bedaki na cesti

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Prve snežinke in že bum bum

A2/E61 Brezje - Ljubljana, priključek Lj. - Celovška cesta - galerija Šentvid
bumy.jpg

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
dobr ga je rotiralo. upam pa da šofer ni več v avtu... sam res ta neprilagojena hitrost... a res mora zajemati tako širok razpon stvari da ljudje potem tega termina ne razumejo...

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Looooool. Ta jih je že najebal, če nima ketn.
grin1.gif
Mejduš hitrost ubija. Ne vem, zakaj še ni padel predlog za povišanje kazni.

Romzi
grin1.gif

kolikor vem letnik proizvodnje gum ni med pogoji za izpravnost vozila

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Aja, sej res. Zakon pa tole, pa take. Sej varnost nas ne briga. Ne vem kako se nisem spomnil, da smo temu že prišli do dna, da nas varnost ne zanima.
grin1.gif

Evo ga še eden, če bi kdo prišel nasproti bi bla nesreča zaradi neprilagojene hitrosti. A jaz sem bil pa prilagojen? Kako on ni bil? Hitrost je bila pa enaka. Pa jaz bi se upal v tem ovniku še vsaj slabih 20km/h več peljati v takih razmerah, pa bi ostal na svojem pasu.
confused-1.gif
O tem je že 1x zelo dobro pisal SJTV1.

Je za avto, ni pa za gume, ampak on bo vseeno pokazal staremu gnilemu bosancu kako se zvozi ovinek v mokrem
bonk.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jbg, razstava malih živali in ni bilo kam parkirat. Mestni redarji pa par sto metrov nižje preverjali, ali imajo vsi parkirne listke.
smirk-1.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Ja, in ?
Če je bila RMŽ med vikendom, ko ni pouka, kaj je potem tvoj problem ?

Pridi kdaj v bližino kake šole, ko imajo roditeljske sestanke.

Na takem parkirišču lahko ukrepajo samo modrijani.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
In kaj pol, ce je un na nasprotni pas zapeljal? Ce se vidi pa ja lahko sekas...
Bi predlagal, da se otrokom v nižjih razredih osnovne šole prepove uporabljat tale forum, da ne bomo brali več takih neumnosti.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
V nedeljo se peljem iz Zidanega mosta proti Celju. Se lepo peljemo v koloni ( no peljali smo se 90 km/h, tako da ni nihče oviral prometa). Pa se najde en bebec z temno alfo karavan in se spravi prehitevat celo kolono ( Registerska je bila CE-(G)R-943 za G nisem prepričan). Prvi v koloni je bil en z cliotom. Na tistem delu ko je udrta cesta in se moraš zapeljati na drugi pas je voznik cliota nakazal z utripalcem da bo obvozil oviro. Seveda ga je norec z alfo skoraj nagazil in sem bil jaz 1000% da bo poknilo, ker je bebec z alfo žlajfal kot nor, vozni cliota pa je na srečo norca zadnji čas opazil in preprečil nesrečo.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.043
440
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
http://24ur.com/novice/crna-kronika/avto-odvzel-prednost-resevalcu-na-nujni-voznji.html

boze moj, 83 letnik za volanom zbil motorista resevalca na nujni voznji... no comment
Zamislite si reševalca na nujni vožnji -utripajoče luči, oblečen itak v ono belo/rdečo obleko z odsevniki... pa ga ni videl. Tipi v parlamentu pa predlagajo obvezno uvedbo oranžnih brezrokavnikov za motoriste. Ker bomo ''bolj vidni''.... Spredaj te zakrije šipa, zadaj top-case... sploh se ne vidi, kaj imaš oblečeno...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
kolikor vem letnik proizvodnje gum ni med pogoji za izpravnost vozila

Seveda da ni. Pa sem jaz bolj varen v dežju z 2mm profila na gumi, kot nekdo z 6mm. Pa to itak nima veze. Smo že dolgo nazaj ugotovili, da se nam itak ne gre za varnost.
wink-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Vse, ki hodijo zunaj in kadijo oz. pasejo zijale, bi jaz na mestu gasilcev z vodnim curkom pometel spotoma po tleh!!!

Pa kaj ti mora špilat v glavi (2 edini celici ping-pong?), da greš v zastoju ven iz avta, oz. se celo oddaljiš od njega?
10.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
ksz
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/tXazg9TqK9o&feature=related"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/tXazg9TqK9o&feature=related" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

rad bi videl nas alter strokovnjake v vlogi snemalca (in voznika kot je videti)

toliko kot ste prej govorili o odstavnem, potem pa tu ko pride iz predora imata prost odstavni pas (rešilec in gasilec), pa se gresta po sredini not gužvat...