mimo, vidim da je električni
> Vozim za njim do uvoza na AC
> On yolo direkt na vozni pas.
> Spustim gas, da se ga ne prehitevam po pospeševalnem pasu.
> Se vključim na AC za njim, prazno, prehitim....
> Jaz sem vozil naprej svoje 130, ono je ostalo daleč zadaj v ogledalu.

Zakaj v zadnjem času, ko srečam bedaka na cesti, se vedno me spravi prehitevati pred ovinkom, pa nima veze ali vozim 100ko ali pa pospešujem iz križišča...

• Všeč mi je
Reactions: Pepe in Marxon

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.458
4.232
113
> Speljem, on za mano.
> Možgani zablokirajo ali naj zabremzam ali pospešim, da kdo ne pride nasproti (nek mestni avtek)

Zakaj v zadnjem času, ko srečam bedaka na cesti, se vedno me spravi prehitevati pred ovinkom, pa nima veze ali vozim 100ko ali pa pospešujem iz križišča...
Da ti pokaže, da ima večja jajca kot ti.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Dej ustrel se no cimprej pa sam upej, da ti ne bo karma nazaj uzgala pa bos glih ti, angelcek beli mamin, ze jutr koga nagazu kje, po moznosti poznanga. Ker ves, tebi angelcek se to ne more zgoditi ne? Kaksn debil... Sori, res si. Moraliziraj raje doma, ker name pa ravno to nima nekega vpliva. Bod dec pa se zapel na opisan nacin, jst se bom, bp. Bomo vidl kdo bo na koncu kriv pa se kej druzga.
A bejž :valjamse: :valjamse: :valjamse: Pogumen ko lanski sneg :valjamse::valjamse::valjamse: Pameten pa še bolj :evil: Je pa lepo vedet, da brez težave nekoga povoziš, samo da bo tvoj ego zadovoljen. Če sem jaz debil si ti najmanj idiot prve klase...Ja, moraliziranje se prime tistega z vestjo...ti greš gladko čez nekoga, ki se ti pripelje pred avto... pa tudi, če otrok skoči iz pločnika.. saj si je sam kriv, kajne? :bonk:Res rabiš najprej odvzem izpita, potem pa še kako "rehabilitacijo" v prav posebni ustanovi.. po možnostibrez dostopa do interneta :valjamse:

• Haha
Reactions: Najbolji

igiNo1

Guru
24. feb 2018
1.461
664
113
> Speljem, on za mano.

Ali naj pospešim?????
Ko vas drugo vozilo prehiteva?
Halo??

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.754
1.019
113
A bejž :valjamse: :valjamse: :valjamse: Pogumen ko lanski sneg :valjamse::valjamse::valjamse: Pameten pa še bolj :evil: Je pa lepo vedet, da brez težave nekoga povoziš, samo da bo tvoj ego zadovoljen. Če sem jaz debil si ti najmanj idiot prve klase...Ja, moraliziranje se prime tistega z vestjo...ti greš gladko čez nekoga, ki se ti pripelje pred avto... pa tudi, če otrok skoči iz pločnika.. saj si je sam kriv, kajne? :bonk:Res rabiš najprej odvzem izpita, potem pa še kako "rehabilitacijo" v prav posebni ustanovi.. po možnostibrez dostopa do interneta :valjamse:

Dec, pejt dohtarju. Res, dobronamerno. Jebiga, ce ne razumes, ne razumes. Dej preber o cem je blo govora, preber se moje komentarje ... ponotranji in mogoce bo slo. Ce ne, pac ne... V glavnem, na skiroju se ne pelat na cesti, kjer se vozijo avtomobili. Ker ... nikol ne ves kdaj bom mim prpelal :cheer:

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Dec, pejt dohtarju. Res, dobronamerno. Jebiga, ce ne razumes, ne razumes. Dej preber o cem je blo govora, preber se moje komentarje ... ponotranji in mogoce bo slo. Ce ne, pac ne... V glavnem, na skiroju se ne pelat na cesti, kjer se vozijo avtomobili. Ker ... nikol ne ves kdaj bom mim prpelal :cheer:
Seveda ne... ker ti jih pač naciljaš, potem bo pa jok in stok :evil: Sem dobro prebral, ti pač nisi nobenega mojega odgovora do konca. Pa nima veze. Kar lepo furaj čez ljudi, se boš bolje počutil, zgleda. LP

• Haha
Reactions: Najbolji

Corvette

Majstr
6. nov 2008
433
301
63
Ej, petelinčka, strahospoštovanja vredna bojevnika tipkovnic, en namig: dajta se prosim prepucavati kje drugje. Po možnosti na privat ali v živo (pri tem ne pozabiti pravilno obrniti telefona med snemanjem!).

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic in Pepe
2. jul 2020
5.238
6.770
113
Ali naj pospešim?????
Ko vas drugo vozilo prehiteva?
Halo??

Halllooo?

Ok, nekdo bi takrat pripeljal nasproti (na srečo ni).

- Predpostavljaj da bi vsi trije zavirali. Ta ki je prehiteval se nima kam umakniti, ker mu bi jaz blokiral cestišče. Ali bi šel iz ceste ali čelno v onega nasproti.
- V kolikor bi jaz še vedno pospeševal, med tem ko on zavira, pa dobi prostor na cestišču, da se umakne za menoj - v kolikor mu ABS deluje.

Zdaj pa povejte zakaj to ne bi držalo.

• Haha
Reactions: brane_new

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.129
3.802
113
Halllooo?

- Predpostavljaj da bi vsi trije zavirali. Ta ki je prehiteval se nima kam umakniti, ker mu bi jaz blokiral cestišče. Ali bi šel iz ceste ali čelno v onega nasproti.
- V kolikor bi jaz še vedno pospeševal, med tem ko on zavira, pa dobi prostor na cestišču, da se umakne za menoj - v kolikor mu ABS deluje.

Saj lahko bi... Vprašanje ali bi se prehitevajoči želel umakniti za prehitevanim vozilom.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.495
121
63
Halllooo?

Halllooo?

Odvisno tudi od brzine. Ce so majhne in bos sel s ceste ter poskodoval avto bos zlo verjetno sam moral kriti skodo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.422
-3.140
113

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.458
1.916
113
jugeci so imeli to serijsko bolj kot ne, če si bil s ključem mal bolj nasilen. beri pijanko.
Pri Yugu se je to men dejansko zgodilo.
Pridem do belga jugeca, ga odklenem in se vsedem vanj. Ker mi nekako ni prav dišal, mal pogledam okol in vidim da sedeži niso prave barve.

Sem pač lepo potiho stopil vem, se mal živčno ozrl naokol, zaprl vrata, ga zaklenil in se vsedel v sosednjega belega jugeca (mojega).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.932
6.838
113
pri taščici
Yugota si odprl z rocajem cajne(kavne) žličke. Demonstriral ucitelj v SS. Stoenka je imela drugačno kkjucavnico.
Ampak kot vem je bil za vzig drug kljuc. Tam ia ni delovala zlicka

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.494
5.037
113
Jaz sem se že trezen usedel v drug avto, drugega tipa, pa enake barve. Hkrati sva odklenila avte in jaz sem sedel v prvega, ki je poblinkal :valjamse: .
Res je bila že napol tema, ampak vseeno. Zunanjost me ni motila, zmotila me je notranjost, volan mi ni sedel v roke.

• Haha
Reactions: Corvette